Mám Covid-19 a nie som očkovaná
Ahojte taka som znepokojena dnes som bola na teste a vysiel mi pozitivny vysledok očkovana niesom ale ja naozaj nepatrim medzi tych co siria bludy o ockovani atd...no horucku mam hrdlo ma boli brutalne uz 3 dni pocit na zvracanie nechutenstvo nadcha prosim o povzbudenie a nejake nazory kto to uz prekonal tak sa bojim
@iwanka222 stres je sviňa takže hor sa kurírovat, nás bol doma testovať AG testom pán, ktorý žil resp. Pracoval v Afrike keď zúrila ebola. Povedal že toto je najväčšia chyba že sa u nás len straší, nič pozitívne, žiadne odporúčania. Proste dcéru povzbudil a povedal veľa piť, veľa vitamínov a pustiť si dobrú komédiu nie správy.
neboj všetko bude ok, aj keď nie si zaočkovaná, môžeš ním prejsť v pohode. všetko bude oki neboj
@simsalabim ja som zatial nevracala ale mam to na male uz 3 dni fuuuh
Uz som v noci 2 x vracala mamka ma velmi vysoky tlak 173/114 takyto nikdy nemala velmi sa bojim byvame v spoločnej domacnosti
Ako dlho ste mali teploty ? Ja uz dnes 3 den
@csipcsip000 skoré uzdravenie!
Ahojte mam jednu otázku na ktorú nikde neviem nájsť odpoveď. Pondelok som bola testovaná ag testom a bol pozityvni dr že mi trvá do 4.2.2022.na druhý deň to dostal aj muž tomu vychádza do 8.2.2022 a otázka musím sním zostať v karanténe ci mne konci toho 4.
Neboj hlavne vysoké dávky decká céčka... acylpirin/aspirín miesto paralenu...mala som aj ja aj rodina....brat dokonca c-19,deltu,aktuálne omikron.... každý povedal že chrípka je 100 krát horšia ako covid....väčšina rodiny má covid za sebou....u nás paradoxne očkovaní mali horší priebeh....teploty aj 2 týždne.....niektorí potrebovali aj kyslík....neboj pokiaľ niesi morbídne obézna,alebo nemáš milión diagnóz bude dobre....😉
@csipcsip000 3,4 deň je najhoršie potom to ide z kopca....vieš aký variant máš?omikron teraz čo u nás mali tak veľmi rýchlo prebehol tie 4 dní horúčky na piaty po chorobe boli😉
@kallanchoe ďakujem za opytanie ale covid som uz prekonala pred 2 mesiacmi a som uz v poriadku 😊
@csipcsip000 prepáč nevšimla som si dátum diskusie🤷🤦
@kallanchoe nevaadiii 😅😅😅
@csipcsip000 hlavne,že sme zdravé 😉
@csipcsip000 Srdiečko ukľudní sa, ja som sa tak vystresovala pri Covide že mi bolo naozaj zle...skús to brať tak že milión ľudí po celom svete covid zvládlo očko. neboli s bolo dobre, neboj sa zvládneš aj ty! Môj dedo 95 ročný ho zvládol bez očkovania, manželov dedo tiež 74 ročný ťažká cukrovka, vysoký tlak...a zvládol to....nepozeraj správy hlavne celý čas čo budeš mať príznaky! Pozeraj rozprávky

@csipcsip000 Moja kamoska este v 2.vlne vracala viac ako tyzden. Kasel ziaden. Velmi schudla.