icon

Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?

erikasadek
1. nov 2010

ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...

akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂

alexkika
21. máj 2018

@novaaaa fu tak to ti závidím a zajtra na zdravie.

martinaskubak
22. máj 2018

@novaaaa jeeej tak super . Už bude len lepšie . A neboj vodička tá vzpruží . Želám skóre zotavenie 😊

novaaaa
22. máj 2018

no dnes po opke fajn ,prechadzam sa po oddeleni ,pocuckam vodicku este zajtra rentgen zaludka a domov v stvrtok 🙂 juhu ..dakujem ze ste mi drzali palce

martinaskubak
22. máj 2018

@novaaaa chodenie aj mne veeeeelmi pomáhalo pri zotavení . Som rada že si šikulka

novaaaa
22. máj 2018

@martinaskubak ked budem fit mozme zajst na kavicku 🙂

dagmaraa
Autor odpoveď zmazal
dagmaraa
22. máj 2018

@mary_enka ta kde sme boli? Ta sme o tom nevedeli asi 😞 cize zase taky slovensky princip ked sestricka si mysli ze je uz dolezitejsia ako doktor...ach..to clovek ani nema chut zavolat tam

dagmaraa
22. máj 2018

@martinaskubak ahoj pisala som ti sukromnu spravu 🙂

eliz188
22. máj 2018

@mary_enka jeejda by som jeje povedala svoje ja som tučná celý živo a keby na tomto zákroku nebol kamarát tak do dnes o ničom neviem lebo ani jeden lekár nič nepovie ani ma nikto na tento zákrok neodporučil a to mám 176 kíl!!! všetci čušia a o tom že to prepláca poisťovňa duplom nikto sa neunúva pacientov informovať len povedia ved nežer a tým pre nich hasne. 😠

maciatko950
22. máj 2018

@eliz188 ahoj a ty sa chystáš na ten zákrok ? Už máš nejaké vyšetrenia za sebou ? Áno presne každý povie treba schudnúť neprejedat sa len čo keď človek aj je zdravo aj pohyb je a aj sa neprejeda a aj tak priberá :(

maciatko950
22. máj 2018

@novaaaa som rada že sa cítiš dobre .... Vraveli ti prosím aj o nejakých rizikach ? Ja zvažujem zajtra povedať na gastre že to zvažujem ale bojím sa že čo ako potom

novaaaa
22. máj 2018

@maciatko950 tak ako pri kazdom zakroku mas nejake rizika,ja som ich proste neriesila.

alexkika
22. máj 2018

@eliz188 ahoj , tak dnes som absolvovala gastroenterologické vyšetrenie a dúfam, že prvý a posledný krát v živote. Je to ako si písala síce nebolestivé, ale maximálne nepríjemné. Ešte šťastie, že ten doktor mal taký brutálne upokojujúci hlboký hlas. Tak už mám všetky vyšetrenia okrem konzultácie v BB. Tak sa teším. pa

alexkika
22. máj 2018

@novaaaa tak super, rýchlo sa zostáv a potom informuj o úspechoch. 😉

eliz188
23. máj 2018

@maciatko950 ahoj ano ja už má všetky vyšetrenia za sebou a termín operácie 12 decembra tiež zoznam vecí čo mi treba do nemocnice a papier na lieky na riedenie krvy ktoré mám začať brať dva týždne pre opkou už len čakám a pred tým som na chudnutie vyskúšala naozaj všetko aj osobného trenéra a pomohlo to len dočasne a zas to bolo s5

eliz188
23. máj 2018

@alexkika ahoj to som rada že si to zvládla neviem či nás to nebude ešte pár krát čakať lebo nemám predstavu ako by inak kontrolovali ranu ako sa hojí len sondou

novaaaa
23. máj 2018

@eliz188 ranu kontroluju rentgenom daju ti vypit kontrastnu latku ja som bola dnes na to treti den po operacii.

novaaaa
23. máj 2018

@alexkika dakujem ,kazdym dnom je to lepsie zajtra uz idem domov 🙂

eliz188
23. máj 2018

@novaaaa ano no to si ma potešila dakujem🙂

jelly265
24. máj 2018

@dagmaraa ahoj prepáč až teraz čítam správu. Jasné kľudne napíš.

jelly265
24. máj 2018

@eliz188 som skoro rok a pol po opke a neboj žiadnu gastrofibriskopiu nám už nerobili. Robili nám po opke kontrolný rentgen a šmolkovu tekutinu. V BB robia dvojstupnovu kontrolu.

alexkika
24. máj 2018

@novaaaa tak to je super správa, už by som to nedala.😫

alexkika
24. máj 2018

@novaaaa tak sa doma drž, rýchlo zotav a hlavne hubni 😉

eliz188
24. máj 2018

@jelly265 dakujem krásne ja si vobec neviem predstaviť čo ma čaká do rána som mala sen že stojím v rade pred peračným stolom a doktor len další -další- další, každý si lahol zoperovali ho a odyšiel 🙂))najviac sa desím uspatia ešte som to nezažila tebe sa ako darý po opke všetko je ok?

jelly265
25. máj 2018

@eliz188 áno všetko je OK. Pár mesiacov na trápila zápcha inak OK.

draza777
26. máj 2018

Dobry den. Chcela by som sa spytat, ci je medzi vami niekto, kto ma pokrocilejsi vek, cca 60 rokov a podrobil sa operacii sleeve resekcia zaludka. Rada by som vedela ako to clovek v takom veku znasa, ci nie su nejake komplikacie. Uvazujem nad BB.

eliz188
27. máj 2018

@draza777 popravde niekde som počula že je to vekovo obmedzené aleká je hranica a či je to vobec pravda neviem

kajustek2007
27. máj 2018

@eliz188 ano myslim ze max 60 rokov

draza777
28. máj 2018

Nejde o vek, to je v poriadku. Zaujimalo by ma ,ake skusenosti s operaciou maju ludia v pokrocilejsom veku.

alexkika
28. máj 2018

@novaaaa ahoj, tak ako to ide doma? Čo už papáš? Ako sa cítiš? Všetko OK?