icon

Mary Kay kozmetika - skúsenosti

zuzkauk
19. feb 2014

Ahojte dievcata, mohli by ste mi prosim napisat svoje skusenosti a nazory na Mary Kay kozmetiku? Popripade dievcata co s nou pracuju, nejake blizsie info?

ckatka
20. aug 2016

@vlasta1818 kľudne mi napíš správu a pýtaj sa co ta zaujíma.

zuzanellla
22. aug 2016

Moja skúsenosť s MK je perfektná 🙂... Mám 24 rokov a stále som mala problémy s pleťou. Kozmetiku používam od januára. Zo začiatku sa tak trošku zhorsila. Ale od prvej chvíli som cítila že plet uz nie je suchá a krásne dýcha. Dnes este mam nejake nedokonalosti ale kludne môžem ísť uz aj bez make upu. Mam celu čistiacu sadu perfektnu sadu na jazvyčky. Sada je taky maly zazrak pre moju pleť. Som taktiez zaregistrovana ale len pre svoju spotrebu a pre kamaratky. Tak ak by niekto chcel vyuzit zlavy a ziskat ah nejake darčeky nech ma kontaktuje 🙂 nepotrebujem zarobiť ale pomôcť iným tak ako mne ponohla 🙂 kludne ma kontaktuje na zseminska@gmail.com

ckatka
23. aug 2016

@zuzanellla moja skusenost je velmi podobna, tiez som velmi spokojna. Nepoznam nic lepsie a to som si teda uz presla vselicim...

zuzanellla
23. aug 2016

@ckatka presne tak...ja som vyskúšala prípravky aj z lekárne u dermatologicky koznej a konečne som našla to správne 🙂 doslova milujem ranne a večerné čistenie 🙂 ale samozrejme každý sme iný a preto beriem aj názor že nie každému robí zázraky 🙂

ckatka
23. aug 2016

@zuzanellla hej - kremik za 40 eur z lekarne,... a stipal... alebo 50eurove sedenie u kozmeticky a efekt nula bodov...

zuzanellla
23. aug 2016

@ckatka presne 😀 tolko financii a nic najlepsie keď som bola u dermatologicky ani na mna nepozrela a uz mi dala kremík za 40e 😀

honney12
Odpoveď bola odstránená
zuzanellla
Odpoveď bola odstránená
janulik164
Odpoveď bola odstránená
cucoriedkafiha
29. aug 2016

@honney12 podla toho aky nejake mam aj doma ..

ninka1234
31. aug 2016

ahojte nepotrebuje iekto z Vás serum na den aj serum na noc a očný krém z tej vyššej rady??? Ja to nevyužijem

bananik85
31. aug 2016

@ninka1234 ahoj, co znamena z vyssej rady prosim ta?

ninka1234
31. aug 2016

@bananik85 je to tento kremik http://www.marykay.sk/sk-SK/Plet/Zameranie/Pokr...

a tie sera sú s vitamímni

bananik85
31. aug 2016

@ninka1234 ja by som to vyskusala teda, este som ich nemala, mam doma iba cistenie, viac si nemozem dovolit. Za kolko by si mi to predala spolu?

1radula1
6. sep 2016

@ckatka je mi to jasné, že keď si v tíme, tak to tak berieš, len mi to úsmevné prišlo 🙂

ivik71
Odpoveď bola odstránená
lilidia
Odpoveď bola odstránená
puma6779
19. jan 2017

S MK kozmetikou robím.Sama som mala problémy.V tej dobe som eura nazvyš nemala ani náhodou. dnes ani trochu neľutujem vtedy počiatočnú sumu.A kozmetika nieje drahá.Prečo??? Lebo každý jeden výrobok ti vydrzi pol roka pri pravidelnom používaní.Nepoužívať denný a nočný krém.Lebo ti stačí jeden. Vypočítajú si..Ak krém stojí 35,50 a vydrží ti pol roka...Koľko mesačné investuje do krému na tvár,ktorý nerozdeľuje na denný a nočný?

