icon

Mám Covid-19 a som stále hladná

hesloveslo
3. nov 2021

Od pondelka som v povinnej karanténe lebo mi vyšiel pozitívny test na covid. Mám atb. Nemam čuch ani chuť a mám problém. Som vkuse hladná. Najme sa a za 10minut mi zas skvrka v bruchu. Jem pravidelne a aj tak som hladná

Strana
z2
lacibo
4. nov 2021

@h2 na pcr termin som objednavala malu vcera doobeda, dotera nema termin strasne dlho sa caka uz...je to rozbehnute..tak jak ma clovek ostat doma v karantene sa pytam, ma klamat, ze ma priznaky ci ako..ja uz fakt nechapem toto

h2
4. nov 2021

@lacibo Problém je v tom, že my so synom sme na antigénovom negatívni, ani nám nič nie je. Syn je samozrejme doma, aj ja. Muž má karanténu na základe výsledku antigénového testu, z PCR ešte nemáme, ale bude pozitívny určite, dnes večer už nemal čuch a mal aj zvýšenú teplotu. Ja nemám mať karanténu na základe čoho, lebo som zdravá, očkovaná a negatívna. A môj kontakt nemá výsledok PCR. Antigénový jemu na karanténu stačí, mne nie. Ani divá sviňa sa v tom nevyzná! 🤷🏻‍♀️

chymena
4. nov 2021

@hesloveslo Ahoj,ja som počas covidu mala presne takýto strašne obrovský apetít,že až vlčí hlad.Takisto moja krstná mama po ťažšom covide,keď už jej bolo lepšie si hneď musela objednať jedlo,že čo bola taká hladná+priateľ po zaočkovani druhou dávkou,po teplotách sa musel ísť ešte v teplote prepotený utekať najesť 🤣🧐,a povedal,že takýto hladný ešte v živote nebol.

chymena
4. nov 2021

@chymena Moje chuťové poháriky boli tiež na tom biedne 😢,ale aj napriek tomu som musela jesť, jesť, jesť.Cuch tiež,keďže som mala nádchu.

chymena
4. nov 2021

@chymena Viem o čom píšeš je to taký akoby iný hlad.

lacibo
5. nov 2021

@h2 no to sa divim ze ste negativni...my dnes aj s muzom pcr testami potvrdeni pozitivni a dceru som vzala na atg lebo termin pcr uz 3.dni caka, zase pozitivna...takze my sme doma..u vas odporucam sa objednat na pcr aj ty aj syn...je to zadarmo, ked das ze si.bol v kontakte

lacibo
5. nov 2021

@h2 a nerada to pisem ale s velkou pravdepodobnostou to este dostanete ty aj syn, tato delta je velmi infekcna..ak ai ockovana, mozes byt aj bez priznakov uplne, ako moj muz, chora som u nas iba ja, aj 5 rocna uplne bez priznakov, od kontaktu uz 2 tyzdne a stale pozitivna atg, na pcr este caka

lacibo
5. nov 2021

@h2 nas dr objednala automaticky na pcr zadarmo, ked som.volala ze som vysla z domaceho pozitivna, mame s muzom rovnaku dr, a prisla sms z RUVZ ze mame dodrziavat karantenu, az do.vysledku pcr, dnes nam prisli tak zase ze 10 dni od dnes...mali sme teda povinnu tu karantenu, pritom sme obaja ockovani.. karantenna PN je aj pri podozreni na covid, nemusi byt este potvrdeny a na syna ti tiez musia dat ocr, lebo ma len 10 rokov a nemoze ist do skoly, ma predsa povinnu karantenu, ja tych vasich dr nechapem

h2
6. nov 2021

@lacibo Ja už som sa na PCR objednala, termín zatiaľ nemám. Syna som neobjednávala, jeho lekárka mi povedala, že jeho stačí tak ku koncu karantény, ak nebude mať príznaky. PN-ku už mám, môj Dr. mi ju vystavil včera, ale termín mi dal od štvrtka, takže som spokojná. A áno, bohužiaľ, každým dňom čakám, kedy sa to prejaví aj u nás so synom. ☹️

