icon

Mám pocit, že mi niečo vadí v hornej časti brucha

10. sep 2021

mám pocit ako keby mi niečo vadilo v hornej časti brucha pri pupku

Strana
z2
sisa_s
10. sep 2021

A este mi klam, ze to nie si ty Lenka 🙄🙄🙄 robis tu z ludi debilov kazdy den...

1katus1
10. sep 2021

Môže to byť spojitosť. Uvidíš ak ti to prejde po ms tak ok ale ak nie tak najlepšie niekde na gastro. A keď keď nemáš problém prehltnúť jedlo?

palisko
Autor odpoveď zmazal
sisa_s
10. sep 2021

@palisko ja ju odhalim uz ked vidim nadpis typu "cudne bolesti", "boli ma brucho", atd 😀 v 90% je to ona, poprie to, ale vzapati vyklopi take veci, ktore tu o nej vieme a je jasne 😀

malinoismum
10. sep 2021

@sisa_s
@palisko
@bambulienka25
Už nás tuším viacerych prestalo baviť jej neustále “radiť”….
Tejto nieje ani rady a ani pomoci, zial…
Stále bude mlet svoje…

lenkakravcova
10. sep 2021

@sisa_s Len nech si nemyslia že som to ja. 🤔😄😂😂😂 Ja slepak už nemám.
A autorka, keby to bolo slepé črevo tak to by si skutočne hneď vedela. Vtedy mi bolo dosť zle.

autor
11. sep 2021

@lenkakravcova no dnes má už pali brucho

autor
11. sep 2021

@sisa_s tak áno píšem tu o radu lebo neviem čo mám robiť keď mám pocit tlačenia v bruchu a hneď má tlači aj v chrbtici vždy jedna iná strana najmä práva

raja95
Odpoveď bola odstránená
autor
11. sep 2021

@raja95 ale mna tlači aj pri pupku ako keby vo vnútri má niečo tlačilo nechápem tomu čo tam môže tlačiť a vždy tlači inde raz práva strana potom lava hore dole až chrbtica

raja95
Odpoveď bola odstránená
autor
11. sep 2021

@raja95 dnes 5 deň mám pravidelnú raz do dňa

autor
11. sep 2021

@raja95 a rozpaluje mi z vnútra celé brucho hore aj dole všade

autor
11. sep 2021

@raja95 a nemám ani chuť jesť dnes môže to byt kvôli menstruacii aj?

mijunik
11. sep 2021

Lenka, Tvoje neustále nimranie sa v pocitoch “čo to len môže byť” privedie do šialenstva nielen Teba, ale aj ostatných. Tým, že sem nestále dávaš otázky týkajúce sa “nevysvetliteľných” bolestí, tak ktokoľvek iný sa tu niečo podobné opýta, hoci aj oprávnene, všetci spozornieme, či sa vôbec namáhať s odpoveďou… Čo čakáš od odpovedí tuná? Čaká Ťa gastroskopia, tú musíš vydržať a dozvieš sa, čo Ti je alebo nie je. Keď to zatiaľ nevedia lekári po vyšetreniach, prečo si myslíš, že Ti bez vyšetrenia stanoví správnu diagnózu niekto na koníkovi? Zatiaľ tu pôsobíš ako hypochonder, čo sa ešte aj vyžíva v nimraní sa v svojich obavách. Koľkokoľvek diskusíí založíš, vždy dostaneš odpoveď, že treba poriadne lekárske vyšetrenie. Tak už vydrž do toho gastrovyšetrenia. Alebo, ak sa chceš denne rozprávať na tému “čudné bolesti brucha”, založ si na to vlastnú skupinu.

autor
11. sep 2021

@mijunik v poriadku, ja som len chcela či nemal niekto niečo podobne keďže na vyšetrenie si ešte musím počkať

mijunik
11. sep 2021

Ak aj mal niekto niečo podobné, mohlo to znamenať niečo úplne iné ako u Teba. Chceš prísť k lekárovi a vymenovať mu, čo všetko tipuješ, že by to mohlo byť? A že nech si vyberie? Alebo dôveruješ odborníkom, ktorí sa iks rokov vzdelávajú a vedia presne zistiť, čo sa u Teba deje? Ak Ti je naozaj zle, choď na pohotovosť. Ak je to viac - menej v pohode, vydrž do gastroskopie. A užívaj tú predpísanú Eliceu, pomôže Ti zvládať Tvoje stavy, dokážeš riešiť problémy s nadhľadom.

autor
11. sep 2021

@mijunik eliceu žiadnu nemám neviem čo to je, bolesti sú skôr občas počas dna že cítim niečo

autor
11. sep 2021

@mijunik keď stlacim dotykom tu má boli a vyráža to všade práva strana

mijunik
11. sep 2021

Gynekológ čo povedal?

autor
11. sep 2021

@mijunik že som v poriadku po ženskej stránke

autor
11. sep 2021

@mijunik cysta tam už nieje bola to len folikul cysta zmizla

mijunik
11. sep 2021

Zdá s mi, že si v ktorejsi diskusii spomenula, že Ti lekárka predpísala Eliceu, možno sa mýlim. Ak si úzkostná povaha, asi by Ti pomohla.

autor
11. sep 2021

@mijunik nie iný liek tento nemám ani som o ňom nepočula 🙂 lenže jedna vec je úzkosť a druha že mám bolesti fakt sa bojím aby to nebolo slepé črevo

mijunik
11. sep 2021

Choď na pohotovosť, ak to fakt bolí. Je to niečo nové, nejaká bolesť, ktorá sa u Teba nevyskytovala v čase, keď Ti robili UZV?

autor
11. sep 2021

@mijunik áno už som to mala aj som bola na urgente či nie slepé črevo urobili rtg a vzali krv len

manzanillaa
11. sep 2021

Ja som takto chodila po doktoroch, bolesti podobne ako ty, nikde nič nenašli, nakoniec to bola psychika, takže nestresuj, uvar si voňavý čaj a zamestnaj si niečím hlavu

autor
11. sep 2021

@manzanillaa no neviem fakt už čo si myslieť

erikadelemanova123
27. nov 2024

@mijunik hornom časti má bolí brucho a jak nejem začne .a to bolieť a jak jem prestáva ma to bolieť

Strana
z2