Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?
ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...
akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂
To by bolo super keby som to už v sobotu mala za sebou. Uvidíme. Nech už je budúci tyzden
Po dlhsom case sa opat hlasim 🖑🙋a prispievam mojimi pozitivnymi a inspirujucimi vysledkami😊🍀Teraz vo februari bude pol roka po op v BB. K dnesnemu dnu -42kg 🤗💪🙌 Do vytuzeneho ciela este zostava -30kg ,vcelku dost...🤔ale vzdy je to lepsie ako na zaciatku😉 a uz je to aj menej ako som doteraz schudla. Takzeeee stale bojujem, nevzdavam sa a idem si za svojim 💪✌
Žienky ja mám termín v Levoči v auguste.Poprosím ,nejaké skúsenosti v Levoči.Mne zatiaľ nespomínali niečo platiť.
Ako to je s tou tekutou stravou a s vitamínami, čím sa natierate,kedy sa dá začať cvičiť?Akým spôsobom fungovať po operácii,koľko budem na PN?
Iva...poprosím nejaké info.
Ešte sa opýtam...kto všetko ste boli operované v Levoči.Ďakujem za odpoveď.
Snažím sa čítať aj predošlé odpovede ,no pomohlo by aj ďalším ženám taká komplexsnejšia odpoveď.Ešte raz ďakujem.Iva.
No dievcence.... zajtra rano o osmej ma to caka.... drzte palceeeeee
@mary_enka držím palce 😘
Tak sa drž eliz188 ...určite je to cesta do nového života.Iva.
@dadulka45 ahoj čo ako sa maš?kolko ti islo dole mne zatial 11kg tlak mi išiel tak rapidne dole rano somhotova kým nevipijem 3 dušky kavy
Eliz188 držím ti zajtra všetky prsty. Nech ti všetko dobre dopadne
@miriamkelemanova Ahoj aj ja mám dolu11kg tiež som ešte není až tak fit zadychavam sa ale ono to potrebuje čas,na stravu si zvykám.Na kávu som ešte nenabrala odvahu😁
@eliz188 drziiim palceeeeeee.
Mohla by som sa spýtať dadulka45 a miriamkelemanova či ste si po príchode domov z nemocnice pichali fraxiparin a brali nejaké lieky na žalúdok,napr.nolpazu, ďakujem.
@zuzlicek44 ďakujem už som na izbe
@eliz188 silno držím prstyyyyy nech všetko nedobre dopadne. Sama si na izbe?
Ďakujem dadulka45.A čo sa týka rentgenu na druhý deň po operácii,dali Ti vypiť takú modrú vodu a aj nejakú kontrastnú látku?Niekde som sa dočítala že nejaký jód,alebo čo....či len tú modrú vodu?
Dík za odpoveď dadulka45, prajem všetko dobré 😉
Ja si nepicham nič a pila som tekutinu ale nebola modra
Pijem helicid to som zabudla

@katika125 presne ako píše @eliz188 mňa operovali v pondelok a do nemocnice som nastúpila v nedeľu.