lacibo
6. nov 2021

@h2 aspon ze uz mas PN, ta karantenna je aspon trochu viac zaplatena, od 1.dna na rozdiel od normalnej mas asi 70% mzdy..dceru som objednala na pcr v stredu, dodnes nema termin, preto sme aspon vcera na atg plateny isli, aby to mala potvrdene, dr jej to zapisal do karty ale co ma zarazilo ze v sms stalo, pozitivna, pre potvrdenie sa obratom objednajte na pcr...tak teraz neviem, ci ist na ten pcr ci nie, ked pride...mne sa to zda zbytocne, ked je este na atg pozitivna, tak pcr bude utcite, lepsie by bolo po tych 10 dnoch v karanyene, som z toho uz somar..neviem ako to je, nacon potvrdzovat pozitivny atg, ved to jej musi oficialne platit nie? V pondelok volam zase jej dr..

lacibo
6. nov 2021

@h2 vy mozete byt aj bez pruznakov pozitivni nakoniec..aj muz po pfeizeri nema nic, iba pozitivitu, 5 rocna vobec nic, ako zdrava, iba pozotivitu keby ja nie som riadne chora, mam astru, tak muz normLne chodi do roboty, ani by sa netestoval ako ockovani...toto je riadne nedomyslene...ockovanych nikde nedavaju do karanteny, pokial sa citia dobre, nemaju dovod sa testovat tak sa to ani nezisti..preto sa to siri...my sme nastastie nikoho neohrozili lebo som uz ostala s dcerou na ocr kvoli inemu zdravotnemu problemu..tak sme nechodili uz nikam infikovani..potom sme to zistili..muz bol v robote ale este nebol infekcny tak tam nikoho tie,, po domacom teste samozrejme uz nebol..tak sme to aspon dalej nerozsirili, co som rada

h2
6. nov 2021

@lacibo My so synom sme sa otestovali doma tými školskými antigénovými v stredu, odvtedy sme sa netestovali. Cítime sa obaja dobre a v karanténe sme tak či tak. Ja čakám na termín PCR, syna objednám niekedy po začiatku budúceho týždňa. Najradšej by som ho vôbec neobjednávala. Nevidím v tom zmysel. Pýtala som sa jeho Dr., či on na PCR musí, vlastne som sa nedozvedela, lebo povedala, že "mal by". 🤷🏻‍♀️

lacibo
6. nov 2021

@h2 je to zadarmo pre vas a uplne neinvazivne, ja som uplne sokovana ako pokrocila ta diagnostika, palicka len na koncek nosa, dotkne sa,len sliznice na licach, akoze oproti celoplosnemu testovaniu je toto ako ist na kavu so zakuskom😀 ja som tiez najprv vahala pri malej ale ked som to sama absolvovala a videla som ze je to aj pre babatka vhodne tak som nevahala..ten test co nam robili stoji 58 eur, tak preco by son zadarmo nesla..ja pojdem aj o 10 dnu, lebo ja som chora, mam stale priznaky, uz mi to zliezlo na priedusky..

andrea37
14. jan 2022

@hesloveslo Ahoj som 15 dní po covide
A neskutočne mi chutí jesť...každú chvíľu zhladavam a jem...čo som nebola taká pahlt a ani keď som bola 2 x tehotná...mala som ce Vianoce ťažký priebeh...teda celá rodina,ja najhoršie... schudla som 5 kg ..a teraz už ich mám behom týždňa naspäť...nemám stále čuch, chuť...dúfam a verím,že keď mi to nabehne...nebudem stále jesť, žrať...musím to takto napísať..už som s toho zúfalá, najprv..kedy prejde covid...teraz kedy nebudem toľko jesť...v kuse sa niečím zamestnávame,ale stále hladná .. nevyznám sa v sebe...dúfam,že to prejde🤦🤦‍♀️🤦🤦‍♀️

jjanulienka
14. jan 2022

A nerobila si si tehotenský test namiesto AG?😬

andrea37
14. jan 2022

@jjanulienka 🤦🤦‍♀️😊

Strana
z2