icon

Mastopexia a vaše skúsenosti

chiquitita
15. aug 2012

ja sa chystam zatial idem len na konzultaciu 😉

krisia
13. okt 2014

ahojte kočky. tiež sa už 5 rokov zaoberám poklesnutými prsiami a dospela som do rozhodnutia, že chcem mastopexiu, myslím, že mi bude stačiť, nakoľko veľkosť je v poriadku. Chcem sa opýtať, či má niektorá skúsenosť aj v mediklinik vo Zvolene.

peknyden
10. jan 2015

@krisia ahoj ja mam cerstve skusenosti v Lv a fakt super...este neviem vysledok mam len tri dni po operacii. Dala som si aj zvacsenie a vyslo ma to 4200e plus lieky

krisia
10. jan 2015

@peknyden ďakujem za info, tak ja len úpravu rátam na cca 1000 €. zväčšenie neplánujem. a nevieš náhodou, či tam mastopexiu robia aj formou jednodňovej chirurgie?

peknyden
10. jan 2015

Urcite ano...

margotka_ja
18. feb 2015

Ahojte, tiez uz par rokov vazne uvazujem o zakroku. Prsia mam po detoch strasne, ovisnute. Dost to ubera na sebavedomi, no strasne sa bojim pripadnych komplikacii. Videla som par fotiek pred a po a bolo to super.

janosickazuzankova
24. feb 2015

ahoj chcem sa opytat ci tu niekto podstupil mastpexiu a mal vyraznu ptozu (3. stupen) /pokles bradavky je viac ako 3 cm pod podprsnou ryhou/ - ako ste spokojne s vysledkom a do akej miery operacia pomohla? Dakujem🙂

smejka17
24. feb 2015

Ajojte, prosim Vas baby, tie co mate modelaciu prsnikov /mastopexiu/ a jazvu v tvare kotvy. Ako to vyzera po pol roku/roku? Je to velmi viditelne? Muz ma odhovara, ze sa budem potoom hanbit za jazvy ... Dajte info, dik

tutulicek31
18. apr 2015

@lutriskaa operáciu si postúpila naraz či prv jedno a potom druhé?

nespokojna13579
29. apr 2015

Prosim Vas pekne ak Vam mozem poradit tak nikdy ale nikdy nechodte pan.Doktorovi Paliatkovi.
Bola som unho na mastopexi a som zhrozena co dokaze urobit a nehovorim o malej chybe.
takze1.jeden dvorec je viditelné väčšii ako ten druhy
2.na lavom prsniku mam taku malu dieru(velmi zle zasite oba prsniky zhora az dole)
3.z jedneho dvorca mi dokonca chyba kusok
4.a prsia su stale ovisnute
Proste je to cele zle a to bola moja prva operacia .katastrofa naozaj

tamaram283
Odpoveď bola odstránená
nespokojna13579
5. máj 2015

foto prace pan.Doktora paliatku je na dok.paliatka@azet.sk

adka455
Odpoveď bola odstránená
laurafrank
1. jún 2015

Ahojte, chcem sa opytat, som 2 tyzdne po mastopexii. Operacia dopadla super, okrem toho, ze nosim podprsenku non-stop a spim na chrbte nemam ziadne problemy. Ale rada by som si isla zacvicit do fitka. Nemate nejake odporacania, ktorym cvikom sa vyvarovat. Samozrejme neplanujem behat ani skakat, ale isla by som na stepper, bicykel a mam pocit, ze od pasa dole by som uz kludne mohla cvicic. Dakujem za radu vsetkym.

laurafrank
1. jún 2015

@janosickazuzankova ahoj, ja som absolvovala operaciu u doktora Cervena v BB a som maximalne spokojna. Mam 2 tyzdne po operacii a vysledok je uzasny, Prsia vyzeraju opticky vacsie, plnsie, tiez som dlhsie vahala kvoli jazvam a rozhodne odporucam. Este neviem ako sa budu jazvy dalej vyvijat ale zatial nelutujem.

