Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?
ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...
akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂
@novaaaa jeeej tak super . Už bude len lepšie . A neboj vodička tá vzpruží . Želám skóre zotavenie 😊
no dnes po opke fajn ,prechadzam sa po oddeleni ,pocuckam vodicku este zajtra rentgen zaludka a domov v stvrtok 🙂 juhu ..dakujem ze ste mi drzali palce
@novaaaa chodenie aj mne veeeeelmi pomáhalo pri zotavení . Som rada že si šikulka
@martinaskubak ked budem fit mozme zajst na kavicku 🙂
@martinaskubak ahoj pisala som ti sukromnu spravu 🙂
@mary_enka jeejda by som jeje povedala svoje ja som tučná celý živo a keby na tomto zákroku nebol kamarát tak do dnes o ničom neviem lebo ani jeden lekár nič nepovie ani ma nikto na tento zákrok neodporučil a to mám 176 kíl!!! všetci čušia a o tom že to prepláca poisťovňa duplom nikto sa neunúva pacientov informovať len povedia ved nežer a tým pre nich hasne. 😠
@eliz188 ahoj a ty sa chystáš na ten zákrok ? Už máš nejaké vyšetrenia za sebou ? Áno presne každý povie treba schudnúť neprejedat sa len čo keď človek aj je zdravo aj pohyb je a aj sa neprejeda a aj tak priberá :(
@novaaaa som rada že sa cítiš dobre .... Vraveli ti prosím aj o nejakých rizikach ? Ja zvažujem zajtra povedať na gastre že to zvažujem ale bojím sa že čo ako potom
@maciatko950 tak ako pri kazdom zakroku mas nejake rizika,ja som ich proste neriesila.
@eliz188 ahoj , tak dnes som absolvovala gastroenterologické vyšetrenie a dúfam, že prvý a posledný krát v živote. Je to ako si písala síce nebolestivé, ale maximálne nepríjemné. Ešte šťastie, že ten doktor mal taký brutálne upokojujúci hlboký hlas. Tak už mám všetky vyšetrenia okrem konzultácie v BB. Tak sa teším. pa
@maciatko950 ahoj ano ja už má všetky vyšetrenia za sebou a termín operácie 12 decembra tiež zoznam vecí čo mi treba do nemocnice a papier na lieky na riedenie krvy ktoré mám začať brať dva týždne pre opkou už len čakám a pred tým som na chudnutie vyskúšala naozaj všetko aj osobného trenéra a pomohlo to len dočasne a zas to bolo s5
@jelly265 dakujem krásne ja si vobec neviem predstaviť čo ma čaká do rána som mala sen že stojím v rade pred peračným stolom a doktor len další -další- další, každý si lahol zoperovali ho a odyšiel 🙂))najviac sa desím uspatia ešte som to nezažila tebe sa ako darý po opke všetko je ok?
Dobry den. Chcela by som sa spytat, ci je medzi vami niekto, kto ma pokrocilejsi vek, cca 60 rokov a podrobil sa operacii sleeve resekcia zaludka. Rada by som vedela ako to clovek v takom veku znasa, ci nie su nejake komplikacie. Uvazujem nad BB.
@eliz188 ano myslim ze max 60 rokov
Nejde o vek, to je v poriadku. Zaujimalo by ma ,ake skusenosti s operaciou maju ludia v pokrocilejsom veku.

@novaaaa fu tak to ti závidím a zajtra na zdravie.