icon

Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?

erikasadek
1. nov 2010

ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...

akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂

shimsa
20. okt 2018

Zdravim vsetkych 😀
Takze dnes su to presne 2 mesiace co som po operacii😊. Zatial -18,5kg 😀🤗 neskutocne sa tesim ze to ide tak pekne dolu😊 💪aj ked som este len na zaciatku. Co sa tyka koze tak ta sa pekne stahuje a snazim sa ju aj pravidelne kremovat aby bol efekt este lepsi😉 tak isto sa snazim aj viac hybat🏃-kazdy den bud prechadzka alebo bicykel a urcite neskor zaradim aj plavanie🏊. Na vlasoch nejake zmeny, alebo vyrazny ubytok nevidim nakolko mam huste vlasy ...nastastie...😊 co sa tyka stravovania 🍴 snazim sa stravovat 5krat denne rozmanitu stravu,tak ako nam doporucili. Pomalicky skusam jest vsetko-bohuzial niekedy mi niektore veci nezapasuju a potom zvraciam ale bolesti nemam. Pitny rezim je trosku biednejsi,kedze za den som schopna vypit len 1,5l vody pricom by som mala az 2-3l. Skratka sa v tom musim polepsit 😉. Na zaver mozem len skonstatovat (tak ako mnohi) ze to bolo moje najlepsie rozhodnutie v zivote. Kazdemu by som to rozhodne odporucila!!! aj napriek par malym komplikaciam, ale vsetko sa da zvladnut ked clovek chce a ja som veeeelmi chcela a nadalej veeeelmi chcem a budem bojovat za vytuzeny ciel💪.Lutujem vsak len jedno... ze som dovolila aby to zaslo az takto daleko 😟 Kazdopadne som velmi vdacna ci uz Bohu, doktorom, rodine alebo mne za druhu sancu na novy, lepsi a hlavne plnohodnotnejsi zivot ❤

anickaps
20. okt 2018

@shimsa ahoj....je fanj, že sa ti darí, koľko máš rokov a z koľkých kilo chudneš?....na mňa operácia len čaká, veľmi ti v dobrom závidím, že to všetko už más za sebou.

veronika4578
20. okt 2018

@shimsa gratulujeeem 😊 tak sme boli v rovnaky den operovane 😊 ja mam dole len 17.5kg ale ten pocit je neskutocny 🤗 drzim prsty dalej 💪💪 uz ked sme sa nato dali tak to dobojujeme do modelkovskych postav 💪💪

siarika
21. okt 2018

@popejo Drahá 🙂 si milá,ale nemáš mi veru čo závidieť,boli časy keď som mávala 55kg 😀 ,keď som bola mladšia a pred dvomi rokmi,aj 135kg a tie som dala dolu tak samovolne,že sa zadarilo.Teraz už dlhý čas mi kg skáču okolo 122kg a mám more pridružených chorôb 😉 okrem štítnej žlazy hádam všetko a cukrovku takú,že by som mohla s fleku cukrovú vatu vyrábať 😀. 5x denne si pichám inzulín....takže vďaka všetkým tým zdrav.problémom zrejme nebol problém mi opku schváliť poisťovňou-mám Dôveru a áno vybrala som si primára Kokoráka 😍😉 ....čo to som si o ňom prečítala,keď som si zháňala info o resekcii žalúdka a tak moja prvá konzultácia viedla priamo za ním do BB v júli 2018,medzi tým sme si spolu mailovali,lebo odchádzal do Levoče a ja som bola na preliečení DIA v Ľubochni 😉 Druhé rande 😀 bolo už v Levoči 4.10.a 20.11.opka 😉 ....v podstate som na tom celkom ok,keď tu podaktoré písali,že čakali na opku aj rok. Už nech to mám za sebou a prajem každej nech opka vyjde 👏❤🍀🌷 Nech sme babulky o niečo krajšie a hlavne zdravšie !!!!!!!!

sticker
siarika
21. okt 2018

@anickaps Ahoj,ja mám 50r.😉 a opka ma len čaká...

siarika
21. okt 2018

@kattikas Ahoj moja,tak ako sa máš....ako sa ti vodí od opky? Je všetko ok,cítiš sa ok?....čo kg padajú 😉🙂🍀🌹

sticker
danii87
21. okt 2018

@veronika4578 @shimsa baby tak to super, tesim sa s Vami 😉 to su krasne vysledky! Mali ste aj taku fazu, ze sa Vam vaha zastavila? Ja som dala dole 10kg za 14 dni po operacii a teraz uz tyzden stojim na rovnakej a ani gram dole 😖😖😖 som z toho nejaka nervozna 😔

anickaps
21. okt 2018

@siarika Ahoj, teší ma, že som našla ďaľšiu 50níčku, čo sa na toto podujala....ty už ideš tento týždeň na operáciu, budem ti držať palce.👍

patys67
21. okt 2018

@siarika ja mam 51,tiež sa teším,že tu nie som sama 🙂 V stvrtok idem do Levoce,dufam,ze mi da uz termin,lebo zacinam mat pocit,ze sa tej operacie nedozijem

siarika
21. okt 2018

@anickaps Ahoj moja,nie 🙂 opka až 20.11. ale vopred moc ďakujem,si milá !❤🌹

siarika
21. okt 2018

@patys67 ....ááále no 😘 neboj dožiješ sa a potom si ,, my " krajšie a zdravšie babule 😍😘 dáme niekde spoločné rande a ukážeme zbytku sveta,ako si dokážeme konečne užívať život 👏❤👍 Držím päste neboj vyjde to !!! 👍😉

karolinakb
21. okt 2018

@danii87 vobec nebud ja som to mala tiez a som 3m po ope... raz stoji raz ide dole... po 3 mes aj 2 tyzdnoch mam dole 30 kg takze neboj pojde to aj ja som nervacila

siarika
21. okt 2018

@karolinakb ....no a že to nejde 😲😲👏👍 super zlatko !!!

