icon

Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?

erikasadek
1. nov 2010

ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...

akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂

siarika
4. mar 2019

Moje nervy !!! Ako z pomocnej školy,riadna chudoba ducha!!!

sticker
eliz188
5. mar 2019

@siarika 😒že ťa to baví tu urážať ostatné členky, človek aby sa bál už niečo aj spýtať veď to sem nemusíš chodiť čítať predpokladám že ťa nikto nenúti...

siarika
5. mar 2019

@eliz188 Aké ostatné o čom točíš ? 😉 Len som si povzdychla,nikoho nemenovala...to by som si nedovolila 😉 a to že ste sa tu niektoré v tom mojom povzdychu spoznali 😉 hmm čo dodať 😉 🙂 😀

alexa73
5. mar 2019

No tak tu ležím (Levoča) a čakám........ Doposiaľ som bola kľudná a zrazu ma chytá panika!!! Zajtra ráno operka. Doposiaľ som sa nevedela dočkať a zrazu otáľam??!!

solim59
5. mar 2019

Niečo pre tých, čo sú po opke a majú problém s pitím dostatočného množstva tekutín.
Skúste Meltu alebo Vitakávu. Je to výborné a dobre sa to pije !!! Báječne chutí. A ešte aj zdravé a chudne sa po tom .... Lepšie ako voda, minerálky či čaje ap. Mám to odskúšané. A ešte aj zaháňa hlad, ak nejaký máte.

mary_enka
5. mar 2019

@alexa73 neboj tiez som mala take pocity .. prvr dni som mala tazsie... teraz mam mesiac od opky, 12 kg dole a da sa povedat, ze aom si na nove stravovanie uz celkom zvykla. Vsetko bude fajn, neboj ;)drzim palce, aby si vsetko zvladla ;)

alexa73
5. mar 2019

@mary_enka vďaka

katika125
7. mar 2019

@siarika ani mne sa nepáči aby tu niekto urážal druhých za to, že nemôže niečo nájsť. Tá chudoba ducha je možno u vás keď to tak píšete. Je to nevhodné ak si to neuvedomujete sama, treba vám to napisat

zuzlicek44
7. mar 2019

@katika125 netráp sa, ja som v pohode aj ducha mam dobrého 😂 co tam po nej 🙈🙈

katika125
7. mar 2019

@zuzlicek44 ja len nechápem na čo potrebuje niekto niekoho urážať.

zuzlicek44
7. mar 2019

@katika125 koli zaujímavosti, kvôli potrebe mat situáciu pod kontrolou( tiež potreba mat posledné slovo), pocit menejcennosti, potreba začleniť sa, možno je to len spôsob vyjadrovania sa tak v bežnom živote, čiže si to ani neuvedomuje ako reaguje, možno anti empatia, pocit nadradenosti...... atď atď 😂😂 veľa dôvodov tam môže byť...
(A popritom stačilo napísať ze treba hľadať v skupinách na fb, lebo ja som hľadala len cez klasické vyhľadávanie 🙈😂😂 )

zuzlicek44
7. mar 2019

@alexa73 ako si dopadla? 🙏🙏🍀

katika125
7. mar 2019

@zuzlicek44 😂🤣

siarika
8. mar 2019

@katika125 😀 trafená hus zagaga !!! 😀 ,ak Vám toto príslovie niečo hovorí,ozaj super posun !!! Blahoželám 😀

sticker
katika125
8. mar 2019

@siarika 👎

siarika
8. mar 2019

@katika125 🙂🙂🙂😀😘

eliz188
8. mar 2019

@zuzlicek44 nanapísala by som to lepšie : dakujem....

