Mám 21 rokov, 48 kg a problém pribrať
Ahojtie zienky mam 21 rokov 164cm a 48kg ... som chuducka malicka zienka...mam jedno dietatko a uz mam dost pocuvania blbych pripomienok ohladom mojej postavy...nepribeeram jednoducho mi rychlo spaluje a takuto postavu mam po svojej mamine..od rodiny mojho partnera pocuvam ...ked mi ponuknu nieco jest alebo ked pojdeme na navstevu a ja odmietnem tak hned sa domna navazaju...kde ona bude jest...ved sa boji abh nepribrala ani grammm....a ine hliposti ktore ma ponuzuju citim sa hnusne...hovoria mi to hlavne ludia ktory maju vyse 90kg a nevladzu dvihnut ani zadok.. poradte ako sa mam branit ja uz ozaj neviem a je mi do placu ked to pocuvam....dakujem
Som sa pousmiala, Tvoju hmotnosť som mala presne v Tvojom veku v 9-tom mesiaci tehotenstva. Zdrava ako ryba, žiadny problém, aj dieťatko v poriadku hoci nemala ani 3kg keď sa narodila /teraz sa musí snažiť športovať aby nepriberala, nezdedila moje gény 😉 /. Netráp sa, možno sa po nejakej tridsiatke prehupneš nad 50kg ako ja 🙂 . Dnes mám o ďalších pár rokov viac, váha okolo 56kg. Už len spomínam aká bola tá postava pekná bez tých tukových vankúšikov na úplne pre mňa nežiadúcich miestach... Netráp sa, za väčšinou zlých poznámok je závisť, ver mi...
@taniyahtaniyah naodobne vecer mi najviac chutiiiii :D
Ahoj no presne akoby som svoju svokru pocula a tiez neviem co a tym mužovi ani nenapadne aby sa ma zastal ze to su hluposti a nemam to pocuvat a brat si to tak l nže tiež to clovek počúva cely život a vacsinou je to fakt zavist . Ja skusam na svokru protiotazku ci nejake kilko nepribrala
Ja mam uz vyse 20 rokov rovnaku vahu,vzdy okolo 52 kg pri vyske 168. Tu v Kanade ma nastastie nik neriesi, nanajvys povedia, ze aky mam super metabolizmus, ze mozem hocico zjest, nepriberiem a ostanem stihla. To, co sa ale dialo, ked som bola teraz po dlhsej dobe na Slovensku ma uplne vykolajilo. Vsetci mali potrebu okomentovat moju vahu a to samozrejme dost necitlivo, od rodninnych prislusnikov az po kamaratky (a to mam fakt v kuse rovnaku vahu) muzovi som hovorila, ze este niekto okomentuje moju vahu, tak sa uz neudrzim na uzde, ked prisiel dalsi koment, on sa rehotal ako kon a ja som vybehla na moju tetu, chudina zlizla si to za vsetkych .... Ja fakt dodnes nechapem preco mali vsetci potrebu komentovat moju vahu, pritom vobec nevyzeram anorekticky, som prirodzene stihla a pribrata by som vyzerala smiesne. Neviem pochopit, preco si ludia myslia, ze komentovat vahu chudych ludi je ok, ale nikto sa neodvazi ludom s nadvahou, ci obeznym vysmievat, ci komentovat ich vahu, ci stravovacie navyky ....
mam 33 a 47 kil a na blbe reci som si uz zvykla.. vatsinou ked nemam naladu tak len odvrknem ze ani ja nekomentujem ich vahu tak nech sa nestaraju.. a pokial skacu dalej tak im vysvetlim ze ako sa ich dotyka,ked sa bavia iny o tucnych tak mne vadi ked sa staraju do chudych .. neviem preco bavit sa o tlstych je tabu a dotycny nevychovany ale navazat sa do chudych je uz normalne a vzdy rypu len ty pri tele .. ak si sama so sebou spokojna a aj tvoj manzel tak hlavu hore a maj ich v p.. hlupemu nevysvetlis a mudry pochopi 😉
Mám 167 cm, 51 kg, 4 deti vo veku 20, 9 , 6,5 a 5 rokov. takúto váhu mám roky. Po 4 deťoch som pribrala 2 kg. Obvodný lekár ma aj vážil -- aby sa predvedčil koľko vážim, aj krv mi bral - či nemám štítnu žlazu chorú a nič nezistili. všetko OK. Podľa lekára mi chýba 10 kg. ale mne to nechýba. Som spokojná, v obchode si oblečenie možem kúpiť aké chcem - veľkosť 34, blbé reči neriešim. Moje spolužiačky vyzerajú ako burgyne, vypasené, tučné. A to majú ešte menej deti ako ja. asi pred 15 rokmi som aj brala lieky - sirup na pribratie, aby som lepšie jedla, ale ani to nepomohlo. Odvtedy také hlúposti už ani neskúšam. Podľa mňa je váha aj geneticky daná.
