icon

Mám sťažené dýchanie

saimon653
23. mar 2023

Prosím poradte mi lebo tu už nedávam, mám sťažené dýchanie a pocit ako keby ma niekto dusil už dlhšiu dobu. Niekedy cítim aj takú celotelovu slabosť, chvenie, točenie v hlave a niekedy aj kŕče do svalov, najmä v končatinách . Pochodil som všelijakych možných lekárov, okrem pľúcneho ale na internom v nemocnici mi robili rtg hrudníka, no k pľúcnemu sa aj tak chystám budúci týždeň. A tiež na kardiológii som ešte nebol no EKG mi robili už asi 4krat a všetko okej. Na alergologii som tiež ešte nebol. K ortopédovi sa chystám tiež budúci týždeň, pretože už som pri jednom bol no nejavil záujem. Viete mi pomôcť prosím čo to môže byť, trvá to stále a je to na zbláznenie.

Strana
z2
veronikakos
16. apr 2023

Ja mam rovnaky problem ako ty uz treti rok. Mam potvrdenu tetaniu, astmu no nemam pocit dusenia sa lwn v case ked spim. Zacalo to po covide....uz som z toho unavena

saimon653
autor
17. apr 2023

@veronikakos tak mne robili EMG a bolo EMG takže tetania by to si nemala byt, aj minerály mám v norme. A na test na astmu ešte len mám ísť. No a mňa dusi aj cez deň, teda hlavne cez deň. Akoby som sa nemohol nadýchnuť z plných pľúc.

aurinia
24. jún 2023

@saimon653 ahoj, ako si dopadol..prešlo ti to? Ja to mávam tiež s tým dýchaním. Niekedy to mám týždeň v kuse....inokedy to nemám aj mesiac.

laurinqa980
19. sep 2023

@veronikakos ahoj .aj mne to začalo keď sa začali nosiť ruška..čiže už to mam tri roky... a do toho teraz mesiac prišli stavy uzksoti..takže mám ďalší bonus k tomu .. Dýcha nie mi nijako neprechádza.

ivanaa346
13. okt 2024

@cukroska A tiež sa vám zle dychalo pri tetanii ? Aké ste mali ešte príznaky ?

cukroska
14. okt 2024

@ivanaa346 Žiadne. Kŕče hocikde a najviac v nohách a strašné bolesti chrbtice aj kŕče.

cukroska
14. okt 2024

@saimon653 a nejaká panická porucha?

Strana
z2