Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?
ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...
akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂
@siarika sa mi zdá 26 mesiacov je po opke
@erikasadek zdravim, ako zakladatelky tohto fora ma zaujima, ci si na opke nakoniec bola, ak ano, ako dopadla?
@martinaskubak Kafemlynky má byť názov tej súkromnej skupiny ľudí čo sú po operácii žalúdka?....dobre som to pochopila?
@miriamkelemanova Čauko,po opke môže byť 26 mesiacov,ale tie kg určite dala dole za pomerne kratší čas (polrok...rok)a to ma zaujíma ....
@siarika ahoj tie kilá som dala dolu za 8 mesiacov a odvtedy stojím resp. mi váha skáče hore dolu 1-2 kilá v závislosti od menštruačného cyklu. Keď som sa spýtala lekára či ešte schudnem povedal ze mám mať trpezlivosť, že telo si teraz všetko po takej strate kíl drží a časom ešte pustí. Tak uvidím. Išla som dolu z veľkosti 54 na 42-44 tak som relatívne spokojná. Ale pevne dúfam že časom ešte dám dolu aspoň 10-15 kíl. Podstatné je že som zdravá, tlak a všetky výsledky mám ako modelka 😂
@martinaskubak tá skupina je na FB či tu na koníku?
@jelly265 Ahoj,ďakujem krásne za odpoveď 😉 a blahoželám k peknému úbytku na váhe (y) Verím,že ti kg pôjdu ešte dole,len čo sa s tou zmenou tvoje telo popasuje 😉 Teším sa s tebou,že sa ti zdravíčko upravilo 😉 veď preto sme každá jedna do toho išli,aby sme boli hlavne zdravšie a krása príde automaticky ruka v ruke s tým zdravíčkom!!! Takže more zdravíčka a úspešne zhodené ďalšie kilečka ti prajem 😉 bojuj ......

@anickaps áno 😊 na FB
@jelly265 na FB
@anickaps ... Nové kafemlýnky..... Tak sa to volá na FB. Bez problémov to nájdeš
@liviresekcia dala som žiadost o prijatie a zatial nic
@liviresekcia ja som nenašla 😫😫😫
@dadulka45 mňa už prijala a už som tam aj písala. Celkom dobrá stránka. Je tam video z operácie , ktorú už mám zasebou. Žasla som z toho ako to operovali
@liviresekcia uz aj mna prijali.
@liviresekcia prepáč ja som asi debil ale ja aj keď kliknem na odkaz mi nič neotvorí ani neukáže 😫😫😫😫
@zuzlicek44 ani mne
@miriamkelemanova treba dať žiadosť o prijatie do skupiny
napíš:
nové kafemlýnky
a musíš to nájsť
@zuzlicek44 prihlás sa na FB a potom hľadaj Nové kafemlýnky nie cez google
@olitucko ved to je na fb 😂😂😂😂
Nasla soooom. Dakujem

@jelly265 Kafemlynky