kks, absolutne to neries, vyzeras vyborne...moze sa stat, ze za par rokov sa organizmus zmeni a priberies...nikoho nepocuvaj..ale ja som zistila, ze ludom nic nevyhovuje..mala som viac kil, bola som tucna, za rok som schudla 10 kil, poctivo cvicila, zase uz nechudni, si chuda...neviem, co je toto za ludstvo, ale stale ma potrebu sa starat do inych namiesto seba...drz sa a nic si z toho nerob
jojha aj ja by som chcela pribrat mam 165 cm a 44 kilov....ale ked pozeram na niektore nie baby ktore sa nevedia kontrolovat sm rada ze som malinka a chudunka 😉 a ked ti to tak vadi ze si chuda davaj si pichat na hematologii vitamin B12 z toho sa pribera a bude ti uzasne chutit jest 😉
@mimusa94 ak by si chcela pribrať, tak len kvôli sebe. Určite to nerob kvôli okoliu. Spomínam si, že aj ja som pred rokmi vážila 48 kg a chcela pribrať aspoň na 50 kg. Začala som cvičiť s činkami a hneď som mala 50 kg, neskôr som dokonca pribrala na 53 a takúto váhu mám až doteraz, ako som už písala. Ale podľa foto máš dokonalú postavu, nič ti netreba priberať, takú postavu by sme brali všetky 🙂
Podľa mňa je to v pohode 🙂
Dakujem vam pekne 🙂
Ahoj, ja mam priemernu vaju 44 kg a to mam 25 rokov. Po prvom porode som schudla a vahu sa drzala rovnaka(s vynimkou teraz, ked som tehotna). Ako pises, podobne aj v mojom pripade, drzi si postaavu a bla bla. Zo zaciatku mi to prekazalo, no potom jednym uchom dnu a druhym von. Jednoducho ignoruj tie reci. Ja som skusaa pribrat, kvoli tomu, ze som sa citila slaba no napriek tomu, kolko som zjedla nepomohlo nic. Taktiez mam to v genoch . Pre mna ma vaha aj plus , mozem kupovat v detskom oddeleni :D.
@mimusa94 Kašli na nich, každý sa narodíme s iným základom a zvykmy. Buď rada a na blbé poznámky , rovnaké vráť, sa tých baculatých opýtaj, či ti závidia. Ja mám nadváhu a moja sestra je taký typ ako ty . No tiež som si všeličo od nej vypočula, ale prehltla som to , No čo, môj muž ma ľúbi aká som a či schudnem , alebo priberiem je moja vec. Nie každý má takú tvrdú sebadisciplínu, že sa vie kontrolovať. U teba by som to riešila len v prípade, keby sa takto navážal do teba tvoj partner. Však on musí vidieť , či ješ , či nie a mal by ťa poznať natoľko dobre, že by také veci nemal robiť. Ak ti to ale tak vadí, že ťa to psychicky zraňuje, požiadala by som partnera, aby si s nimi pohovoril, že predsa vie, že si OK , len proste sa na teba nenaukladá, tak nech sa kontrolujú . Môj otec vždy mával tak ako humorné poznámky , akože máš veľkú riť a podobne , inak to bol človek s dosť veľkou nadváhou, možno si tým liečil dačo a to bol sčítaný človek a to u mňa akurát vybudoval celoživotný komplex , som mala 50 kg vyzerala som ako smrť, každý sa ma pýtal , či som chorá a ja som si stále aj vtedy myslela , že mám veľký zadok heheheheh, som aj taká ženská postava, no a teraz po rokoch stresov a nervom tú veľkú riť mám a čuduj sa svete je mi to fuk 😀
@mimusa94 prosim ta, vies co by ine dali za taku postavu ? Netrap sa tym zbytocne, pokial mas vsetky kompletne testy v poriadku a nie si anemicka alebo ine priznaky typu stitna zlaza, tak to neries. Mozno ti chyba nejaky vitamin alebo mineral v tele - magnezko, zelezo. Ja som mala o 10 rokov viac ako ty a stale 48-50 kg pri rovnakej vyske. Po 30-tke sa metabolizmus upravi, nebude uz tak rychlo spalovat a pribudnu aj kilecka. Co som sa toho napocuvala. Ked som trosku pribrala po tehu bola som pre ludi tucna, ked som schudla, ako som zase velmi pochudla. No akoze ja neriesim..kaslem na nich...riesia ludia naokolo a stale pripomienkuju, lebo nemaju co so sebou robit.
