icon

Mama a vrásky

angel11
15. apr 2015

Ahojte,
v posledných dňoch sa tak pozerám do zrkadla a zisťujem , že vrások pribúda stále viac a viac.....Viem, že sa náš život točí okolo detí, ale skúsme si nájsť čas aj na seba. Žienky, poraďte, čo s tými vráskami? Mám 38 a teda okolo očí sa to začalo poriadne zhusťovať. A nielen to. Aj od vonkajšieho očného kútika smerom dolu cez líce. Normálne ryha. Čo by ste poradili? Krémom neverím , nepomáhajú...Máte podobný problém? Ako to riešite?

Strana
z2
ivonka133
17. apr 2015

tak ako píšeš, vrásky prichádzajú prirodzene s plynutím času. Treba sa s tým vnútorne vysporiadať.Niektoré krémy môžu pomôcť vrásky trošku zakryť. Skús sa popozerať o nejakých krémoch, teraz ich je na trhu množstvo. mne pomáhajú trošku tie s kalogénom.

jarkakovacc
23. júl 2015
Používateľ jarkakovacc je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jarkakovacc.

ja som to vyriešila takto http://www.oftal.cz/estetika-plastika-chirurgie/vyhlazeni-jemnych-vrasek/ vydržalo 5 mesiacov a potom som išla znova.. konkrétne to boli vrásky medzi obočím a pri očiach 🙂 Rozhodla som sa tak preto lebo mi žiadne krémy, cvičenia tváre ani nič nepomáhalo :/

kiki68
23. júl 2015

ak su uz ryhy, tak to jedine na nejakej klinike pre esteticku medicinu poriesit. Kamoska si dala spravit tu ryhy na cele, druha ryhy ako su lica a krasne vysledky. Ked sa to spravi s citom,tak to nevyzera priserne ako nejaka umelina.

oli18
23. júl 2015

Kolegyňa spávala len na chrbáte, aby sa jej pri spaní na boku netvorili vrásky. A veruže, ani v 60-ke vrásky nemá. Ja som mala napichané kvôli vráske medzi obočím celé čelo a práve pri spaní na boku sa mi vytvorili nové vrásky na spánkoch.

ivonka133
30. júl 2015

O tom som teda ešte nepočula, fakt zo spania na boku môžu sa tvoriť vrátky?Znie to trochu neuveriteľne...

alaguema
30. júl 2015

@ivonka133 samozrejme. Pleť sa v istých polohách krčí a ak je pokrčená väčšinu noci, tak tam ostávajú vrásky, ako pokožka vekom stráca kolagén, stráca aj pružnosť. Rovnakým spôsobom sa vytvárajú vrásky na dekolte, ktorý je v polohe na boku skrčený.
Krémy toho veľa neurobia, vyživujú len vrchné vrstvy pokožky. Dôležitá je výživa z vnútra, dostatok tekutín, vitamínov a pod. Vypĺňať vrásky tukom je kontraproduktívne, lebo ak aj nejaký tú vrásku menej vidno, na celkovom dojme nadbytočné kg roky pridávajú. Mladistvá je štíhla postava, nie tvár vyplnená tukom 😉

ivonka133
30. júl 2015

Ak sa jedná o štíhlu postavu a vrásky s tým s tebou súhlasím,

andreaal
30. júl 2015

Dolezite je priji at dostatoktekutin a vela robi genetika ci je niekto stihli ci oblejsi to stym nema vela spolocneho az na vynimku ked stihla priberie tak sa vrasky automaticky trochu vyhladia

andreaal
30. júl 2015

A co na vylepsenie esteticka chirurgia......

ivonka133
30. júl 2015

nie som úplne proti, len je to dosť drahá záležitosť...

andreaal
30. júl 2015

Tak to teda je draha zalezitost...

kaja0210
30. júl 2015

@gwynet kde sa da ta láska kupit? 🙂

dzina
30. júl 2015

Tiez riesim pri pohlade do zrkadla ako vyzeram coraz starsie a to budem mat 34.myslim ze je to dane genetickou a tu neoklameme....samozrejme spravna vyziva a dostat.hydratacia to mozu zmiernit,ale zacinam sa postupne ucit prijat starnutie za uplne prirodzene,prirodu ani cas neovplyvnim....a vrasky okolo oci,tzv.kohutie stopy su znakom ze sa vela usmievam a rozhodne sa za ne nehanbim....snazim sa nosit slnecne okuliare aby som zbytocne nekrcila nos a celo,.....ale aj tak si myslim ze tieto vsetky esteticke nedostatky su len drobnostou......hlavne ze sme vsetci zdravi,mame sa radi, a zijeme svoj spolocny zivot s detickami 🙂 treba sa prijat a mysliet pozitivne...ved nasi muzi,priatelia starnu tiez a mali by na zene uznavat ine "hodnoty" 🙂

iskrickaa
30. júl 2015

Budem mat 34 a ine vrasky okrem mimickych na cele nemam. Zato ma trapia kruhy pod ocami uz od strednej, mam pod nimi tenku pokozku. Po narodeni dietatka a neprespatych nociach to budem riesit napichanim s kyselinou hyaluronovou.

ivonka133
31. júl 2015

Kruhy pod očami sú z časti dedičnou záležitosťou ale veľmi veľa závisí od počtu hodín spánku a stresu.

iskrickaa
31. júl 2015

@ivonka133 V rodine u nas nikto kruhy nema a ja ich mam od strednej skoly. Doteraz som spavala 8 hodin denne, odkedy som tehotna tak nespim. Ja som chuda a nemam vela podkozneho tuku (respektive bola som, pred tehotenstvom🙂) Vypln by mi urcite pomohla.

Strana
z2