icon

Mám 21 rokov, 48 kg a problém pribrať

mimusa94
19. jan 2015

Ahojtie zienky mam 21 rokov 164cm a 48kg ... som chuducka malicka zienka...mam jedno dietatko a uz mam dost pocuvania blbych pripomienok ohladom mojej postavy...nepribeeram jednoducho mi rychlo spaluje a takuto postavu mam po svojej mamine..od rodiny mojho partnera pocuvam ...ked mi ponuknu nieco jest alebo ked pojdeme na navstevu a ja odmietnem tak hned sa domna navazaju...kde ona bude jest...ved sa boji abh nepribrala ani grammm....a ine hliposti ktore ma ponuzuju citim sa hnusne...hovoria mi to hlavne ludia ktory maju vyse 90kg a nevladzu dvihnut ani zadok.. poradte ako sa mam branit ja uz ozaj neviem a je mi do placu ked to pocuvam....dakujem

Strana
z3
cervenaruza123
20. jan 2015

@mimusa94 tak ja vazim ovela viac ako ty, uz nezdravo, pri rovnakej vyske a aj tak na vsetkych navstevach (aj doma) pocuvam, ze preco nejem a nech nieco zjem, lebo sak co ked schudnem a co som jedla, ze uz nevladzem a preco nechcem a ako to, ze som najedena, ved som jedla az pred polhodinou, to som uz musela vyhladnut... vacsina ludi, co to povie tebe, ti pravdepodobne len zavidi, ma pri pohlade na teba vycitky, ze su tucni a keby si pribrala, nemali by tolko vycitiek 😀. treba pozerat na zdravie, ja napr. potrebujem schudnut, ale vzhlad mi az tak nevadi, ako zdravie mi vadi. cize ostatnych si nevsimaj a staraj sa o svoje zdravie 🙂

mimusa94
autor
20. jan 2015

@schvarzy neberiem si to prilis k srdcu...ale vie ma to vytocit..asi tak

anjika42
9. júl 2016

no čo - ja mám 42 rokov, 170 cm a niečo cez 53 kíl - čiže hmotnosť ako pred otehotnením a takisto mám pocit, že jem viac ako ostatní

majaxy
9. júl 2016

meriam 176, v mládí samá ruka samá noha, ani rici ani cici jak sa hovorí,teraz sadlo pretieka, špina, he he, nie a nie dolu...Užívaj si vek nie kilá,hlavne aby si ty bola spokojná so sebou, ostatnych je po tom h...... o

jema_suri
9. júl 2016

@mimusa94 Ahoj, vieš čo? ja som roky trpela podváhou..mám 160cm a vážila som len 42kg! a to jedla koľko som vládala a nič..vysmievali sa mi, urážali ma, že som kosť a koža, každý deň som si prezerala postavu a plakala pred zrkadlom..vraveli mi, že som anorektička, pritom to nebola pravda, vždy mi chutilo jesť ale bola som hrozne vyziabnutá, rifle som nosila xxs(ak nie až xxxs) a keď som nevedela nájsť na seba nohavice, všetko som zužovala na šijacom stroji...dokonca som raz skolabovala, zistili že som bola strašne chudokrvná - máme to v rodine, aj mama aj sestra boli často chudokrvné-tak ešte aj lekári sa do mňa navážali, že slečna musíte jesť... 😠 no proste bieda, a raz som čítala jeden článok, že ľudia s rýchlym metabolizmom začínajú priberať príchodom 30tky..neverila som tomu...ale! ja osobne som okolo 28 roku začala rapídne priberať, pamätám že behom pol roka som pribrala 10kg..a to som ani veľmi nejedla, lebo som chodila robiť do záhraničia a stres a všetko..takže ja viem presne ako sa cítiš, ale ak to máš dané geneticky, môže ti to trvať ešte aj 5-6 rokov..pozri si dokument o ľuďoch ktorí sú kvôli nadváhe odkázaní na lôžko a budeš rada, že si taká aká si..a že sa do teba navážajú hlavne ľudia s nadváhou..no prečo asi?...je to závisť... 😉

jana_eyre
9. júl 2016

Ľudia nikdy nie sú spokojni a radi poukazuju na druhých, netusim prečo ich to tesi, ale je to tak.. Treba si jednoducho nepripustat k telu poznamky, ak sa citis ty dobre tak to neries, aj keď viem že sa to človeka dotkne, ale nenechaj sa strhnut aby ti to ovplyvnovalo život.. Najmä ak ide o to koľko zjes.. Ja som nikdy nebola dobrý jedak, či som mala podvahu, normalnu váhu a zazila som už aj nadvahu.. (ja som si už presla takmer všetkými typmi.. Len obezitu som ešte nemala 😂).. Proste nikdy nejem veľa a manzelova rodina to vždy riesi.. Zvykla som si na to, že keď ma nutia si pridať alebo dat niečo co nechcem, tak vravím, že jasne, za chvilu si dam a tak to opakujem až do odchodu 😁😁 potom to nabalia domov a na druhy deň nemusím varit.. 😂

adad23
9. júl 2016

@mimusa94 ja mam tiez 21, 160 cm a 63 kg.. to uz trosku by sa zislo dat dole.. do mna niekto ze som tucna a niekto ze som chuda.. :D snaz sa to riesit sposobom jednym uchom dnu a druhym von a netrap sa tym 🙂

adad23
9. júl 2016

@jana_eyre ja tiež veľa nejem.. nejde veľa do mňa.. :D

majaxy
9. júl 2016

@jana_eyre Naozaj, prečo ludia poukazujú a riešia druhých? V poriadku, ale presne, že to zrkadlo si nenastavia sami, mali by začať od seba a dalej by ich to uz potom ani nebavilo 😀

maruska.s
9. júl 2016

@mimusa94 ahoj, ja som bola taka istá, este keď sme sa brali s manzelom, tak som mala 48kg, furt mi všetci vraveli, aka som chuda, že som zase schudla a furt to isté dokola. A pritom som toho zjedla viac, ako manzel. 😀 Tiez mi to vadilo, keď to všetci riešili....potom, keď som čakala prvé bábo, tak som mala 65 😀 a 5 mesiacov po pôrode som už mala zase 48. Vôbec som sa nesnažila chudnúť, proste to šlo dole same...Ale po druhom chlapcovi mi už ostalo pár kg, mám teraz 55 a cítim sa fajn.

micpav
27. dec 2016

@mimusa94 hned by som si ta vzal za zenu. 🙂 mam rad take typy postav ako mas ty 🙂

Strana
z3