Mastopexia a vaše skúsenosti
ja sa chystam zatial idem len na konzultaciu 😉
Urcite ano...
Ahojte, tiez uz par rokov vazne uvazujem o zakroku. Prsia mam po detoch strasne, ovisnute. Dost to ubera na sebavedomi, no strasne sa bojim pripadnych komplikacii. Videla som par fotiek pred a po a bolo to super.
ahoj chcem sa opytat ci tu niekto podstupil mastpexiu a mal vyraznu ptozu (3. stupen) /pokles bradavky je viac ako 3 cm pod podprsnou ryhou/ - ako ste spokojne s vysledkom a do akej miery operacia pomohla? Dakujem🙂
Ajojte, prosim Vas baby, tie co mate modelaciu prsnikov /mastopexiu/ a jazvu v tvare kotvy. Ako to vyzera po pol roku/roku? Je to velmi viditelne? Muz ma odhovara, ze sa budem potoom hanbit za jazvy ... Dajte info, dik
@lutriskaa operáciu si postúpila naraz či prv jedno a potom druhé?
Prosim Vas pekne ak Vam mozem poradit tak nikdy ale nikdy nechodte pan.Doktorovi Paliatkovi.
Bola som unho na mastopexi a som zhrozena co dokaze urobit a nehovorim o malej chybe.
takze1.jeden dvorec je viditelné väčšii ako ten druhy
2.na lavom prsniku mam taku malu dieru(velmi zle zasite oba prsniky zhora az dole)
3.z jedneho dvorca mi dokonca chyba kusok
4.a prsia su stale ovisnute
Proste je to cele zle a to bola moja prva operacia .katastrofa naozaj
foto prace pan.Doktora paliatku je na dok.paliatka@azet.sk
Ahojte, chcem sa opytat, som 2 tyzdne po mastopexii. Operacia dopadla super, okrem toho, ze nosim podprsenku non-stop a spim na chrbte nemam ziadne problemy. Ale rada by som si isla zacvicit do fitka. Nemate nejake odporacania, ktorym cvikom sa vyvarovat. Samozrejme neplanujem behat ani skakat, ale isla by som na stepper, bicykel a mam pocit, ze od pasa dole by som uz kludne mohla cvicic. Dakujem za radu vsetkym.
@janosickazuzankova ahoj, ja som absolvovala operaciu u doktora Cervena v BB a som maximalne spokojna. Mam 2 tyzdne po operacii a vysledok je uzasny, Prsia vyzeraju opticky vacsie, plnsie, tiez som dlhsie vahala kvoli jazvam a rozhodne odporucam. Este neviem ako sa budu jazvy dalej vyvijat ale zatial nelutujem.
A co Mudr. Trska..... Mate niekto skusenosti?
@tamaram283 v @adka455 ktory doktor Vas operoval?
ahojte kočky-chcem sa len spýtať či tu je niekto od prievidze? ja mám v pláne ambulanciu v Prievidzi na Severe CIBAMED.máte niekto skúsenosti s touto klinikou?písala som si aj Esthetic Centrum Bratislava a ešte MANUS MED tiež v Prievidzi,ešte čakám na nejaké odpovede.najradšej by som išla do prievidze,mám to najbližšie,ak sa niekto nájde a poradí skúsenosťami budem veľmi vďačná.mám už 53 rokov a dosť sa bojím pretože mám dosť operácií za sebou,tzn.aj narkóz - 3x sekcia (cisársky),slepé črevo,hysterektómia(gynekol.operácia) operácia päty ,mám kríže na prd,vysoký tlak ale hlavne mám komplexy z ovisnutých prsníkov. ☹
ahojte baby, tiež už dlhšiu dobu rozmýšľam o mastopexii, keďže moje prsia po 2 odkojených deťoch sú hroznéé, len sa veľmi bojím výsledku, keďže môj stupeň ptózy je č. 3.
Tiež som sa chcela opýtať na MUDr. Tršku, či má s ním niekto skúsenosti a koľko to približne celé stojí.
Ak by mi niekto vedel odpovedať, bola by som veľmi povďačná.
ďakujem,no musím ešte vydržať a našetriť -hádam do jari to stihnem 🙂
baby chcem sa spytat ci sa vam prsia po mastopexii zmensili ?
@adulik10 ahoj adulik, citam si fora a tvoj príspevok uz asi 4x, viem ze uz je to niekolko rokov...ale predsa ta chcem poprosit nevadilo by ti poslat mi fotky pred a pro ...moc by mi to pomohlo...urcite si vies predstavit moje obavy...dakujeeeeeeem...monik.kollarova@gmail.com
@bpetra74
@lauritania
@lolitaelita
@adulik10 tak ako to vyzera teraz po dvoch rokoch? Stale ste spokojné?

ahojte kočky. tiež sa už 5 rokov zaoberám poklesnutými prsiami a dospela som do rozhodnutia, že chcem mastopexiu, myslím, že mi bude stačiť, nakoľko veľkosť je v poriadku. Chcem sa opýtať, či má niektorá skúsenosť aj v mediklinik vo Zvolene.