Ak vazne chces s vahou hore, najdi si personal trenera v tvojom okoli, vypracuje ti jedalnicek, skombinuje proteinovu stravu a priberies aj na vahe, k tomu mozes aj cvicit. Postavu mas peknu, sumernu a idealnu, vobec by som sa tym dalej nezaoberala, prave naopak... najedz sa dosytosti a tes sa z toho ze si krasne stihla a nech ostatni ticho zavidia 😀
bud rada že nemáš opačný problem , stravuejm sapravidelne ovocie zeleninka, pohyb je dostatočný pri malej a ešte aj v práci sa nabehám , a pod veci ale váha je stále ta istá sladke nejem žiadne a sedím len ked tu niekto je alebo malá spí. a mám od pôrodu 75kg a newiem sa ich zbaviť
Ak ta to upokoji mas krasmu postavicku, a vsetci ti mozu zavidiet🙂 Ja meriam 172 cm a vazim momentalne 48 kg a som v 7-mom mesiaci tehotenstva🙂 Hluposti pocuvam stale aka som v ychudnuta atd...ja ale jem uuplne vsetko a najviac vecer ako si pisala, postavu mam po mamine a viac neriesim🙂
@mimusa94 precitaj si o tej stitnej zlaze, ja som laik, ale chudnutie( nepriberanie) napriek chuti do jedla, vycerpanost a unava , spanok ... To mi pripomina zvysenu cinnost stitnej zlazy. Nic nestratis, ak zajdes k lekarovi na preventivku a spomenies ako sa mas a poziadas o krvne testy.
@radlinka po 30? U mna mozno az po 40 alebo pocas prechodu..jedine pri dcerke som sa dostala na svoju vahu bez zmeny v stravovani az po cxa13m. Ale to zas ona asi zacala viac tahat mlieka ...a po odstaveni som nepribrala... Od cca 20r.,co mi asi zo stresov pocas skuskovych obdobi klesla vaha zo 48 na 42-43,5.. si ju drzim (s vynimkou tehotenstiev a nejakom case po nich) uz vlastne 19rokov..nie cielene,prosto tak to je.. A ak budem.po babke,tak budem stale takato... Mne to vyhovuje a nech sa kazdy stara o seba...no nie? Skor tucnota sposobuje dost zdravotnych komplikacii...
Ja mám 26 rokov, budem mať 27. Výšku 170 cm a 52 kg aj topánkami 🙂
Tiež som útlunká a chudučká, ale radšej takáto, lebo takto sa cítim vynikajúco, ako tlstá, vykvasená bravčová šunka v mužskom či ženskom rode... Môj svokor so svokrou majú na to najlepšie poznámky. Daj jej jesť, nevidíš aká je vychrtnutá? 😀 škoda, že môj muž ich dá vždy dobre do laty po takýchto poznámkach. Ja osobne to neriešim a teším sa z toho, že som štíhla, vyšportovaná a môžem si dovoliť zjesť hocičo aj o pol noci. 😀
Máš skvelú postavičku a skvelý vek. Začni posilovať, tak sa ti ľahšie podarí nabrať váha na svaloch a ak ťa to chytí, tak podľa mňa ideál na bikiny fitness 🙂
Kvôli únave si skús dať vyšetriť aj štítnu žlazu, únava je jeden zo znakov ak nefunguje správne.
A pre komentáre druhých ľudí si nerob starosti, tiež ich počúvam celé roky. Moja odpoveď je tradične, že mne je takto dobre, som zdravá a nič mi nechýba. Alebo že lepšie takto ako pneumatika na bruchu aby som si nevedela ani šnúrky na topánkach zaviazať... a pod.
Vôbec sa nad tým nestresuj, ja mám 28, 168 cm a 45 kg, jedno dieťa ... nech si všetci hovoria čo chcú, ja mám proste dobrý metabolizmus a nech zjem čokoľvek nepriberiem ... tak nech závidia ... 🙂
@mimusa94 xi,xi,xi....ak to máš rodové, tak to budeš počúvať dlho....ja mám takmer 37 rokov....2 deti....48 kíl...v lete aj menej....a to mám výšku 164cm...drobné žiena s vrtuľou v zadku...ľudia si už zvykli.... 😀 😀 😀 😀 😀 len ja ťažko znášam, ked ma v obchode pošlú nakupovať do detského oddelenia..... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Ak sa cítiš dobre, tak kašli na reči 🙂 .. ak sa ale občas cítiš malátna, unavená, tak skús trošku upraviť jedálniček v tom zmysle, že pridáš isté veci, neviem koľko a čoho jedávaš, Keď telu chýbajú isté vitamíny napríklad, tak sa ozve .. 🙂 ..
podla mna ma kazdy v pazi, kolko vazis, ty si zbytocne vztahovacna.
vahu nemas vôbec katastrofalne nizku, tak nestresuj a poznamky si neber az tak k srdcu.
jednym uchom dnu - druhym von.
no moja, ja mám 173cm a 51 kíl :D a nikto to nerieši, to len ty si moc berieš....

@mimusa94 ahoj,ja som pri rovnakej výške roky mala 49 kg a jedla som ako blázon. A aj tak nepribrala.môj drahy furt vravel,že mám papat. Teraz mám 10 kg viac a drahy ma láka na behanie a šport 😀 😀 keď sa niekto do teba bude zas navazat povec len že si stratíš postavu koli zdraviu lebo už 80cm v páse je vraj na hranici a brušný tuk je veľmi nezdravé. A ak sa navazaju tuční ľudia,opýtaj sa,či závidia... 😉 neber si to tak k srdcu a buď rada!