Mám 39 rokov a prichádzam o posledné zuby
Ahojte ,
mam 39 a momentalne prichadzam o posledne zuby ,chcel by som nove napevno do kosti,chcem vas poprosit o radu ,rozmyslam ze si to dam spravit v zahranici (Polsko alebo Turecko) alebo mi niekto vie poradit dobru kliniku na Slovensku,?urcite sa niekto najde kto to riesil v blizkej dobe a bude vediet poradit .dakujem za opdovede
@0silvia0 naozaj to chceš vidieť 🤪áno chýbal mi jeden bočný zub a v predu som už mala 30 rokov jednu takúto korunku ktorá mi tam svietila oproti ostatným zubom ako maják 🤪áno robili mi komplet vrch aj spodok jedine čo mi nechali boli zadné stoličky tie mi len nanovo ošetrili,zablombovali zvyšné mám zirkonove korunky a som spokojna a manžel že wauuuu to je zmena 😉
@greedone nech sa páči pis sem kľudne aj po český ja som moc moc spokojná zúbky mi zmenili úsmev https://instagram.com/millionaire_smile_turkey?... nájdeš tam aj moje drakulovské zuby 😂
Ono ísť do zahraničia je jedna vec, druhá vec je keď sa implantát zle uchytí , zápali, alebo v prípade iných problémov je to vec druha. Osobne som na Turecko od vlasov až po zuby nečítala moc dobré recenzie tak by som to asi neriskla. Mám známych ktorí si dali urobiť zuby v Maďarsku, alebo v Poľsku a tam až taký problém s vycestovaním v prípade problémov neni. Tak isto ide o to aký implantát použije či je to bežný štandard Európe a či mu to hocikde na hocijakej zubnej klinike budú vedieť vymeniť. To je tiež otázka . Napríklad ja mám od zubu certifikát a kedykoľvek a kdekoľvek sa niečo stane tak mi to kdekoľvek budú môcť spraviť .
@gabrielkaa otázka je či chceš dať za zuby 10-20 tis € za Komplet alebo necelých 7000€ a zvyšok si odložiť ak by si po nejakom čase musela vycestovať zasa na kontrolu alebo opravu ..ja som mala nasadenú zubnu korunku viac sko 27 rokov na prednom zube a problémy som nikdy nemala takze tohoto sa neobávam ,lebo vidím výslednú prácu a zuby sú naozaj moc kvalitne nasadené a tiež mám aj záruku a certifikát ..naozaj sú v Turecku moc zubári na vysokej úrovni takze tohoto sa ja neobávam
@mirka414 som rada, že máš dobrú skúsenosť 🙂

Tak ja už som v Turecku a zajtra sup na kliniku .drzte palce