Mám 4 dni hnačku
Pisem baby znova ako som pisala nedavno hnackujem od utorka. Bola som aj u vseobecneho ten povedal ze to nic neni ale ked Vam ide stolica z konecnika vkuse a prehana vas a miesto stolice zas vypadavaju zelene chuchvalce neviem ci je to ok. Chodim na wc behom hodiny aj 10 krat po sebe. Potom na obed sa to ukludni a potom zas a som vkuse hladna ale jem radsej dietnejsie jedlo. Hylak ani reasec a endiex nepomahaju co mam robit?
@loginexistuje neviem kto zle cita ked pisala ze jej to opat zacalo, ak toto nie je na doktora fakt nechapem co robia potom tí ludia na infekcnom s hnackami 🙂 co som ja? Zdravotník mimochodom
@matqa411211 tak si skus docitat ze u lekara bola hned v uvodnom prispevku a nikto nikomu nezakazuje ist na pohotovost aspon budu mat zmenu popri covid pacientoch identifikovat ci ide o krv z menzesu alebo hemeroidov alebo
na vyter z konecnika uplne postacije vseobecny lekar a ak mam vyse tyzdna hnacky tak si na ten vyter zajdem
@matqa411211 a btw skus precitat aj prispevky moj bol este k casu kedy nedrzala dietu a u lekara bola ak jej to znovu zacalo ved nech kludne ide aj na centralny prijem (ina pohotovost uz neni asi teraz)

@matqa411211 sa ukludni
som jej napisala ze ma drzat prisnu dietu davat si lieky na hnacku a hydratovat a zajst na vyter (u lekara bola poradil jej to iste ale neirobil vyter co neni ok) ak neni teplota pridke krce a dehydratacia tak to na pohotovost a nemocnicu proste nie je a urcite nie na to aby tam teraz sla chytit covida (toto neplati samozrejme u deti )
sa nauc riadne citat a potom posudzuj co kto pise lebo co si ty aby si takto utocila
a sama pose ze po piatich dnoch jej to preslo
a ty autorka krv sa da odlisit daj si tampon a ked pojdes na wc nevyberaj si ho a skus odchytit stolicu (aspon cast ) a pozoruj ci ide o krv ak su boelsti pri vyprazdnovani (svrbenie konecnika a pod) najskor ide o hemeroidy jasna krv svetla (vtedy dubova kora gel alebo potoerat odvarom a mast su volnopredajne proctoglykerol alebo faktum ) ak ide o krvacanie z creva krv je tmava natravena v stolici
ale pri hemeroidoch su bolesti pri stolici brutalne ja odporucam pridat detralex tablety da sa kupit bez predpisu pri hemeroidoch 2 tablety tri krat denne na zaciatok (mne tak kazal moj gastro/hepatolog)
samozrejme treba pit nesladeny pigi caj