icon

Mastopexia a vaše skúsenosti

chiquitita
15. aug 2012

ja sa chystam zatial idem len na konzultaciu 😉

krtikcertik
10. dec 2013

CAUTE KOčKY,pripájam sa Vám do diskusie,úspešne som pred mesiacom posdtupila mastopexiu,ktorá má obavy,či rôzne otázky o operáciíí, kludne píšte,pýtajte sa..pá. 🙂

gabikatn
23. dec 2013

&krtikcertik ahoj. tiez zvazujem uz velmi dlho mastopexiu, rodit uz nebudem takze uz to vidim aktualne. Po detoch su moje prsia uplna hroza. Zaujima ma vsetko, teda ak sa mozem pytat. Kde si bola na opke a ako si spokojna?

koc1nka
26. dec 2013

@krtikcertik ahoj,mozem sa spytat ci sa ti po zakroku nezmensili prsia?Vsade citam ze pri nadvyhnuti je konecny efekt pekny,ale zial su prsia aj o jedno cislo mensie.Dakujem

krtikcertik
27. dec 2013

🙂)))) no: operujuci si ťa pred zákrokom nakreslí"zakreslí" a pýta sa ťa: či chceš aj zmenšiť,alebo len upraviť?? čo v mojom prípade bolo zmenšenieAJ...no proste najdoležitejšie🙂)))a vsetky kočeny čo ma videli už týžden po opke , sa pýtali,či mi fakt nedali implantáty???,no proste bohovské niečo...🙂))ň

gabikatn
29. dec 2013

@krtikcertik Kde si bola na opke a ktory lekar ta operoval?

krtikcertik
29. dec 2013

cafko ...v BA Ružinov ...ked potrebuješ vedieť viac pííš 🙂)))

gabikatn
3. jan 2014

@krtikcertik ahoj. Aj si sa dlho odhodlavala? Ja sa odhodlavam velmi dlho..... Akosi mam strach z narkozy a tak. Ako dlho po opke si nemohla zdvihat tazke? A ktory lekar ta robil? Ja som citala vela recenzii a pozdava sa mi mudr. Racz, trska a cerven.....

krtikcertik
3. jan 2014

🙂 😉 😉 nie DLHO...vobec,zasla na plastiku, objednala atešila kedy to bude,zo dna na den som to poriešili po prečítaní anajmä po absolvovaní zákrok 2-mi mojimi kamoškami...som nesmierne spokojná A NAJME!!!!! prečo som to NEPODSTUPILA Dáááááááávno🙂))) ....ale racz,trska atd...platíš kompletku uhradu,to vieš, a záležitosť cenového charakteru nije až taká "levná" 🙂)))pááá LEN DO TOHO

liza2222
11. jan 2014

prosim vas je medzi vami zena co mala ovisnute 2 vraj pri tych je vysledok nie moc uspokojivy nechcem ani zvačšenie a ani zmenšenie iba dvihnut ,je jazvy moc vidiet?mam po deťoch ovisnute a uvazujem o operacii aj ked neviem ,,ale bojim sa jaziev a ze to budu male potom na silikony nemam a ani ma nelakaju

lolitaelita
19. jan 2014

@adulik10 ahoj, prosim ta mohla by si mi poslať foto po operácii? dakujem, ja idem o 2 mesiace tak nech viem do čoho idem

gabikatn
20. jan 2014

@adulik10 ak ti to nevadi poslala by si foto prosim aj mne? Tiez sa chystam len mam teraz zdravotne problemy ktore musim najskor vyriesit. Dakujem

gabikatn
20. jan 2014

@lolitaelita kam ides na opku, ku ktoremu lekarovi?

adulik10
28. jan 2014

@gabikatn ..ahoj jasneee, posli mi mail

adulik10
28. jan 2014

@lolitaelita ahoj jasne aj ty posli mail , poslem)

lolitaelita
28. jan 2014

@adulik10 leila99991@azet.sk dakujem pekne

gabikatn
29. jan 2014

@adulik10 gabikaminarikova@mail.t-com.sk, dakujem moc.....

gabikatn
29. jan 2014

@adulik10 mozem sa este spytat aku velkost kosika si mala pred a aku mas teraz po operacii? Ja mam teraz jeden C a druhy take mensie B tak sa bojim aby nakoniec z toho neboli "nulky" ;)

adulik10
29. jan 2014

Ahoj ,neboj nebudu mensie )) ja ani neviem definovat konkretne cislo pred))) boli ovisnute cize som kupovala B ,C a cele som to tam narvala)) kupovala som s kosticou a natahovacie bez vyplni .. Teraz C-D..tyˇ ze ich mam konecne vyssie a plne tak aj vypchate kosicky mozem mat a konecne sa po rokoch vyzivam pri nakupovani podprseniek)

sisinka78
20. mar 2014

@krtikcertik ahoj, mozem sa spytat kolko ta vysla kompletka v Ruzinove a u koho si bola? Predpokladam ze si spokojna🙂 ja mam termin 17. Aprila u dr. Palencara a chcela by som len podvihnut. Vdaka Silvia

gabikatn
25. mar 2014

@lolitaelita uz mas po operacii? Ak ano kde si ju absolvovala a ako si spokojna? Dakujem

lolitaelita
25. mar 2014

@gabikatn nie nemám, termín mám 14.5. ale idem ho asi zrušiť lebo idem vtedy zrovna na nečakanú dovolenku ☹

gabikatn
26. mar 2014

@lolitaelita to ma mrzi. A na ktoru kliniku ides, ktory lekar ta bude operovat?

lolitaelita
26. mar 2014

@gabikatn dr. Červeň

jeannett
27. mar 2014

ahojte, mohli by ste mi v Kosiciach odporucit spolahliveho odpbornika na mastopexiu? dakujem

livka_
27. mar 2014

@lauritania ahoj, vyberali ti po 7 dnoch stehy okolo dvorcov?

lauritania
27. mar 2014

@livka_ ja som mala všade vstebatelne stehy takže nikde nič nevyberali ...

abus
20. apr 2014

ahojte, rozmýšľam nad pexiou, viete mi niektorá poradiť dobrého chirurga niekte v trnavskom kraji, prípadne v okolí? Dojčím už dva roky, ale už mám len trošinku mlieka asi už to ukončím...Viete mi povedať, koľko od ukončenia dojčenia je možná operácia? Niekde som počula, že pol roka až dva roky od posledného dojčenia. Tak neviem od čoho to presne závisí:/
Ďakujem

miminka400
11. jún 2014

Ahojte,potrebovala by som radu,chcela by som podstupit zmensenie a zdvihnutie poprsia samozrejme bez imlpantatov.hladam maminu,ktora to ma za sebou a je naozaj spokojna🙂a takisto budem rada ak poradite kde je najlepsia klinika a lekar,dakujem

bpetra74
27. aug 2014

Miminka,som 24 h po operacii, neskutocne spokojna a stastna. Bola som v BB u Dr.Cervena. Ak mas nejake otazky, napis na bpetra74@gmail.com, rada zodpoviem.

bpetra74
27. aug 2014

@miminka400
Miminka,som 24 h po operacii, neskutocne spokojna a stastna. Bola som v BB u Dr.Cervena. Ak mas nejake otazky, napis na bpetra74@gmail.com, rada zodpoviem.