Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?
ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...
akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂
@jelly265 presne tak dám 5 lyžičiek podotýkam kávových a som hotová musím dať len 4 ináč vraciam
Dnes som vravela gyndosovi že mám plánovanú opku... Nechapal ten termín... Ze október.. Povedal ze také cakacky... Ze to nechápe😂😂😂 uopne mu to nešlo do hlavy... Skoro rok čakať...
Ahojte, potrebovala by som od Vas poradit. Som tiez po operacii 4 a pol mesiaca. A cca 2 mesiace mi strasne padaju vlasy. Jem rôzne vitaminy, pouzivam sampon proti vypadavaniu, aj vodicku. No nejako to nepomaha. Uz sa bojim ze oplesatiem 😔😊 nemala niektora z Vas podobny problem, co Vam pomohlo? Mooooc dakujem za rady. A drzim vsetkym palceky pri zhadzovani nadbytocnych kileciek. 😘
@berta555 mohli jej zobrať časť, aj ja mám známu ktorá má len polovicu a zje toho teda dosť ale im nezobrali celý ten vak ktorý sa roztahuje. Nam ho zobrali a ostala nám len tá rúrka. A tá sa neroztiahne viac ako o 10 percent. Tak mi povedal pán doktor Kokorák a je to tak lebo ja 26 mesiacov po opke nezjem viac ako mesiac po opke.
Mňa v utorok operoval dr.Kokorak,v štvrtok ma pustili domov,že operácia prebehla bez komplikácií a všetko je ok.Chcem sa vás dievčatá opýtať,či ste niektorá nemali kŕče v žalúdku od operácie.Prichadzaju v takých vlnách dosť to bolí ,hlavne v noci.Dakujem vopred za vaše skúsenosti,ak ste to niektorá v prvých dňoch zažili.
@romcana ahoj 😊 ja som 10 mesiacov po opke . Vlasy mi začali padať od3 mesiaca . Je to úplne normálne . Všetkým padajú . Je to spôsobené operáciou . Telo dostalo šok a odumreli korienky . Vlas ale v korienku drží ešte 3 mesiace a potom začína postupne vypadávať . Vitamíny sú dobrý doplnok na doplnenie výživy pre vlasy . Lebo mi nedokážeme tak krátko po operácii prijímať potrebné množstvo vitamínov . Neboj aj ja som bolaskoro plešatá 😄 . Dala som sa ostrihať a vlasy už rastu . Kľudne sa pýtaj ak tá ešte niečo zaujíma 😊
@jelly265 ahoj . Zaujíma má akú veľkosť porcie zješ . Lebo ja som 10 mesiacov po opke a zjem už viac . Mesiac po opke som ani 50 gr nezjedla . Teraz podľa konzistencie zjem už viac.
@martinaskubak baby nestraste na s tymi vlasmi, fakt to bude take hrozne? Su tu aj zeny po opke uz dlhsie co im zacali vlasy znova rast,?
@dagmaraa ja som v jednej skupine kde nás je vyše 1800 báb ( aj nejaký muž ) po opke . A 90% všetci to majú a všetkým aj dorástli 😂
@martinaskubak môžem sa opýtať aká je to skupina, chcela by som sa pridať
@martinaskubak aj ja by som chcela ísť do tej skupiny... Pripraviť sa nato co ma čaká 🙏
@martinaskubak ahoj zjem cca 130 g tuhej potravy ale kým zo zjem prejde aj 20 minút až pol hodina. Dodnes uprednostňujem poluevjy a omáčky.
@jelly265 môžem sa opýtať koľko si schudla ?
@miriamkelemanova ja som schudla 42 kíl a pevne verím že ešte aspoň 15 pôjde dolu.
@martinaskubak aka to je skupina?
@martinaskubak aká skupina je to?
@jelly265 Kafemlynky

@jelly265 no mne to povedal aj môj operatér že záleží na mne. Keď budem k objímka pridávať žalúdok roztiahne. Že je to na mne. Ako to bude.