Mám bolesti nôh po očkovaní
Ahojte, som cca mesiac po očkovaní Pfizerom. Chcem sa opýtať, či ste mali vedľajší účinok ako bolesť nôh. Konkrétne mam pocit ze sú to stehenne kosti. Ráno som sa takmer nevedela postaviť. Musím sa rozchodiť a ako tak je dobre. Akonáhle si sadnem, opäť mam problém. Začalo sa to dnes, myslela som ze sa nedostanem na WC. Nerozumiem tomu, doteraz nič. Svokru hneď napadlo ci to môže súvisieť s očkovaním. Inak mam nadváhu, takže bolesti kolená mam. Takže som to spájala s tým. Ale toto je iná bolesť, ako keby som mala kosti prechladnute. Som Si ani nepomyslela na to, že to môže súvisieť s očkovaním, kým to svokra nepovedala.
@nikoleta1234 nikto nepovie ze to nemá súvis,mne ale bola zistená do toho tetania,,ale nohy ma začali bolieť do toho sa sem tam vytvorí modrina ktorá zmizne po case, v utorok idem k obvodnému, mne v máji boli robene krvné testy všetko v poriadku bolo aj usg žil bol v poriadku, nakoľko som predtým prekonala covid a boleli ma nohy po prekonani
@nikoleta1234 Aj ja mam bolesti noh a modriny sa mi robia, a krcove zily mi vybehli - po ockovani. Žiadne zdravotne tazkosti som nikdy pred tym nemala. Jasne ze e to z ockovania. Cele je to zle.. Sportujem, mam 30 rokov a 50 kg.
@natasha1988 jemi to ľúto. Ja som našťastie odvtedy ok. Ani jeden lekár na rovinu nepovie že je to z Očkovanía, ja som si takmer istá.
@natasha1988 ahoj prosim a bola si s tym u nejakeho lekara ? Zistili ti nieco ? Lebo ja mam to iste po ockovani.

@sedem aj môj muž má bolesti nôh, a spravili sa mu hrčky... Doteraz nikdy nemal problém až po očkovaní sa to spustilo... Poslali ho objednať na cievne a ortopediu. Dostal termíny za 3 mesiace, tak dúfam, že sa mu to nezhorší. Hoci kedy sa sťažuje na zvláštnu bolesť nôh.