gabikatn
17. jún 2015

A co Mudr. Trska..... Mate niekto skusenosti?

gabikatn
7. júl 2015

@tamaram283 v @adka455 ktory doktor Vas operoval?

avokimada
29. júl 2015

ahojte kočky-chcem sa len spýtať či tu je niekto od prievidze? ja mám v pláne ambulanciu v Prievidzi na Severe CIBAMED.máte niekto skúsenosti s touto klinikou?písala som si aj Esthetic Centrum Bratislava a ešte MANUS MED tiež v Prievidzi,ešte čakám na nejaké odpovede.najradšej by som išla do prievidze,mám to najbližšie,ak sa niekto nájde a poradí skúsenosťami budem veľmi vďačná.mám už 53 rokov a dosť sa bojím pretože mám dosť operácií za sebou,tzn.aj narkóz - 3x sekcia (cisársky),slepé črevo,hysterektómia(gynekol.operácia) operácia päty ,mám kríže na prd,vysoký tlak ale hlavne mám komplexy z ovisnutých prsníkov. ☹

mirka2016
30. júl 2015

@adulik10 ahoj, dufam, ze este chodis na tie stranky - ako vyzeraju prsia pod 2 rokoch? drzia tvar alebo spadli spat ? lebo ja som bola na jednej konzulatacii a doktor mi povedal, ze bez implantatov mi to vydrzi iba rok a potom vraj prsia v hornej casti opat spadnu🙂)

natalym
30. júl 2015

@avokimada Dobrá podprsenka to nespraví?

rena211
30. júl 2015

ahojte baby, tiež už dlhšiu dobu rozmýšľam o mastopexii, keďže moje prsia po 2 odkojených deťoch sú hroznéé, len sa veľmi bojím výsledku, keďže môj stupeň ptózy je č. 3.
Tiež som sa chcela opýtať na MUDr. Tršku, či má s ním niekto skúsenosti a koľko to približne celé stojí.
Ak by mi niekto vedel odpovedať, bola by som veľmi povďačná.

avokimada
31. júl 2015

@natalym podprsenka to určite nespraví,pretože mám prsia céčka,sú ťažké,potím sa pretože som v prechode,každú chvíľu mám nejaký ekzém pod prsiami-no hlavne mi podprsenka nepomôže na môj komplex.

natalym
31. júl 2015

@avokimada Jasné, chápem. Drž sa, nech Ti to výjde. 😉

avokimada
1. aug 2015

ďakujem,no musím ešte vydržať a našetriť -hádam do jari to stihnem 🙂

verosolo
3. dec 2015

baby chcem sa spytat ci sa vam prsia po mastopexii zmensili ?

monikk
17. feb 2016

@adulik10 ahoj adulik, citam si fora a tvoj príspevok uz asi 4x, viem ze uz je to niekolko rokov...ale predsa ta chcem poprosit nevadilo by ti poslat mi fotky pred a pro ...moc by mi to pomohlo...urcite si vies predstavit moje obavy...dakujeeeeeeem...monik.kollarova@gmail.com

6mia6
11. sep 2016

@bpetra74
@lauritania
@lolitaelita
@adulik10 tak ako to vyzera teraz po dvoch rokoch? Stale ste spokojné?

adulik10
13. sep 2016

@6mia6 ahojte ano som spokojna...sice samozrejme o nieco malo opat klesli ..ale je to super aj po tych 2 rokoc..poslem foto ..pred ,po...a teraz...

adulik10
20. sep 2016
adulik10
20. sep 2016

@mirka2016 ahoj Mirka €))) nechodim)))) ale posli mail..poslem foto😉Aj info..ano padnu ale malinko..ale zalezi od koze ..ja som sookojna ..robil mi aj brucho..a to tiez super 😉

adulik10
20. sep 2016

@monikk ahoj Monika,neviem ci som odpisovala))) nechodim sem)) nepamatam)) a mozno uz aj mas "po"😉