icon

Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?

erikasadek
1. nov 2010

ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...

akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂

dadulka45
4. feb 2019

@miriamkelemanova mne ešte jedno balenie predpísali injekcii

zuzlicek44
4. feb 2019

@eliz188 si zlata. Aj si jedla dačo ci to už nic
?

eliz188
4. feb 2019

@iveta1970 AHOOJ no ležím normálne na chyrurgii a co som zahliadla tak po 4 postele sú v deň príjmu nič také nerobia lem mi vzali krv moč, bola som na vyšetrení u anestéziológa a dostala som nejaké tabletky na žalúdok jesť môžeš normálne do šiestej večera a piť len do pol noci potom už nie, operuje sa okolo pol deviatej ráno po vizite a povedali mi ze ráno mi aj zavedú kanilu sestričky sú úplne super na normálnych izbách nieje TV sa mi zdá ale na celom oddelení je WiFi ja som zatiaľ veeelmi spokojná príde mi to ako keby som bola na dovolenke aj večera bola celkom dobrá ostatné sa dozviem zajtra

eliz188
4. feb 2019

@zuzlicek44 áno normálne môžeš jest do šiestej večera je dobre si niečo vziať lebo som nemala ešte nahlásený obed

lija22
4. feb 2019

ahojte, ktora mate tazku anemiu a presli ste liecbou, ktora zabrala?

majahan
4. feb 2019

Ďakujem za odpoveď miriamkelemanova.Preto sa pýtam,lebo niekto si pichá injekcie a iný nie.A tak isto aj s tými liekmi.Myslela som si,že by to malo štandardne všade rovnako,tak teraz mám v tom trocha miš-maš ☺️

miriamkelemanova
5. feb 2019

dievčata po opke kolko vody pijete mne sa neda vypit viac ako 3 glgy a tak by som schutou vypila pohar studenej vody,skušam to pomedzy jedlo ale aj tak to nejde

dadulka45
5. feb 2019

@miriamkelemanova ja som tiež na tom s vodou ako ti

moni52
5. feb 2019

Dievčatá. Tak studenú vôbec, jedine s izbovou teplotou. Hodinu po jedle (alebo pred) - po glgoch s minútovými prestávkami. Malo by sa vypiť tak 1,5dcl medzi každým jedlom 😒. Ani mne to nešlo ale som si po dvoch mesiacoch zvykla 😉.

alexa73
6. feb 2019

dievčence, tie čo ste boli operované v Levoči, koľko dní trvala hospitalizácia??

dadulka45
6. feb 2019

@alexa73 ja som v pondelok nastupovala utorok operacia a štvrtok domov.

alexa73
6. feb 2019

@dadulka45 ďakujem, ja mám napísané že nástup 3.3, ale to je nedeľa. som z toho zmätená, zajtra si asi pre istotu do tej Levoče zavolám...

dadulka45
6. feb 2019

@alexa73 asi ťa budú v pondelok operovať

iveta1970
6. feb 2019

Dievčatá, v dobrom vám trochu závidím,že máte také skoré termíny...ja mám až v auguste ...chcela som to už mať za sebou.Ach jaj...

zuzlicek44
6. feb 2019

@eliz188 no akooo? Myslím na teba už dva dni,🙏🙏😳😳

iveta1970
6. feb 2019

@eliz188 presne tak...čakáme ..povídej a přeháněj.Iv...

eliz188
7. feb 2019

Ahojte ženy ja už tretí krát píšem tu spravu a furt keď už mám skoro hotovo tak si to zmažem

eliz188
7. feb 2019

Všetko dobre dopadlo po prebrati som mala veľké bolesti ale hneď mi dali lieky

zuzlicek44
7. feb 2019

@eliz188 super som rada ze si ôk. Ako to prebiehalo po opke a pred? Drz saaaaa

eliz188
Autor odpoveď zmazal
eliz188
Autor odpoveď zmazal
katika125
7. feb 2019

@eliz188 ahoj, som rada že už to máš za sebou a všetko dobre dopadlo. Ten letáčiky je super, aspoň vieš ako sa stravovat

iveta1970
7. feb 2019

@eliz188
Ďakujem Ti, že nás takto zásobuješ odpoveďami si zlatá...a teším sa s Tebou, že si to zvládla.Už máš aj predstavu ako si budeš robiť tie šťavy bez dužiny a podobné veci.

iveta1970
7. feb 2019

@eliz188
Je Vás viac na túto istú opku...či si tam len sama?

siarika
7. feb 2019

Kristova noho babule,veď sa zamyslite !!! Niektoré vaše otázky,ozaj hraničia s chudobou ducha !!!

sticker
eliz188
Autor odpoveď zmazal
eliz188
8. feb 2019

@iveta1970 som tu sama pan doktor robí tieto operácie max 2 do týždňa

eliz188
Autor odpoveď zmazal
katika125
8. feb 2019

@eliz188 kedy ťa prepustia domov. Aby som vedela koľko budem asi v nemocnici. Niektoré hovorili že v pondelok príjem, v utorok operácia a vo štvrtok domov. A bolesti už nemáš?

miriamkelemanova
8. feb 2019

@katika125 ja som nastúpila v nedeľu,pondelok operácia, štvrtok domov