sticker
patys67
21. okt 2018

@siarika dakujem a velmi rada sa s vami stretnem😉 asi tu nikto nie je z Prievidze a okolia,ze?

zuzana3937
21. okt 2018

@patys67 Ja pochádzam z Handlovej...

danii87
21. okt 2018

@karolinakb dakujem, trocha si ma ukludnila 😘

veronika4578
21. okt 2018

@danii87 jasne ze vaha stala.. nevzdavaj to.. mne stala cca mesiac vaha po oppke a potom sa to zacalo hybat znovu cize nevzdavat sa nikdy

patys67
21. okt 2018

@zuzana3937 to je super🙂môžme sa niekedy stretnut

shimsa
22. okt 2018

@anickaps ahoj dakujem velmi pekne 😊 a neboj za chvilu to budes mat aj ty za sebou a budes sa tesit z ubudajucich kileciek 😊 ja som isla na op ako 26 rocna s vahou 131,5 kg. Op som si darovala k narodkam 😀😉

zuzana3937
22. okt 2018

@patys67 Ahoj. Budem rada ak sa stretneme. Keď budem v Handlovej určite sa ozvem...

anickaps
22. okt 2018

@shimsa
@siarika ...idem na konzultáciu do BB v piatok ako sa dostanem k Mudr.Markovi...kde má ordináciu, poradte aby som neblúdila, nepoznám to tam veľmi....Ďakujem pekne.

liviresekcia
22. okt 2018

@erikasadek dobrý deň. Mňa operovali v utorok. V piatok ma pustili a začínam žiť nový život. Na FB mám stránku Život po resekcii žalúdka. Skúste mi tam napisat . Meno na FB Lívia Ledvakova

siarika
22. okt 2018

@anickaps Cauko 😉 no ja som bola v BB len raz a vtedy ešte za MUDr.Kokorákom, bolo to v budove B1 a myslím,že to bolo 5 poschodie,ale keď prídeš do hlavnej budovy,tak na recepcii ťa navedú...kadial po akej čiare máš isť,ku akým výťahom aby si sa dostala kam potrebuješ....Lekári sa striedajú v ten daný deň iný lekár ordinuje.Išla som konkrétne za MUDr.Kokorákom vo štvrtok ......

siarika
22. okt 2018

@liviresekcia Ahoj 🙂 tak blahoželám,že už to máš za sebou👏👍 ako sa cítiš,kde ti robili opku? Aj bolesti,alebo iné ťažkosti si mala?....s koľkými kg si išla na opku a koľko išlo za tých pár dní dolu? 😘

beka22
22. okt 2018

@siarika ahojky mojko. Som taká istá zvedavá ako ty a presne by som napísala také isté otázky. Za mesiac to čaká aj nás tak veľmi rada čítam ako sa darí žienkam čo to absolvovali pred nami 😉 pekný večer ti prajem.

beka22
22. okt 2018

@liviresekcia super gratulujem a držím palce nech to ide dole podľa predstáv.

patys67
22. okt 2018

@zuzana3937 teším sa.

moni52
22. okt 2018

@anickaps áno je to budova B1. Nájdeš ju na pravej strane. Prejdeš cez taký most cez ktorý sa dostaneš do budovy. Vstupis do veľkého vestibulu, pôjdeš rovno, prídeš na chodbu kde sú výťahy. Vstupis do toho na ktorom je označenie B1. Je to na 5 poschodi. Je tam cakaren na chodbe, pockas kym z druhej chodby vyjde sestrička a bude ta volať. Či si na ten deň objednaná si môžeš prezrieť na zozname ktorý je vyveseny na nastenke. Veľa šťastia prajem a skorý termín 😀

liviresekcia
22. okt 2018

@shimsa Krásny večer všetkým. Som veľmi rada že som našla túto stránku. Je nádherné ako si schudla. Ja som len na začiatku. Je to ťažké ale bojujem hlavne s jedlom a to tak že vôbec nie som hladná. Ale jesť musím lebo nebudem mať silu a musím do seba dostať aspoň kúsok. Za týždeň som schudla 11 kg. Čo je pre mňa veľká výhra. Som ale veľmi šťastná lebo nový život sa krásne začína

siarika
23. okt 2018

@beka22 Čauko moja,veď sme ženy a tie bývajú trošku zvedavé 🙂 a obzvlášť na niečo čo nás tiež čaká. Neboj dáme to 😉😘 budeme na to dve v ten istý čas,podržíme sa ❤🍀🌹👍

sticker