dorottka
19. jan 2017

Nie su to zle veci, v podstate vyslovene nekvalitnu vec som od nich este nemala (skusala som len dekorativku, s pletou uz nemam ziadne problemy), ale pridu mi, ze su dost drahe :(. Napr. ocne tiene - su super a urcite nebudete lutovat kvalitu, ale zasa su aj lepsie (Urban Decay napr.) a ceny su vyhodnejsie. Ich tekutu ocnu linku som povazovala za nenormalny zazrak, ale za mesiac a pol mi vyschla a za tu cenu sa mi uz neoplati druhu kupovat, najma ak podobna od Rimmel (to je skor nahoda ako pravidlo pri nich) za 5e mi drzi nevyschnuta uz skoro rok.
Fakt asi zalezi od produktu 🙂.

zuzanellla
20. jan 2017

@dorottka ahoj ja používam/robím s MK len pre svoju potrebu alebo kamarátky.

Mám produkty bez ktorých sa nezaobidem, ale na druhej strane taktiež mi všetky produkty nevyhovujú ako píšeš aj ty. Napr tekutý make up nie ale minerálny je u mňa top 🙂 taktiež transparentný púder je pre mňa úplný zázrak oproti napr. Drogérii... Takze niektoré výrobky sú top iné nie až tak veľmi... Každa sme iná a každej vyhovuje niečo iné 🙂

1sandra48
21. jan 2017

Tiež používam mary kay od júla 2016 a som veľmi spokojná 🙂 Samozrejme nemusí táto kozmetika každému vyhovovať. Ja som mala možnosť poskúšať si starostlivosť o pleť. Na začiatok som chcela vyriešiť svoju problematickú pleť - trápilo ma akné asi 10rokov, vyskúšala som všelijaké drahé mastičky, čistenie na tvár a vyhodila kopec peňazí a nepomohlo. No Mary Kay mi zafungovala. Zlepšenie pleti bolo viditeľné u mňa už po 2mesiacoch. Takže registrovala som sa, získala som výbornú kozmetiku pre seba a moju rodinu s určitou zľavou. Mám čistiacu sadu Time Wise a dekoratívnu kozmetiku a pre mňa je top - podkladová báza.

kotenko
13. mar 2017

@zuzanellla
@1sandra48
... etický kodex firmy Vám nič nehovorí?
Ak objednávate len pre seba a pre rodinu, tak nepíšte verejne, že objednávate so zľavou!!! Ak ponúkate kozmetiku so zľavou, idete samé proti sebe a proti firme!!!

Milé ženy. Ak Vám niekto ponúka kozmetiku so zľavou - dávajte si pozor!!! Je to nespoľahlivá poradkyňa

ckatka
15. mar 2017

@kotenko mozem len suhlasit.

gabona1
16. mar 2017

Ahojte, ja nemám nič proti kozmetike mary kay, niečo aj mám, najma čo sa týka líčenia. Ja mám momentálne tiež dobrý krém z lekárne - nuance, mám všetko-denný, nočný, očný a aj sérum. Veľmi mi dobre sadol a som fakt spokojná. Je to aj o tom, ako komu krém - iná kozmetika, sadne.

stastnablcha
15. apr 2017

ja som na mary kay pocula len chvaly, ale pride mi ze kopa inych kremov ktore niesu tak zufalo drahe urobia to iste. teraz som na nuance , je z lekarne a som spokojna a rozhodne ma nestoji tolko 🙂

elmunda81
10. okt 2017

Ahojte dievcata, keby ste mali záujem o moju hodinku krásy s Mary Kay veľmi rada poskytnem, Ga a okolie. Píšte do spravy 😉😉😉

bazoskaa
15. okt 2019

@cucoriedkafiha aké sú podmienky registrácie prosím?

cucoriedkafiha
16. okt 2019

@bazoskaa napíste správu a preberieme to spolu lebo som v robote

cverna
8. apr 2020

Ja som nebola vôbec spokojná s MK