icon

Máte aj vy takéto znamienka?

denamir
9. feb 2016

Ahoj na chrbte mám takéto znamienko okolo kraja svetle a v strede tmavé pred 4 mesiacmi som bola na vyšetrenie bolo OK teraz O mesiac idem zase tak som zvedava máte niekto také? Dajte foto ako vyzerá to vaše kde ho máte a aké veľké asi?

Máte aj vy takéto znamienka?Máte aj vy takéto znamienka?
denamir
autor
10. feb 2016

@evicka547 ale tiež tam také sfarbené?

jarka800
10. feb 2016
Používateľ jarka800 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jarka800.

nastastie ja nemam tak sfarbene.. a doktory ti nic nepovedali ze preco to moze byt? ci neriesila si to u doktora?

denamir
autor
10. feb 2016

@jarka800 že mám to V poriadku Teraz mám ísť na kontrolu neviem či to nedám von

agiagi
10. feb 2016
Používateľ agiagi je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od agiagi.

ja maaaaaam ovela viac znamienok a aj taketo a musim si zaklopat ale problem s nimi som nemala 🙂

denamir
autor
10. feb 2016

@agiagi máš ich také sfarbené aj vypukle? Koľko ich máš aké veľké

eleonorcha
10. feb 2016
Používateľ eleonorcha je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od eleonorcha.

@denamir neboj sa to nie je nic vazne 🙂

katka1981
10. feb 2016

@denamir, jasne ajkeby si bola tehotna, mezokain alebo lidokain posobi iba lokalne a hned po vybrati ides domov.

Dievcata, kolko platite a kam chodite na kontrolu znamienok tym pristrojom? Diky

denamir
autor
10. feb 2016

@eleonorcha aj tý máš také?

denamir
autor
10. feb 2016

@katka1981 no tak poviem Kožnéj že chcem ísť dať vybrať. Ja som neplatila nič a.chodim na Kožné

katka1981
10. feb 2016

@denamir, len ja hladam kontretnu ambulanciu v BA, a viem, ze kazde jedno znamienko co pozru tym pristrojom sa plati, tak som zvedave kde sa kolko plati, ja mam znamienok kopec.

ali08
10. feb 2016

@denamir ano a nikdy som ich neriešila a mala by som?

denamir
autor
10. feb 2016

@ali08 neviem nechceš dať vonku aspoň tie škaredé

asocial
10. feb 2016

@denamir mam takych viacero...aj skaredsich...vraj su ok...

denamir
autor
10. feb 2016

@asocial také sfarbené?

asocial
10. feb 2016

@denamir hej.ak mi spravne ukazuje monitor...take tmave...ale vraj su ok..povedali na koznom

lubiduch
10. feb 2016

@denamir
pozri tuto stranku je to dobre spracovane ktore znamienka su ok a ktore nie:
http://www.melanom.sk/melanom-je-najnebezpecnej...

stella33
10. feb 2016

@denamir robi sa to v chirurgickej ambulancii, trva to asi 20 minut so vsetkym 🙂 nemusis ist do nemocky. staci najst sikovneho chirurga, ktory to robi, pekne to zasije, posle na patologiu... a hotovo. uz len pockas na vysledky zopar dni. mne dal vstrebatelne stehy, takze sa potom nevyberali. len sa rozpadli, po nejakom tyzdni som isla na kontrolu, ako sa to hoji. kupila som si v lekarni taku silikonovu masticku, ci skor gel, ktory ylepsuje hojenie a znizuje riziko vzniku jaziev.

maickamf
10. feb 2016

@denamir injekciu môžeš aj počas kojenia (dáva sa Supracain, ako u zubára🙂)

ali08
11. feb 2016

@denamir nie mne nevadia i keď he yo neesteticke ale mam to už dlho rokov a doteraz som sa s tým nezaoberala jedine ak by to mohlo ohroziť zdravie. Boli by to iné keby to bolo na inom mieste ktoré je vidno.

tappetty
11. feb 2016

@stella33 mozem sa ta spytat kolko si zaplatila za jedno znamienko? A ci si bola spokojna? a kde si bola?Mas tam teraz jazvy? uz sa odhodlavam 3 roky ist a netusim ze kam , v bratislave na ULK na drazdiaku si vypytali 120 euro za jedno znamienko... este raz vdaka za odpoved

stella33
12. feb 2016

bolo to este v roku 2011, platila myslim do 20eur. Tusim, ze nejaku cast preplaca aj poistovna. Kedysi to bolo tak, ze kazde dalsie uz bolo myslim zdarma. Jazvu nemam vôbec napadnu a to som mala rez cca 2cm. Bola to dost velka plocha, co musel vybrat. Bola som v Trencine u MUDr. Kohutku. Je velmi sikovny, odporucali mi ho ini pacienti. Moj otec bol s takym mensim znamienkom priamo na tvari a ma to pekne zhojene, bez jazvy. Dnes to uz vedia naozaj pekne, rychlo, bez stop vybrat. Nemusis sa bat. Je to akoby si isla k zubarovi. Neprijemne, ale mas to hned za sebou 😉

maminecka2
12. feb 2016

@tappetty Ahoj, mal by Ti to vybrat akykolvek chirurg v nemocnici, tam to urcite nestoji cely majetok, zavolaj si tam aky je postup. Kazdy chirurg to bez problemov vyberie a pekne zasije.

tappetty
12. feb 2016

@ stella33 @ maminecka2 kocky dakujem obom, uz ozaj idem na to:}

maminecka2
12. feb 2016

@tappetty Mojmu muzovi akurat vyberali stehy 🙂 A ja som bola pred rokom. Neodkladaj to, nech to stihas do leta, drz sa.

mircalla
13. feb 2016

mam a ovela horsie
jedno vypada ozaj zle, naberam ist ist koznej

dana_l
13. feb 2016

@denamir ja som mala podobne. ma to ale svrbelo, mala som cez to podprsenku. som si ho potom dala vybrat. teraz tam mam jazvu. robila to nasa doktorka v nemocnici (ked mala sluzbu v nemocnici). som tam len prisla, vyrezala to, dala par stehov a isla som domov. tiez som vtedy kojila.

denamir
autor
13. feb 2016

@mircalla aké to máš pošli foto kde ho máš.daj do správy

denamir
autor
13. feb 2016

@dana_l bolelo to ako dlho trvá zakrok tiež si mala také sfarbené?

loginexistuje
13. feb 2016

@denamir mam takych plno aj tak sfarbenych .... niektore mi vyberali ale to boli vyslovene tie u ktorych doslo k mechanickemu poskodeniu ... lebo boli na zlych miestach ... inak nie. zakrok mi robil normalne chirurg kozna dala odporucanku neplatila som nic.

denamir
autor
13. feb 2016

@loginexistuje také máš?
Oki
@mircalla