Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?
ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...
akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂
Caute dievcata tak po 5 mesiacoch behania po vysetreniach som konecne dnes isla za doktorom Vicianom a on prestudoval papiere a povedal sestra termin a potom este raz pozrel a zistil ze male bmi 38 a ze vsetky vysledky dobre .Tak ze to poistovna nepreplati.A to vazim 110kg a meriam 169.Tak mi dal ze kontrola o pol roka juuujma niekto podobne ?
Ahojte dievčatá dnes sa cítim veľmi ale fakt veľmi zle som slabá je to tou stravou ale čo dala som sa na boj tak musím bojovať
@miriamkelemanova veľa síl do boja, vydržať mesiac-dva potom to bude fajn
@miriamkelemanova ja to tiež hovorím začiatky sú není ľahké ale dáme to
Prosím vás keď vravíte že niektoré dni je vám veľmi veľmi zle... Je to taka bolesť a strach ze treba pohotovosť resp. Ihneď lekára? Alebo je to taka bolesť že proste bolesť? Neviem akú bolesť myslíte.... Vždy sa zlaknem keď napíšete že veľké bolesti ci to je život ohrozujúce...
@miriamkelemanova telo si zvyká ,za pár dní to bude lepšie ,drž sa ,hlavne si predstavujem aká budeš o chvíľku štíhla krásna a zdravá
Baby máte niekto termín v Levoči okolo 20-21-22-23.5 2019? Či sa tam stretneme niektoré ? Rada by som vytvorila kontakt s vami ,kvôli podpore,otázkam a tak ďalej. Ak sa nájde niekto som na FB ako Stanislava Stanka a v pozadí mám fotku dvojičiek. 😉😉😉
Tak sa pridám aj ja k diskusii. Som 6 dní po opke v BB. Všetko dopadlo OK . Je tam vysoká profesionalita a kvalita. Len prístup k človeku by mali zlepšiť. Berú Vás ako kus vo fabrike. Ale vytvorili zataľ kvalitný výrobok. 🙂 Cítim sa celkom v poriadku, len z tej stravy je telo slabšie. No záver?! 6 dní mínus 13 kg.
možem sa opýtat tých čo su po opke dlhšie čim si natierate pokožku
Ahojte všetkým dievčatá všetky co máte pred op pozor na zdravíčko mne práve skoro zrušili op len. Kolo tomu ze som mala pred dvomi týždňami kašeľ....... Chvála Bohu rengen pľúc bol ok

@dadulka45 bola som včera na 1. konzultáciu a musím doplniť usg brucha
čo máš na tekutú stravu okrem čaju a vody, polievky vývaru?