Mám panickú poruchu, bolesť hlavy a vysoký tlak

inhibiitor
6. feb 2022

Ahojte, liecim sa na panicku poruchu uz 2 roky.. rok bol pokoj a teraz mam tlak na hrudi obcas, a bolesti hlavy na spankoch a k tomu ma boli aj sija a krd si potlacim krk mi niekedy zostane zle az na ofpafnutie.. ono neviem ci bol tok pokoj oebo som cvicil na chrbticu alebo tie lieky no teraz ked ma zas boli hlava uz mam nervy vo mi je.. v juny som bol na internom vsetko bolo dobre to ma ukludnilo a teraz zas mam stavy he mam strach ze mam vysoky tlak, ze sa mi nieco stane a tak.. nervozny som stale. Moze mi napr v noci byg zle a bolet hlva aj z krcnej cjrbtice? Mam nebilet na tep ale internistka povedala ze tlak je v poriadku (kedysi vravela stara internistka ze mam hypertenziu (obcas mi vyletel j nej tlak a pdtedy mam z merania paniku) a ked zomrela tak som presiel druhej a ta mi tnil vysetrenia atd tlak j nej dobry a ze mam hypertenziu potencovanu panikou cize tlak mam dobry ale pri uziosti a panickom ataku sa mi moze zvysit.. a teraz ten krk boli aj svaly na chrbte a ja strach ze ci tlak nemam vysoky. Myslite ze moze chrbat sposobovat taketo stavx? Kedysi po napraveni chrbtice som bol dobre bez proznakov no teraz ma napravili a moc nepomohlo (ale zle som stupil a nieco mi ruplo v chrbte tak mozno som znova vyskoceny)

luccija
6. feb 2022

@inhibiitor si iba uzkostny a máš nervy ako píšeš v nadpise🙂tak si pocvic na chrbticu na YouTube máš milión cvičení na uvoľnenie nič Ti nie je daj si magnézium či ukldnovak a nepozoruj sa.ano aj nejaký blok v chrbte Ti môže spôsobiť tieto bolesti.Kup si Guajacuran je bez receptu.

inhibiitor
autor
6. feb 2022

@luccija guajakuran mam davam si 3 den 2tabl pred spanim

3009
6. feb 2022

@inhibiitor kúp si tlakomer a meraj tlak a tep. Zrýchlený tep, tlak má súvis s tetániou, panickou porucho a úzkosťami.

inhibiitor
autor
6. feb 2022

@3009 mam doma tlakomer … nemozem
Si
Merat lebo ked vidim tlakomer odtava mi zle.. tep mavam v robote 70-100 a doma v klude cca55-60

kahh
6. feb 2022

U teba myslim, ze psychika zohrava ozaj velku ulohu. Tlakomer je dobry sluha, ale zly pan, cize ak si ho aj kupis, tak si nemeraj furt, aby ta to zbytocne viacej nestresovalo. Skus zacat s vedomym dychanim zakazdym ked zacnes neprijemne pocity citit.

inhibiitor
autor
6. feb 2022

@kahh moze byt lenze teraz som psychicky okej uz to viem rozoznat.. teraz m boli iba ta hlva a krcna

1fifinka1
6. feb 2022

Ze ty pises aj na fb furt dokola tuto temu? Ze ti je zle z chrbta? Sám vies, ze je to velmi pravdepodobne. Co sa tym furt zaoberas a dokolecka dokola kazdy den tu istu otazku. Ze sa na to uz nevykasles.

inhibiitor
autor
6. feb 2022

@1fifinka1 nepisem nikde len sem

loginexistuje
6. feb 2022

smer psychiater