Mám navštíviť pohotovosť kvôli bolesti ucha?
Ahojte,
nerada zneužívam zdravotný systém, ale včera večer ma začalo bolieť ucho. Použila som kvapky Burow a dala si paracetamol. V noci som sa na bolesť budila, ale aktuálne mám pocit strpnutia ľavej strany tváre vrátane krku a pocit zaliahnutia, horšie počujem. Bolesť je skôr pichľavá a nárazová. Je vhodné navštíviť pohotovosť alebo je to blbosť a mám počať do pondelka za mojou všeobecnou lekárkou?
Ďakujem.
Urcite pohotovost.adekvatnu luecbu treba cim skor.Ak sa da tak chod rovno na orl pohotovost.
@anonym_autor s bolavym uchom urcite na pohotovost a bez vycitiek 🙏, moze to byť zapal stredneho ucha.
Ja by som šla, ak to trvá, to nie je zneužívanie.
Určite by som išla,bolesť ucha nie je sranda
Určite choď na pohotovosť.Poznam prípad,kde sa z bolesti ucha vykľul zápal mozgových blan
@anonym_autor chod, ale bud pripravena, ze budes cakat, tak sa nevzdavaj a prines si vodu/jedlo a nieco na citanie
Urcite chod, ja som to tiez mala- v piatok vecer mi to zacalo, isla som v sobotu na pohotovost a dala mi nejake kvapky na predpis, vraj zacinajuci zapal. Ak by som cakala do pondelka, tak by som asi dobre nepochodila. Takto som mala na druhy den pokoj
ORL pohotovosť, ja som tiež bola cez víkend, mala som zápal stredného ucha, dali mi ATB , kvapky a mastičku. Rieš to čo najskôr.
pri bolesti ucha urcite pohotovost potorebujes liecbu cim skor
Ako je vyssie napisane, v tomto pripade urcite chod.
Ja by som šla, naposledy som takto čakala tri dni lebo veď sviatok víkend sviatok aj tak som skončila na tretí deň na pohotovosti so zápalom stredného ucha
@anonym_autor v tomto pripade pohotovost, kto radi cakat to ani necitaj
Pohotovost. Raz rocne ma to takto chyti (uplne nevhodne, samozrejme vecer/vikend/sviatok a tak). Nikdy mi na ziadnej ORL pohotovosti nedali najavo, ze som tam 'zbytocne'. Bolest ucha je neprijemna. Nech ti je cim skor lepsie.
Určite pohotovosť, bolesť ucha neprejde len tak.
Ďakujem za milé slová, bola som 🙂

ak sa ti dá tak počkaj - uvidíš ako sa to bude ďálej vyvýjať. . ak je bolesť ťažko zvládeteľná tak choď na pohotovosť.