Mám ísť k lekárovi, alebo sa zmieriť so smrťou?
Už som to tu písala, urobila sa mi hrčka pri konečníku, hemeroidy to nebudú, je to tak 4 cm od konečníka, nezmenšuje sa, ba naopak, je dosť veľká ako veľká slivka. Bojím sa ísť k lekárovi. Určite na mňa vyletí kde som bola doteraz, no ja mám v hlave len jedno - rakovina. Videla som umierať ľudí s rakovinou, nič iné to nemôže byť. Určite je to ono, vždy som si hovorila lepšie umrieť a nevedieť že ju mám ako umrieť po náročnej liečbe alebo vedieť že mi ostáva málo času.
@tykat Bože .. ja som normálne oprskla monitor kávou :D :D :D :D
neverim, ze toto moze niekto mysliet vazne... podla mna si z nas robi "prdel". ten nazov je nahodou super. ako vtip.
inak, vyborne aj co tu niektori dalsi pisali typu: "nemoze ist k lekarovi, lebo sa boji, ze to je rakovina". 🙄 to je co za vyvojovy stupen? no niekde na urovni pstrosa...
Možno je to hnisava fistula....a ak Ti praskne mozes dostat sepsu....to potom bude rychlejsie ako rakovina....tak chces zit?.....alebo....ak si myslis,ze rakovina je ako ked zaspis a bezbolestne zomries,tak sa mylis.....pekne chod k proktologovi a hotovo....
4cm od konečníka....mozes hmatat aj kostrc 😏 či si myslela dnů, či zvonka? Ktorym smerom je? Smerom ku konecniku, k posve, na "ritnych" polkach? AKej je farby? Farba koze či cervena? Fialova? Biela? Ale ano So smrtou sa zmierit musis pretoze to je jediná 100% istota ktora každého postihne

Kamarátka mala takú hrču , normálne to malo neaky speci názov, už neviem presne ako sa to volá ale vo vnútri bol hnis ,tuk, voda , daj si to normálne skontrolovať, jej dávali mastičku a čakali,potom jej to samovoľne prasklo