icon

Máte diagnózu tetanus magnosolv?

13. júl 2021

Viem, že je dlhá diskusia...píšem sem.Pravdepodobne ju mám po strese v práci, do týždňa pocítila mravcenie pier, pálenie hlavy, úzkosť...k neurológovi idem o mesiac zatiaľ mi predpísala na diaľku magnosolv ráno jeden sáčok v prípade potreby Lexaurin.su to 2 t a extra úľavu necítim možno pol dňa.Uzivate niektorá viac vrecúšok, prípadne antidepresíva, ako dlho liek na ukludnenie máte nejaké rady ako s tým bojovať.Skusam si vtedy ľahnúť a meditovať predýchať...vápnik beriem tisícku.Lieci Vás aj psychiater či len neuro?čo pomáha Vám šport, zmenili ste niečo?ďakujem moc

autor
13. júl 2021

Tetania preklep...

panelacikova
13. júl 2021

taká existuje? tetánia je tetánia a magnosolv je magnéziu, ktoré sa môže používať na zmiernenie príznakov tetánie.

autor
13. júl 2021

@panelacikova to admin zmenil aspoň by mohli vedieť, keď už menia nazov temy

panelacikova
13. júl 2021

to sú fakt čudáci 😀 prepáč, tetanické záchvaty som mala v živote asi 2, ale našťastie som sa toho potom zbavila bez liečby a liekov, tak sa ti nevyjadrím. ale iste sa nájdu baby, ktoré sa liečia a budú sa vedieť vyjadriť.

nadzieja
14. júl 2021

@panelacikova ako si sa toho zbavila?

dmk_1
15. júl 2021

Osobne by som do toho lexaurinu nesla, keby na to fakt ale fakt nie je silna potreba. Magnosolv mi velmi tiez nezaberal, skus pohladat nieco prirodne, ale lexaurin je podla mna strasne svinstvo - viac uskodi ako pomoze. Odkedy som tehotna, aj som zabudla na tetaniu. Mozno hormonmi, mozno tym, ze som prestala riesit len robotu a stres s nou, lebo uz su pre mna ine veci dolezitejsie, ktovie, ale viem, ze zmena nieco priniesla.

dmk_1
15. júl 2021

Jo a sport urcite. Najdi nieco, co ta bude bavit, pri com vydrzis. A snaz sa znizit stres z roboty, viem, ze to nie je jednoduche, ale stres moze vacsinou za vela nasich trapeni

panelacikova
15. júl 2021

@nadzieja dýchala som do sáčku a vdychovala som ten istý vzduch. mne to pomohlo, že sa to neprehĺbilo a vlastne po tých 2 razoch ani neopakovalo... našťastie. ale ja mám neskutočne silnú vôľu aj a pracujem na sebe už niekoľko rokov, aby som predchádzala týmto panikám, ktoré vedú k tetánii.

kassandraa84
5. sep 2021

Ahoj riesim nieco podobne momentalne...od gyn.zapalu som sa dostala k podozreniu na tetaniu...napises mi prosim ake vysetrenia ti robili ...mne dal alergoimunolog to co tebe... Predtym po dobrati urcitych kremov...asi po 2tyzdnoch ma zacala palit koza na rukach a neskor na hlave...a zacali mi otrasne bolesti hlavy, tocenie, hlava ako vo zveraku. Palenie hlavy...preto ma zaujalo..citam ze aj u teba......kto nezazil nepochopi....uz mam vymenny listok na neuro....antidepresiva by som tiez nejedla...skor dobry psycholog a terapia .. a doplnit co chyba....inak mala som nedavno paniku na sedackovej lanovke...a to som netusila, ze ma to tak zoberie....normalne mi prislo zle len som predychavala....ozaj skoda ze som nemala nejaky pap.sacok vtedy ...neviem ci to bol u mna spustac alebo co ...

autor
14. okt 2021

@kassandraa84 nevšimla som si, že si písala.Ako Ti je teraz?Robili mi iba EMG a mám magnosolv, Lexaurin iba raz za mesiac pred menzesom, ale začala som mať aj problémy s menzesom mám podozrenie, že mi začína menopauza:(A to by aj vysvetľovalo tu nervozitu, drazdivost....všetko prišlo v jeden mesiac.Lanovku, preplnené obchody a podobne situácie tiež znasam zle.Raz som vyskusala dýchanie do sacka hneď zabralo