icon

Mám 45 rokov a trápi ma chrápanie

Dnes o 11:12

Trošku citlivejšia téma.Mám 45 rokov a trápi ma chrápanie. Téda ani nie mňa, ale členov mojej rodiny. 😁 Pravdepodobne to súvisi s vekom. Nemáte niekto skúsenosti ako si pomôcť? Ďakujem.

anonym_8547f9
Dnes o 11:15

Nech si kúpia štuple

simsalabim
Dnes o 11:20

@anonym_autor nemas nadvahu?

anonym_48e645
Dnes o 11:20

@anonym_autor moze to byt nadvaha, alebo alkohol vecer, alebo nejaka fyziologicka zmena/prekazka.

tenerifka
Dnes o 11:25

Ja som citala, ze to je vekom, tak ako nam ochabuju kontury na tvari a svaly na tele, tak to ochabuje aj vnutri v ustach ci nosohltane. A ano, pri nadvahe je to vraj horsie

autor
Dnes o 11:27

@anonym_autor mám 175 cm a váha 75 kg. Ale to mám dlhodobejšie. Alkohol nepijem vôbec.

sissy27
Dnes o 11:32

@anonym_autor tak sup sup na orl a spankove laboratorium, hladat pricinu.
Mimochodom, to chrapanie by malo trapit aj teba - pretoze tvoje telo si v noci neoddychne, vynaklada vela energie na okyslicenie. A vsetci vieme, co pre mozog znamena nedostatok kyslika.

autor
Dnes o 11:37
@sissy27

@anonym_autor tak sup sup na orl a spankove laboratorium, hladat pricinu.
Mimochodom, to chrapanie by malo trapit aj teba - pretoze tvoje telo si v noci neoddychne, vynaklada vela energie na okyslicenie. A vsetci vieme, co pre mozog znamena nedostatok kyslika.

@sissy27 áno. Ale kebyže mi to dcéra nepovedala, tak ani neviem, že mám takýto problém.

anonym_3b714c
Dnes o 11:50

Citis sa po spanku unavena?

anonym_a1e7d2
Dnes o 12:01

@anonym_autor mne to spôsobovali krčné mandle, po vybratí nechrápem vobec

autor
Dnes o 12:17
@anonym_a1e7d2

@anonym_autor mne to spôsobovali krčné mandle, po vybratí nechrápem vobec

@anonym_3b714c áno cítim, len ja mám popritom diagnózu, kde únava je jeden z príznakov..
@anonym_a1e7d2 prosím ťa, mala si aj iné problémy pri krčných mandliach, či len chrápanie?

anonym_a1e7d2
Dnes o 12:18
@anonym_autor

@anonym_3b714c áno cítim, len ja mám popritom diagnózu, kde únava je jeden z príznakov..
@anonym_a1e7d2 prosím ťa, mala si aj iné problémy pri krčných mandliach, či len chrápanie?

@anonym_autor bola som častejšie chorá, od vybratia ( tak 2 roky) len 1x

anonym_c684db
Dnes o 13:14

Môže byť aj štítna žľaza problém

anonym_e2e53d
Dnes o 13:59
@anonym_autor

@anonym_autor chrápanie spôsobujú aj zahlienené dýchacie cesty.

autor
Dnes o 18:34
@anonym_e2e53d

@anonym_autor chrápanie spôsobujú aj zahlienené dýchacie cesty.

@anonym_c684db aj s tou mám problém, ale v liečbe
@anonym_e2e53d momentálne som trošku chorá, ale trvá to už dlhšie...