Máte aj vy takéto znamienka?
Ahoj na chrbte mám takéto znamienko okolo kraja svetle a v strede tmavé pred 4 mesiacmi som bola na vyšetrenie bolo OK teraz O mesiac idem zase tak som zvedava máte niekto také? Dajte foto ako vyzerá to vaše kde ho máte a aké veľké asi?

nastastie ja nemam tak sfarbene.. a doktory ti nic nepovedali ze preco to moze byt? ci neriesila si to u doktora?
ja maaaaaam ovela viac znamienok a aj taketo a musim si zaklopat ale problem s nimi som nemala 🙂
@denamir neboj sa to nie je nic vazne 🙂
@eleonorcha aj tý máš také?
@denamir
pozri tuto stranku je to dobre spracovane ktore znamienka su ok a ktore nie:
http://www.melanom.sk/melanom-je-najnebezpecnej...
@denamir robi sa to v chirurgickej ambulancii, trva to asi 20 minut so vsetkym 🙂 nemusis ist do nemocky. staci najst sikovneho chirurga, ktory to robi, pekne to zasije, posle na patologiu... a hotovo. uz len pockas na vysledky zopar dni. mne dal vstrebatelne stehy, takze sa potom nevyberali. len sa rozpadli, po nejakom tyzdni som isla na kontrolu, ako sa to hoji. kupila som si v lekarni taku silikonovu masticku, ci skor gel, ktory ylepsuje hojenie a znizuje riziko vzniku jaziev.
bolo to este v roku 2011, platila myslim do 20eur. Tusim, ze nejaku cast preplaca aj poistovna. Kedysi to bolo tak, ze kazde dalsie uz bolo myslim zdarma. Jazvu nemam vôbec napadnu a to som mala rez cca 2cm. Bola to dost velka plocha, co musel vybrat. Bola som v Trencine u MUDr. Kohutku. Je velmi sikovny, odporucali mi ho ini pacienti. Moj otec bol s takym mensim znamienkom priamo na tvari a ma to pekne zhojene, bez jazvy. Dnes to uz vedia naozaj pekne, rychlo, bez stop vybrat. Nemusis sa bat. Je to akoby si isla k zubarovi. Neprijemne, ale mas to hned za sebou 😉
@tappetty Ahoj, mal by Ti to vybrat akykolvek chirurg v nemocnici, tam to urcite nestoji cely majetok, zavolaj si tam aky je postup. Kazdy chirurg to bez problemov vyberie a pekne zasije.
@ stella33 @ maminecka2 kocky dakujem obom, uz ozaj idem na to:}
@tappetty Mojmu muzovi akurat vyberali stehy 🙂 A ja som bola pred rokom. Neodkladaj to, nech to stihas do leta, drz sa.
mam a ovela horsie
jedno vypada ozaj zle, naberam ist ist koznej
@denamir ja som mala podobne. ma to ale svrbelo, mala som cez to podprsenku. som si ho potom dala vybrat. teraz tam mam jazvu. robila to nasa doktorka v nemocnici (ked mala sluzbu v nemocnici). som tam len prisla, vyrezala to, dala par stehov a isla som domov. tiez som vtedy kojila.
@denamir mam takych plno aj tak sfarbenych .... niektore mi vyberali ale to boli vyslovene tie u ktorych doslo k mechanickemu poskodeniu ... lebo boli na zlych miestach ... inak nie. zakrok mi robil normalne chirurg kozna dala odporucanku neplatila som nic.
@loginexistuje také máš?
Oki
@mircalla

@evicka547 ale tiež tam také sfarbené?