icon

Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?

erikasadek
1. nov 2010

ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...

akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂

olitucko
25. jan 2019

@dadulka45 bola som včera na 1. konzultáciu a musím doplniť usg brucha
čo máš na tekutú stravu okrem čaju a vody, polievky vývaru?

olitucko
25. jan 2019

@dadulka45 nedostala si nejaký návod čo by si mala jesť-piť?

dadulka45
25. jan 2019

@olitucko ale dostala len tam je to tak zhruba napisane

olitucko
25. jan 2019

@dadulka45 drž sa

dzenys
25. jan 2019

Caute dievcata tak po 5 mesiacoch behania po vysetreniach som konecne dnes isla za doktorom Vicianom a on prestudoval papiere a povedal sestra termin a potom este raz pozrel a zistil ze male bmi 38 a ze vsetky vysledky dobre .Tak ze to poistovna nepreplati.A to vazim 110kg a meriam 169.Tak mi dal ze kontrola o pol roka juuujma niekto podobne ?

sallke
26. jan 2019

@dzenys ahoj áno máš málo, musíš mat 40 ak nemáš, dáke pridružené ochorenie

dzenys
26. jan 2019

@sallke ja viem len to chybaju vazne 4 kila pribrat hrozneeeee,preslo to niekomu?

eliz188
27. jan 2019

@dzenys ahoj myslím že nieje velmi tažké ich nabrať ja osobne ked som sa netrážila išlo aj 5 kg hore za 10 dní

miriamkelemanova
27. jan 2019

Ahojte dievčatá dnes sa cítim veľmi ale fakt veľmi zle som slabá je to tou stravou ale čo dala som sa na boj tak musím bojovať

olitucko
27. jan 2019

@miriamkelemanova veľa síl do boja, vydržať mesiac-dva potom to bude fajn

olitucko
27. jan 2019

@sallke ahoj, bola si 24.1. na konzultácii, už si objednaná na opku

dadulka45
27. jan 2019

@miriamkelemanova ja to tiež hovorím začiatky sú není ľahké ale dáme to

sallke
27. jan 2019

@olitucko ahoj áno bola, ešte som nemala vyšetrenia tak v priebehu 3ctxzdnov doplním a hneď sa aj objednám

dadulka45
27. jan 2019

@dadulka45 čo teraz jedávaš tak tip

zuzlicek44
27. jan 2019

Prosím vás keď vravíte že niektoré dni je vám veľmi veľmi zle... Je to taka bolesť a strach ze treba pohotovosť resp. Ihneď lekára? Alebo je to taka bolesť že proste bolesť? Neviem akú bolesť myslíte.... Vždy sa zlaknem keď napíšete že veľké bolesti ci to je život ohrozujúce...

ravenna
27. jan 2019

@eliz188 tak to ti silno držím palce

ravenna
27. jan 2019

@miriamkelemanova telo si zvyká ,za pár dní to bude lepšie ,drž sa ,hlavne si predstavujem aká budeš o chvíľku štíhla krásna a zdravá

ravenna
27. jan 2019

@jelly265 mňa na prvej konzultácii vážili lebo sa im nezdalo ,že nám váhu akú som uvádzala , potom sa sestrička pýtala,že kde mám tie kilá skryté . Mám 170 CM a 117 kg

ravenna
27. jan 2019

Baby máte niekto termín v Levoči okolo 20-21-22-23.5 2019? Či sa tam stretneme niektoré ? Rada by som vytvorila kontakt s vami ,kvôli podpore,otázkam a tak ďalej. Ak sa nájde niekto som na FB ako Stanislava Stanka a v pozadí mám fotku dvojičiek. 😉😉😉

solim59
27. jan 2019

Tak sa pridám aj ja k diskusii. Som 6 dní po opke v BB. Všetko dopadlo OK . Je tam vysoká profesionalita a kvalita. Len prístup k človeku by mali zlepšiť. Berú Vás ako kus vo fabrike. Ale vytvorili zataľ kvalitný výrobok. 🙂 Cítim sa celkom v poriadku, len z tej stravy je telo slabšie. No záver?! 6 dní mínus 13 kg.

mary_enka
27. jan 2019

@solim59 ja odpadem... tak to neskutocne vela kil ti odislo ;) gratulka.... mna to caka o tyzden, tak verim ze tiez vsetko fajn dopadne ;)

miriamkelemanova
27. jan 2019

možem sa opýtat tých čo su po opke dlhšie čim si natierate pokožku

eliz188
27. jan 2019

@mary_enka ahoj aj mňa to čaká o týždeň zajtra začínam s fraxiparanom...

anickaps
28. jan 2019

@solim59 .....a kto vás operoval?...ja idem na opku v BB 3.5. Aké bolo prebratie sa z narkozy?

anickaps
28. jan 2019

@mary_enka ...Zdravím a kto vás bude operovať?

mary_enka
28. jan 2019

@anickaps mna igor keher

solim59
28. jan 2019

@anickaps Operoval ma Doc.Marko. Prebratie (dľa sestričiek)bolo všetko v norme. Jeden deň na pooperačke a le už večer ma zohnali z postele na prechádzku. A na ďalší deň všetko OK.

eliz188
29. jan 2019

Ahojte všetkým dievčatá všetky co máte pred op pozor na zdravíčko mne práve skoro zrušili op len. Kolo tomu ze som mala pred dvomi týždňami kašeľ....... Chvála Bohu rengen pľúc bol ok

mary_enka
29. jan 2019

@eliz188 mne sa pre bronchitidu posunulokolecko v trnave az o 3 mesiace, ale nelutujem, predsa len by som isla sama proti sebe

eliz188
29. jan 2019

@mary_enka tri mesiace to je ešte ok som sa bíla že v levoči by to bol aj další rok