Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?
ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...
akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂
@evellinka ahojky , gratulujem k termínku !!! máš na všetko čas , su to 3 mesiace , je to v pohode , ja som čakala na termin 5 mesiacov ....
čaute kočeny , tak vy sa pripravujte na bariatricku operaciu a ja na plasticku 🙂 ... zmylila som si termin , myslela som že až apríl , ale idem už teraz 19.3. , a bude mi robiť mastopexiu - upravu , podvihnutie poprsia bez implantátov , tie ak budem niekedy chcieť , tak potom neskôr , neodporúča mastopexiu zaroveň s implantátmi ....
Radkaexx - asi ťa do nemky neprídem pozrieť , kedže máme skoro rovnaky termín , to ma mrzí , uvidíme ...
@lauritania ahoj 🙂 ,dakujem....aspon si v pokoji vsetko potrebne vybavim,co sa tyka vysetreni... 😀
@lauritania ...a drzim palceky,nech ti to dobre dopadne 🙂 ,ak sa mozem opytat,ale tento vykon si uz hradis sama,alebo ako to je?
@evellinka Ahoj, nebuď smutná. Veď to máš fajn. Ja som bola tiež v Januári a termín v Marci. Ty si bola v arci a termín máš Jún. Takže tie tri mesiace, cca čakacia doba. Tie vyšetrenia stihneš len tak, tak, neboj, lebo kým Ťa objednajú všade majú čas a potom predoperačné. To je tak akurát. Ja viem že by sme to chceli hneď, no ale ke´d sme už toľko vydržali, tak hádam už vydržíme, nie?
@lauritania Ty som v šoku, že to máš tak rýchlo. Som si myslela že v apríli. Ale tak to je dobre, budeš to mať za sebou. Strašne Ti držím palce.
@lauritania Tak to ti gratulujem uz plastika,to je ine kafe .Skratka budes nova zena.....to bude pocit 😉 .Vela stastia....
@radkaexx Ahoj 🙂 ,dakujem za mile povzbudenie,ved ja si tiez myslim,ze to utecie ako voda,a na vybavenie vsetkeho potrebneho to bude ozaj len tak tak 😀 ,ked vsade maju kopu casu.Ja ti strasne drzim vsetky palceky,uz to mas naozaj zapar 🙂 ,tak sa tes z noveho zaciatku,urcite to bude supeeer 🙂 ,zelam ti,aby ti to vsetko dobre dopadlo,a dufam,ze nam ,cakatelkam,budes potom radit co a ako 😀 .Zelam vsetko dobre,drzkaj sa. 🙂
@evellinka hradim si sama. Ten zákrok sa volá mastopexia a stojí 1600eu , a idem na to v BB , k doktorovi červeñovi - je to najlepši profík na slovensku , a hlavne na prsia
zajtra - 14.3. má operáciu - resekciu žaludka naša Radkaexx - silno držme palce a myslime na ňu , ja už dnes celý deň na ňu myslím , už je v nemke , na izbe , chytá ju predoperačná melancholia , ale bude dobre , bude to mať zajtra už za sebou , čo to vytrpí a bude sa tešiť zo zhodených kíl !!!!!
@martula15 treba dať na to pozor , nemusi každy o nas vedieť všetko , mala by som aj ja zrušiť foto ..
Drzim palce,a tiez myslim na nu cely.dnesny den...verim,ze jej to vsetko.dobre dopadne,a bude stastna... 😀 😉
@lauritania ahoooj🙂,nevies ako sa ma radkaexx?
@lauritania Chudiatko,uz ma hadam po vsetkom... 😉
áno , už má po , pobede ju doviezli z operačnej sály , ale po novom - leži na inom oddeleni - na JIS na chirurgii , na jej oddelenie Omiche ju dovezu zajtra alebo napozajtra ... neviem v akom je stave , lebo som volala len so sestričkou z Omiche a kedže leži na chirurgii tak nevie bližší stav , a čakám kedy mi napiše aspon sms . dám vedieť ..
ale chuďatko , bola velmi vystrašená , včera aj dnes plakala ... ale tak má to už za sebou a dufam že je dobre ... prvé dva dni je človek slabý , potom je to zo dňa na deň lepšie a lepšie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@lauritania ...ok,ked budes nieco nove vediet,napis nam a pozdravujem... 😉
.
Dievcata dufam ze je Radka v poriadku chudatko trpim za nu a teraz pozor moj termin je....16.4.......bojim bojim
@lauritania Ahoj takze o mesiac ma to caka bola by som ti velmi vdacna ak by sme sa mohli telefonicky skontaktovat privitala by som kazdu radu .Dakujem
@martula15 neviem nič nove od nej , stale neposlala smsm , ale pokial je na Jiske tak nemože mať mobil zapnutý ... musi byť v poriadku !!!!

@radkaexx ahoj,ja tiez idem do B.Bystrice....dostala si celkom rychlo termin...🙂.Ja som bola dnes na konzultacii a fibroskopii,a termin operacie mam 4.6.:-(,je to dost dlhe cakanie,ale aspon si pokojne vybavim vsetky potrebne vysetrenia 😀