Mastopexia a vaše skúsenosti
ja sa chystam zatial idem len na konzultaciu 😉
Ahojtie náhodou nemáte niekto skúsenosti s doktorom M.Boháčom ?? chcela by som absolvovať mastopexiu
Ahojte baby.. Chcela by som upravu prsnikov bez implantatov, len sa neviem rozhodnut medzi dr. Hedera alebo dr. Sipka. Ak by ste mala niektora foto pomohlo by mi keby mi pislete na email 🙂ivanabozencova@gmail.com
@tammika Ahoj.Prosím ťa aj mne môj gynekolôg doporučuje dr.Fábryho.Koľko Ťa to vyšlo?A odstupim času nelutuješ?A co jazvy?Ďakujem za odpoveď
Maminky nevie niektora, ci sa da po mastopexii este kojit, keby sa otehotnelo? Ako viem, ze ideal, uz po detickach, no mame dve a ktovie, ci mozno raz tretie nie.. muz by chcel, ja ani nie, no nevylucujem.. ako prsia su dezolatne.. odsavali sme vyse roka pri oboch, kojit sa nedalo.. dakujem za ake kolkve, info, prip. najlepsie osobnu skusenost..
@modrykonik22 ahoj, ty si sa ako rozhodla, u ktoreho dr?
@vvia dr. KOVAC
@modrykonik22 a casovo ako ti dal termin prosim?
@vvia ja chcem konzultaciu buduci rok v januari.. Takze recepcne mi povedali ze nech zavolam v decembri, lebo este nevedia kedy budu terminy
Ahoj chcem sa opytat ci sa tu najde jedna z vas ktora podstupila mastopexiu este pred prvym dietatkom??? Ci sa to oplati podstupit, ci tie jazvy neprasknu pri tehotenstve?
@maminecka2 dr cerven robi konzultacie na september a operaciu aj pol roka od konzultacie-to je cerstva informacia a dr. Svehlik robi konzultacie na koniec maja... Odporuca sa najleosie rok po kojeni ist na operaciu🙂
@modrykonik22 Dakujem pekne za info, ja stale planujem ako schudnem a potom by som sa aj odhodlala 😂
Ahojte ,ja som bola som pred 4 mesiacmi a modelacii,mala som velke prsia ale velmi ovysnute po kojeni. operacia bola bez problemov, aj hojenie. Prsia vyzerali super ako som chcela. No teraz sa mi zda ze klesli a o dost. Doktor povedal ze to je ok, ze to uz nebude ako ked som mala 18, vraj ta koza sa bude stale natahovat. No mne sa to nezda.naslo by sa tu dievca co bola na modelacii, a poslala fotky pred a po na mail. Planujem ist druhemu doktorovi na konzultaciu ci povie to iste. Trosku som sklamana a vidim ze vacsina dievcat tu pise ze su velmi spokojne.
@janula0000 ahoj, nepozdáva sa mi tvoja . požiadavka, aby ti niekto posielal svoje fotky na email. Radšej pošli ty svoje do poradne s plastickým chirurgom tu na MK. Spýtaš sa anonymne a tvoje fotky uvidí len on a nebudú zverejnené pri jeho odpovedi.
https://www.modrykonik.sk/forum/category/poradn...
@adulik10 ahoj prosim ta viem ze je to u 6 rokov ale tiey by som ta chcela poprosit ak mas este fotky pred operaciou a po nej ci by som ta nemohla poprosit o foto lebo by som to chcela podstupit ale neviem si predstavit výsledny efekt, ak nie tak v pohode moj mail je dada.malcekova@gmail.com
@lauritania prosim Ta a zmenili sa Tvoje prsia po rokoch od operacie? Neovisli znovu? Dakujem 🙂
@majusuk1709 prosim Ta a zmenili sa Tvoje prsia po rokoch od operacie? Neovisli znovu? Dakujem 🙂
@krtikcertik prosim Ta a zmenili sa Tvoje prsia po rokoch od operacie? Neovisli znovu? Dakujem 🙂
@jajka0211 ahoj, prepac za neskoru odpoved dlho som tu nebola. Takze coskoro budem mat rok po operacii. Prsia vyzeraju urcite lepsie ako pred tym, ale ucite nie ako som cakala. Kedze mam38 rokov a moja pokozka uz nie je ako mlade dievca po opuchu stratili tu gulatost. Ja to vidim tak, ze ak si nedate nejaku vypln ;) tak prsia nebudu uplne pevne. Je pravda,ze ja som si nechala este dost velke prsia. Dufam ze som trosku pomohla
@janula0000 dakujem 😊
Ahojte tiež uvažujem nad modelaciou pŕs, chcem sa opýtať tie co mate už nejaký ten rok po zákroku nespadnu prsia nas5? Ďakujem za odpoveď
@sofinka12345678910 ahoj. No ja mam tak cca dva roky po zakroku a prsia mi poklesli. Ale stale lepsie, ako pred zakrokom. Ale ak by si zvazovala ci silikony alebo mastopexiu, tak by som ti odporucila skor silokony. Ja som mala velke prsia ked som kojila a potom som velmi schudla a ostali mi moje prsia hrozne.
@lauritania ahoj prosim ta zvazujem a ja operaciu mastopexiu len sa neviem rozhodnut.Mam dist velke prsia a este aj trochu zrastene odporucil mi toto silikony nie len vobec neviem ako budu prsia vypadat po zakroku.Prosim porad
@danina28 aj ja zvazujem nad mastopexiou
@luciakiralova a kde si to chces dat robit u koho?
@danina28 ak už máš odkojené, tak choď do toho, väčšina žien je s výsledkom spokojná.

Ahojte dievcata, aj ja velmi zvazujem zakrok- este neviem ci len pexiu, ci aj implantaty. Ale som velmi nalomena ist- po troch detoch je to skutocne horor 😱😩. Neviete kolko casu prejde od prveho telefonatu- objednania na konzultaciu az po termin- u Dr. Cervena a Dr. Krivosudskeho? Neviete ci sa velmi lisia ceny v Ba a inde na Slovensku? Neviete ci staci aj 6 mesiacov od ukoncenia kojenia? Len v aprili som prestala kojit, ale nechcem uz dlho cakat.
Ak by ste mali dobre skusenosti aj s inymi lekarmi velmi by som uvitala dalsie mena.
Dakujem za kazdu info.