Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?
ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...
akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂
@nolinka20 veru veru dr. VICIANA by som nevymenila ani ja .. odbornik a clovek s velkym Č... mne pre opp dodal tolko sily ako nikto.. bez neho a anesteziologicky by som to nikdy nedala 😊 jediny dr. ktoremu sa tesim na kontrolu 😊
@moni52 ahoooj.. budem na teba silno mysliet 19.11. ked ta budu operovat.. operatera zaplatis az po oppke kedze v nedelu nic nevybavis plati sa to dolu vo vestibule kde su bufety .. tam si vybavis aj pn a hore ti ju daky dr. potvrdi.. potrebovat budes len pyzamo, koselu, wc potreby, z pribora lyzicka ti bude stacit, pohar si mozes zobrat maju tam cajik vyborny ten si budes moct dat 2 dni po opp. Keby mas otazky este kludne mi pis spravu 😊 drzim silno prsty aby vsetko dobre dopadlo ✊✊✊✊✊
@veronika4578 ďakujem za podrobné info a podporu 😘. Dúfam že to dám ale najprv sa musim dostať z tejto hnusnej chrípky ktorá ma včera večer skolila. Keďže nemavam horúčky a ani zvýšené teploty pri musím sa premahat aby som zostala v posteli 😰
Zdravím. akurát som prišla z prvej konzultácii v BB, objednala som sa u Mudr. Marka, no ten len chodil a s nejakým známym debatoval a nás pacientov vybavovala mladá doktorka, veľmi príjemná, ale aj tak som bola sklamaná. Ale nevzdám to a dúfam, že všetko dobre dopadne.
@moni52 no ta trapi aj mna teraz.. teda uz 2 tyzdne ale do 19.11. Budes urcite fit a pripravena na oppku.. ja by som ju u dr. Viciana podstupila znova 😃 ja som 2 mesiace po a mam dole 19kg uz.. uzasny pocit 💪💪
@veronika4578 veď to. Na ten úžasný pocit čakám aj ja 😉. Už som ho zažila 2x v mojom živote, v 1996 to bolo 25kg s tabletkami a v roku 2016 to bolo 26kg s REGENOROM. No všetko to bolo len tak na otočku 😢. Ale teraz to bude dúfam už na fest. Som zvedavá v marci na tie pohľady keď sa vyzlečiem zo zimného kabáta.... tú vidinu mám pred sebou a keď sa zbavím aj cukrovky, tak to by bol ten najúžasnejší pocit v mojom živote. Toto ma ženie dopredu aj keď sa mi to moja rodina snaží vyhovoriť.
Máme tu jedného chalana ktorý môže mať tak 180kg, pritom nemá ani tridsať rokov. Tak tomu tiež chcem dokázať že toto je tá posledná šanca na plnohodnotný život!
Ahojte. Som 10 dní po operácii u MUDr. Kokoráka v Levoči. Cukor mi veľmi klesol. Diabetologička mi povedala že keď si cukor budem držať v norme o mesiac si prestanem pichať inzulín. Pre mňa úžasná správa.
Hlad? Absolútne žiaden. Práveže mám problém jesť. Ale musím lebo nebudem mať silu. Ja mám 31 rokov. V roku 2013 som vazila 187 kg. Za rok som schudla na 152 a táto váha sa mi držala až doteraz.
Operácia bola moja posledná šanca ako schudnúť a žiť tak ako každý iný.
Každému, kto má problémy s obezitou a nevie schudnúť, to odporúčam. Ja som za 10 dní schudla 13 kg a cítim sa tak ako nikdy predtým tým.
Ahoj, ktorá tu máte prosím kontakt na Žilinu na konzultáciu a neviete či sa platí niečo v ZA.
@1emily111 Ahoj. Ja som bola operovana v Žiline... A áno platí sa pánovi doktorovi...
Dakujem vsetkym ktore mi povedali o moznosti operacie v ZA. Dnes som volala a buduci tyzden v stredu mam konzulraciu. Manzel s operaciou nesuhlasi. Mam trosku vycitky ze idem proti jeho nazoru. Ma o mna strach, co chapem len okoby nechcel vidiet to ze operaciu potrebujem.
@liviresekcia Blahoželám 👏👍😘 super zlatko pekné kg dole za tak krátky čas,len si ozaj stráž to stravovanie,aby si si neuškodila !!!❤😉🍀🌹
Pekný dník babulky 🌞🙂 Chcem sa spýtať,je tu niektorá z Vás z okr.Senica,či Skalica čo čaká alebo je už po opke??? Ja len z toho dôvodu,že by sme si mohli byť navzájom oporou 😉 ...pokecať si či už osobne,alebo zavolať ...jednoducho mať spoločné tajomstvo 😉 pred okolitým svetom !!!!! Neboj som normálna a triezvo zmyšlajúca osoba,nie žiadna ,, klebetná papula " 😨😉 Rešpektujem každého súkromie...neroznášam,čo má byť utajené a to očakávam,aj od ruhých 😉🙂 Ak sa tu taká osôbka nájde budem móóóc rada 👏❤😘 kludne sa mi môžeš ozvať,aj súkromne 🙂 Ďakujem krásne 🌷🌹😉🙂
Musím trošku oponovať tým babám ktorý maju momentálne pri vyššej váhe diabetes....toho sa nikdy už nezbavíte ...ked sa teraz zhodí ano zníži sa ale on sa postupne vráti o par rokov nanovo....bohužial realita...ale inak držím vam palce 🙂
@liviresekcia ahoj môžem sa informovať aké hodnoty cukru si mala pri nadváhe...dakujem
ahojte dievčata som po opke mesiac a pol bolesti žiadne strava ako tak ale som strašne unavena je to normalne alebo sa niečo deje ochvilu mam nastupit do prace ale neviem si to ani predstavit
@adulienka36 Ahoj. Pred operáciou som mala glikemie stále nad 10 . A nikdy som nemala hypoglykémie ako teraz
Ahojte baby, tie čo ste po operácii dlhšie, poraďte prosím:: cibuľa. cesnak, brokolica, karfiol, kapusta, sú vhodné, alebo sa im treba vyvarovať. Ďakujem
@liviresekcia ahoj super, že to máš už za sebou. Zaujímalo by ma akú máš poisťovňu? Platila si niečo v Levoči? Rozhodujem sa kam na operáciu. Všade je niečo za a niečo proti. Pa a len tak ďalej, držím palce.
@ziva28 ahoj.. vsetko treba vyskusat.. v mini mnozstve .. kazdy reaguje inak na tieto potraviny.. mne je napriklad kysla kapusta po 2 mesiacoch od opp stale tazka
@veronika4578 Ďakujem moc, zatiaľ iba zbieram informácie, ja som dnes iba 17 dní po operácii, ale už ma ten vývar nebaví, tak chcem skúsiť niečo nové, aby som sa nezbláznila.
@veronika4578 Prosím ťa a aké mäso papáš a v akej konzistencii, ďakujem
@ziva28 ja mam mesiac po a cibulu napriklad stale nemozem, pali ma po nej zaha. Ty jes iba vyvar? Mozes aj actimely a podobne veci, proteinove jogurty a mlieka, a maso mne osobne najviac chutia kuracie prsia rozmixovane so zeleninou alebo ryba. Uz som mala aj mixovane hovadzie a to bolo fajn tiez 🙂

@katika125 píšem ss