alexa73
9. mar 2019

@zuzlicek44 uz je dobre, bola som mimo 3 dni. Včera som mala byt už doma, ale som stále na jiske. Ale už bude len lepšie a lepšie. Som teraz strašne slabá. Keď budem ôk napíšem

zuzlicek44
9. mar 2019

@alexa73 drz sa ❤️ veľa síl posielam

dagmaraa
9. mar 2019

@alexa73 drzim prsty...co sa udialo ze si tak dlho na jiske? Mne Dr. Kokorak hovoril ze jeden zo 100 pripadov moze opka zle dopadnut, ze ten pristroj nezosije zaludok tak ako ma a tam moze vzniknut problem,...tak dufam ze nie si ten jeden zo 100 :(

katarinahoppanova
9. mar 2019

Ahojte babenky.Ja som tu nova citala som vase prispevky je to uzastne,ze sa takto podporujete.Ja idem tiez na tuto operaciu 31,3 a 1.4.2019 ma budu operovat v BB.Chcela,by som sa spytat ci ma niektora z vas skusenost operaterom Mudr.Matej Stiasny,lebo mna bude operovat on.Prosim vas este su velke bolesti po opke?Mam stoho strach.Dakujem za odpovede

katarinahoppanova
10. mar 2019

Ahojte prosim vas zatial ste mi neodpovedali na otazocky.Som tu nova neviem,ze ci robim nieco zle.Caka ma tiez operacia Slleve resekcia zaludka v BB.Chcela som sa pytat na pooperacne bolesti a na Mudr Stiasneho ci snim mate niektora ako s operaterom skusenosti.Vdaka

katarinahoppanova
10. mar 2019

@iveta1970 Prosim vas a kde vas budu operovat ked tak dlho cakate na opku?

alexa73
10. mar 2019

@dagmaraa ďakujem za opýtanie, žiaľ som ten prípad, ale to najhoršie už je za mnou

alexa73
10. mar 2019

@zuzlicek44 ďakujem

jelly265
10. mar 2019

@katarinahoppanova ahoj k lekárovi Ti asi veľa nepovieme lebo je v BB nový, predtým tam operoval Dr. Kokorák, ktorý odišiel do Levoče a je tam primárom. Čo sa týka bolesti, mňa nič nebolelo keďže v infuzke som mala tesne po opke lieky proti bolesti a potom to bolo v pohode. Zabolelo ma to len keď som si líhala a vstavala z postele. Keď som chodila alebo ležala nič ma nebolelo. Ale to je individuálne. Záleží od toho aký máš prah bolesti. Pre mňa to bola jediná operácia v živote a musím povedať že som čakala že to bude veľmi bolieť ale bolo to v pohode. Neboj sa, mysli pozitívne a všetko bude dobre. Ver, že je to tvoje naj rozhodnutie ísť na opku. Neľutujem jediný deň.

jelly265
10. mar 2019

@alexa73 fuha skoré uzdravenie prajem, už nech je len lepšie aby si sa mohla tešiť z ubúdajúcich kíl.

katarinahoppanova
10. mar 2019

@jelly265 Dakujem velmi pekne za odpoved.Ja som sa dlho odhodlavala na tuto opku,ale diabetolog mi povedal,ze to je najlepsi krok k porazeniu obezity.Mala som aj osobnych trenerou milion diet a vzdy skoncili v troskach.Proste mi povedal,ze mam metabolicku poruchu.Mozem sa ta este spytat kolko si bola v nemke?

iveta1970
10. mar 2019

@katarinahoppanova No, tak od začiatku.Na prvej konzultácii som bola ešte v BB u dr.Kokoráka. Medzi tým už začal operovať v Levoči.Ja som Tiež zvažovala dr.Marka a dr.Štiasneho ,no ale nakoniec som sa rozhodla pre Levoču a sú tam dlhšie čakacie lehoty.Prežívam tieto operačné osudy so žienkami a teším sa s nimi .... a pomaly sa pripravujem aj ja.O dr.Štiastnom neviem nič.

anickaps
10. mar 2019

@katarinahoppanova Ahoj aj mňa bude 3.5.2019 operovať tento mladý doktor, tak potom budem zvedavá ako si dopadla. Ty si písala že máš metabolickú poruchu???? Ja viem, že touto operáciou sa rieši obezita z prejedania sa, ak si málo jedla a cvičila a aj tak si obézna, toto nie je pre teba správne riešenie.....tak ako?😉