Mám rakovinu a malé deti. Ako sa s tým vysporiadať?
Ahoj volam sa Slavka mam 29 rokov a vcera som zistila ze mam zhubny nador v ustach. Mame dve male deti 3 rocneho Adamka a rocneho Matka. Stale sa pytam preco ja a stale musim na to mysliet. Co sa stane ak liecba nepomoze co bude s manzelom a detmi. Chela by som keby sa mi ozvala nejaka mamicka co to zazila alebo prave preziva neviem ako sa s tym vysporiadat. Dakujem
zatiaľ dobre, dakujem 🙂
lieky beriem ...biologická liečba...znášam ich dobre
zatiaľ neviem, chodievasm iba raz mesačne na krv kvôli krvinkám, ctčko sa robí až o pol roka
A inak sa čudujem, že sa napriek ochoreniu výborne cítim...podľa toho, čo sa píše o tejto chorobe by som mala vyzerať ako zombie a byť slabá - ale nechýba mi to 🙂 bola som dva razy na plávaní z Ligy proti rakovine a ani jedna žena tam nevyzerala ako onkologická pacientka.
Sorry lpr
Tuším najviac 5 rokov po ukončení liečby a v športovej hale Mladosť, ale v júli a auguste nie - tak mi bolo povedané.
@yanni
@zviz
tiez cosi citim na podnebi,no nie je to tvrde ako kost. Na tlak to boli. Zubarka nevie..z RTG nic nevidiet,len trochu tieň.Za posledne 2 roky sa mi opakuje cca kazdy stvrtrok,ze to navrie a boli a do tyzdna sa to strati. Mavam aj prasklinu na podnebi, akoby to chcelo von. Ako to mam dalej riesit? S akym lekarom ?
&jete tie z vás, ktorým diagnostikovali rakovinu, marhuľové jadierka, prípadne oleje - rakytník, konopný, makový, ľanový atď...?
A koľko denne ich jedávaš? Myslím tie jadierka - niekde sa píše, že aj 40 sa smie, inde že maximálne 15 a vraj treba k tomu jesť aj sušené marhule kvôli lepšiemu účinku, ja mám tzv. bio sušené marhule, píšu, že neboli sírené..
Caj Essiac uznali ho odbornici ako liek na rakovinu...v minulosti tisice vyliec.pac..pozrite na essiac.cz
Drzim palce
beriem od mája biologickú liečbu tabletkovou formou. Nedávno som videla príspevok, ako jeden umrel na rakovinu, lebo postovňa mu nechcela preplatiť liek, ktorý nebol v kategorizačnom zozname. Ja som dostala strach, lebo od septembra potrebujem novú povolenie od poisťovne a môj liek je síce registrovaný, ale nenachádza sa medzi kategorizovanými liekmi. Včera som volala sestričke, tá ma ubezpečila, že keď mi to už raz schválili, tak budú aj naďalej, ale aj tak mi nie je všetko jedno. Viete niekto mi poradiť?
Pri mojej chorobe by som mala byť v kľude. %Co mám teda robiť, keď dvojročný synček dostane kvôli prkotine záchvat zlosti a mne ide už pena z úst? Ďakujem
@anjika42 to poznam...ja mam 6 a 3 rocnych chlapcov a poviem ti ze posledne dni som uz tak vycerpana,su doma chory...sa tesim ked nastupim od oktobra do prace.v takom veku ako mas ty krpca moj mladsi syn bol jak 100 certov...take obdobie vzdoru mal ze som bola psychicky v riti...nic ine neostava len sa dotovat magneziom(teda ked ho mozes uzivat) a preckat to strasne obdobie...
A inak ako sa citis?ako zabera liecba? Uz si za tym najhorsim?
liečba zatiaľ ok, vitamíny aj oleje aj čaje, ktoré si dávam, mi lekárka schválila, len o marhuľových jadierkach vravela, že sú kvôli kyanidu nebezpečné
ja mám silný hlas, no stále sa mi nepodarilo ho prekričať...a počuje ťa, keď hovoríš na neho ticho a on kričí?
dievcata
- vysoke davky D vitaminu- velmi silne posobi proti rozsirovaniu
- olej z ciernej rasce- vylieceni pac
- caj Essiac- dokazane, ze vyliecil mnohých pac...
Drzim palce vsetkym
Mne začalo pomáhať, ked sa na malého urazím a robím si svoje...inak čítala som, že vraj mačky môžu sposobovať rakovinu....to je riadna chujovina...tak chudera moja mačka môže za všetko https://www.aktuality.sk/clanok/522480/parazity...
@anjika42 no ked si k nemu klaknem a pozeram mu do oci tak sa na chvilu zastavi v truce a reve...ver tomu ze napriek tomu ze on reve bude ta pocut...vyskusaj a daj vediet ci to pomohlo..
A ked sa stane ze predsa to nefunguje,proste ho poslem do izby sa vynervacit(vrati sa aj 3x) a nevsimam si ho(jedine ked ho poslem spat do izby) a po chvilke ukludneny vyjde von a povie "Filipko uz pocuva" ale chvilu trvalo kym sa nam toto podarilo vybudovat...
A čo vtedy, ked ho potrebujem obliecť - napríklad do pyžama a hádže sa na posteli a ani dvaja ľudia - ja a manžel - to nedokážeme?

včera v Dámskom klube rozprávali o rakovine, ale ešte som si to nepozrela, iba v archíve vidím http://www.rtvs.sk/televizia/archiv/11665/126436