Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?
ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...
akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂
@shimsa gratulujeeem 😊 tak sme boli v rovnaky den operovane 😊 ja mam dole len 17.5kg ale ten pocit je neskutocny 🤗 drzim prsty dalej 💪💪 uz ked sme sa nato dali tak to dobojujeme do modelkovskych postav 💪💪
@popejo Drahá 🙂 si milá,ale nemáš mi veru čo závidieť,boli časy keď som mávala 55kg 😀 ,keď som bola mladšia a pred dvomi rokmi,aj 135kg a tie som dala dolu tak samovolne,že sa zadarilo.Teraz už dlhý čas mi kg skáču okolo 122kg a mám more pridružených chorôb 😉 okrem štítnej žlazy hádam všetko a cukrovku takú,že by som mohla s fleku cukrovú vatu vyrábať 😀. 5x denne si pichám inzulín....takže vďaka všetkým tým zdrav.problémom zrejme nebol problém mi opku schváliť poisťovňou-mám Dôveru a áno vybrala som si primára Kokoráka 😍😉 ....čo to som si o ňom prečítala,keď som si zháňala info o resekcii žalúdka a tak moja prvá konzultácia viedla priamo za ním do BB v júli 2018,medzi tým sme si spolu mailovali,lebo odchádzal do Levoče a ja som bola na preliečení DIA v Ľubochni 😉 Druhé rande 😀 bolo už v Levoči 4.10.a 20.11.opka 😉 ....v podstate som na tom celkom ok,keď tu podaktoré písali,že čakali na opku aj rok. Už nech to mám za sebou a prajem každej nech opka vyjde 👏❤🍀🌷 Nech sme babulky o niečo krajšie a hlavne zdravšie !!!!!!!!

@veronika4578 @shimsa baby tak to super, tesim sa s Vami 😉 to su krasne vysledky! Mali ste aj taku fazu, ze sa Vam vaha zastavila? Ja som dala dole 10kg za 14 dni po operacii a teraz uz tyzden stojim na rovnakej a ani gram dole 😖😖😖 som z toho nejaka nervozna 😔
@danii87 vobec nebud ja som to mala tiez a som 3m po ope... raz stoji raz ide dole... po 3 mes aj 2 tyzdnoch mam dole 30 kg takze neboj pojde to aj ja som nervacila
@karolinakb ....no a že to nejde 😲😲👏👍 super zlatko !!!

@patys67 Ja pochádzam z Handlovej...
@karolinakb dakujem, trocha si ma ukludnila 😘
@danii87 jasne ze vaha stala.. nevzdavaj to.. mne stala cca mesiac vaha po oppke a potom sa to zacalo hybat znovu cize nevzdavat sa nikdy
@zuzana3937 to je super🙂môžme sa niekedy stretnut
@patys67 Ahoj. Budem rada ak sa stretneme. Keď budem v Handlovej určite sa ozvem...
@erikasadek dobrý deň. Mňa operovali v utorok. V piatok ma pustili a začínam žiť nový život. Na FB mám stránku Život po resekcii žalúdka. Skúste mi tam napisat . Meno na FB Lívia Ledvakova
@anickaps Cauko 😉 no ja som bola v BB len raz a vtedy ešte za MUDr.Kokorákom, bolo to v budove B1 a myslím,že to bolo 5 poschodie,ale keď prídeš do hlavnej budovy,tak na recepcii ťa navedú...kadial po akej čiare máš isť,ku akým výťahom aby si sa dostala kam potrebuješ....Lekári sa striedajú v ten daný deň iný lekár ordinuje.Išla som konkrétne za MUDr.Kokorákom vo štvrtok ......
@liviresekcia Ahoj 🙂 tak blahoželám,že už to máš za sebou👏👍 ako sa cítiš,kde ti robili opku? Aj bolesti,alebo iné ťažkosti si mala?....s koľkými kg si išla na opku a koľko išlo za tých pár dní dolu? 😘
@liviresekcia super gratulujem a držím palce nech to ide dole podľa predstáv.
@zuzana3937 teším sa.
@anickaps áno je to budova B1. Nájdeš ju na pravej strane. Prejdeš cez taký most cez ktorý sa dostaneš do budovy. Vstupis do veľkého vestibulu, pôjdeš rovno, prídeš na chodbu kde sú výťahy. Vstupis do toho na ktorom je označenie B1. Je to na 5 poschodi. Je tam cakaren na chodbe, pockas kym z druhej chodby vyjde sestrička a bude ta volať. Či si na ten deň objednaná si môžeš prezrieť na zozname ktorý je vyveseny na nastenke. Veľa šťastia prajem a skorý termín 😀
@shimsa Krásny večer všetkým. Som veľmi rada že som našla túto stránku. Je nádherné ako si schudla. Ja som len na začiatku. Je to ťažké ale bojujem hlavne s jedlom a to tak že vôbec nie som hladná. Ale jesť musím lebo nebudem mať silu a musím do seba dostať aspoň kúsok. Za týždeň som schudla 11 kg. Čo je pre mňa veľká výhra. Som ale veľmi šťastná lebo nový život sa krásne začína

Zdravim vsetkych 😀
Takze dnes su to presne 2 mesiace co som po operacii😊. Zatial -18,5kg 😀🤗 neskutocne sa tesim ze to ide tak pekne dolu😊 💪aj ked som este len na zaciatku. Co sa tyka koze tak ta sa pekne stahuje a snazim sa ju aj pravidelne kremovat aby bol efekt este lepsi😉 tak isto sa snazim aj viac hybat🏃-kazdy den bud prechadzka alebo bicykel a urcite neskor zaradim aj plavanie🏊. Na vlasoch nejake zmeny, alebo vyrazny ubytok nevidim nakolko mam huste vlasy ...nastastie...😊 co sa tyka stravovania 🍴 snazim sa stravovat 5krat denne rozmanitu stravu,tak ako nam doporucili. Pomalicky skusam jest vsetko-bohuzial niekedy mi niektore veci nezapasuju a potom zvraciam ale bolesti nemam. Pitny rezim je trosku biednejsi,kedze za den som schopna vypit len 1,5l vody pricom by som mala az 2-3l. Skratka sa v tom musim polepsit 😉. Na zaver mozem len skonstatovat (tak ako mnohi) ze to bolo moje najlepsie rozhodnutie v zivote. Kazdemu by som to rozhodne odporucila!!! aj napriek par malym komplikaciam, ale vsetko sa da zvladnut ked clovek chce a ja som veeeelmi chcela a nadalej veeeelmi chcem a budem bojovat za vytuzeny ciel💪.Lutujem vsak len jedno... ze som dovolila aby to zaslo az takto daleko 😟 Kazdopadne som velmi vdacna ci uz Bohu, doktorom, rodine alebo mne za druhu sancu na novy, lepsi a hlavne plnohodnotnejsi zivot ❤