Máte nežiadúce účinky po druhej dávke Pfizeru?
Ste po druhej davke a máte niektoré nežiaduce účinky?Mne prestalo chutiť jesť, schudla som 10kg /od 2hej dávky mam 2mesice/ zle od žaludka mi je stále, brucho ma bolieva, picha ma často na srdci, migreny sa mi zhošili aj psychika, podelite sa so svojimi nežiaducimi ak máte?
@teegreen Autorka ocividne MALA problemy uz pred vakcinou.Iba som naznacila,ze zhorsenie nemusi byt zrovna z vakciny,ak sa napriklad dlhodobo lieci,nevieme,ci berie lieky atd.Nik na MK nie je odbornik,pokial sa tema netyka nasej prace.Ale ja osobne by som na zaklade skusenosti,co som mala v blizkom okoli,pozerala aj tamtym smerom.
@majloo doriti a mne sa toto nestane 😀
@martinastaj to kľudne ešte môžeš nahlásiť...nie je to časovo obmedzene
@viva13 Mesiac po prvej davke pfizer a teraz som mala druhu davku. 4 dni po prvej davke bolest nohy a krčove žily sa mi objavili čo som nikdy nemala. Od očkovania mam pocit tazkych noh a unavu. Robia sa mi hocikde lahko modriny. Podotknem ze mam 30r. 50kg, sportujrm a mam zdravy životny štyl. Do očkovania som bola uplne zdrava. Neprekvapuje ma že ludia čo už maju nejake diagnozy očkovanie im pomoze do hrobu. Prečo som sa dala očkovat? No že vraj aby som mohla cestovat.
@teegreen aj tak sa to uzavrie ze to nie kvoli tomu
Tak aktualizacia k mojmu prispevku: bola som na druhej davke pred 3dnami. Tak zatial tri dni som uplne rozbita cele telo ma boli, svaly kosti klby všetko, stale 38 teplota, triaška, bušenie a arytmia srdca.
Ja som mala prvú dávku v máji, druhu v júni. Po prvej mi nebolo nič, po druhej 5 hodinová zimnica teplota únava, ľahla som vyspala som sa a dobre bolo. Nikto koho poznám z môjho okolia po očkovaní Pfizerom nemá žiadne problémy. Všetci sú zdraví napriek tomu, že pracujú väčšinou v nemocniciach alebo s ľuďmi /v skole a pod.
@natasha1988 Moderna zničila život 2 mojim rodinným príslušníkom. Ja som očkovaný Sputnikom a na ďalšiu dávku by som nešiel. Takže za mňa už žiadna Covid vakcína.
@natasha1988 ja som prekonala kovid, kopec pokivd problemov. neni som ockovana ale na nohy si daj detralex, ano viem pouzivaju to stari..aj ja som mala take predsudky,pokym nedosiel kovid a nikto nevedel preco mi opuchaju n ohy a clenky, aj ked mam ine choroby/ s tymi mto nesuvisi/ mam 35 a brala som 2x denne po jedle rano , ako povedala cievna, volno predajny, ale neuskodi , ak tak len pomoze
@natasha1988 toto mam aj ja, po prvej davke uz tyzden. V kuse migreny, ledva chodim vsetko ma boli, este aj zily😩
A to som teda nevedela ze zily mozu boliet ale mozu
No u nas v okoli je toho pozehnane po 2. davkach. Od horuciek nad 40 ktore trvali viac ako 10 dni, samozrejme bolesti svalov, vysoky tlak, cukrovka atd., cez ochrnutie polky tvare, odumierajuce kusy masa na nohach, az po smrt po 2hej davke po 4 dnoch. Takze mozne je vsetko.
Tu sa mažú príspevky jedna radosť. Vidím, že viacerí majú negatívne skúsenosti s vakcínami. Uvidíme, koľko zostanú viditeľné.

ziadne neziaduce reakcie, len meskanie mezesu 20dni...inak nic