icon

Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?

erikasadek
1. nov 2010

ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...

akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂

dzenys
25. mar 2019

Dievcata a kedy je dr.kokorak v Levoci? Treba tam sa objednat?Na prvu konzultáciu dakujem

siarika
26. mar 2019

@dzenys Ahoj 😉 Pán Primár Kokorák má ordinačné hodiny každý štvrtok a na konzultáciu je potrebné sa objednať 😉 tu máš čísielko 053/3332412 ...dvihne ti sestrička a s ňou si dohodneš,čo potrebuješ 😉

zuzlicek44
26. mar 2019

@dzenys áno treba. Termíny sú tiež na dlhé čakanie... 🙈🙈🙈

alexkika
30. mar 2019

Niektorá na opku 2. septembra do Levoče?

zuzlicek44
30. mar 2019

Volal niekomu p. kokorak že sa mu posúva termín operácie na skôr ako pôvodne mal?

monickos
30. mar 2019

@zuzlicek44 ahoj mne zatiaľ nie ..termín mám v júni

iveta1970
30. mar 2019

Ja som si tam zavolala minulý týždeň a povedal, že nemá skoršie termíny a ak sa vyskytnú budú nás informovať.Tak že zatiaľ to vyzerá že sa nič nemení...Ja mám termín august.

dzenys
30. mar 2019

@siarika dievcata vy ste zlate dakujem

alexkika
30. mar 2019

@iveta1970 ahoj akú máš zdravotnú poisťovňu? Už ti dali vedieť či máš schválenú operáciu? Ja mám v septembri, ale nikto zatiaľ nič.

iveta1970
31. mar 2019

Ja mám všeobecku.A nepamätám sa ,že by mi lekár hovoril niečo o schvaľovaní.Viem že ma dal do poradovníka a povedal, že sa stretneme už len v auguste pred operáciou a predpísal mi fraxiparin, lebo mám krčové žily...brať ho 10dní pred operáciou.Skús sa spýtať ostatných žien ako ich inštruovali ostatní lekári.

iveta1970
31. mar 2019

Možno to má každá nemocnica inak a možno sa na schvaľovanie čaká iba v Dôvere.Neviem.Skús vyzvať ostatné žienky ...nech povedia svoje skúsenosti.

dadulka45
31. mar 2019

@alexkika ja mam dôveru ked som si bola pre term8 operacie to bol štvrtok a uz v pondeolk mi poslali sms ze mi operaciu schvalili.

siarika
31. mar 2019

@alexkika Ahoj,ja som to mala presne ako @dadulka45 ...vo štvrtok posledná konzultácia,objednanie na opku a v pondelok som dostala mail z Dôveri ......

anickaps
31. mar 2019

@alexkika Ak môžem....ja mám Dôveru na opeáciu idem do BB 3.5. a len koncom marca mi prišla správa, že mi ju schválili.

dagmaraa
31. mar 2019

@alexkika ak nemas nastavene v epobocke zasielanie tejto informacie mailom alebo sms nic ti nepride...skus sa prihlasut do epobocky a tam zistis ako to je s opkou.

iveta1970
31. mar 2019

@dagmaraa Už som sa zaregistrovala do epobočky ...teraz mám len čakať na sms, alebo sa aj sama nalogujem na informácie o mojej operácii niekde v epobočke.Vopred dík za info.

dagmaraa
31. mar 2019

@iveta1970 sms upozornenia si musis v epobocke ponastavovat,....stav operacie zistis v sekcii "planovana starostlivost"

zuzlicek44
31. mar 2019

@dagmaraa ja tam nemám nič ešte..

simik7192
1. apr 2019

Ahojte,máte skúsenosť aj s (sleeve alebo plikáciou )
operáciou v KE? napríklad v železničiarskej nemocnici?

dagmaraa
1. apr 2019

@zuzlicek44 tak este nenahadzovali termin ked tam nic nemas

dagmaraa
1. apr 2019

@simik7192 miriamkelemanova bola v Saci

anickaps
1. apr 2019

Tie žienky, ktoré už máte za sebou operáciu v BB museli ste mať na nohy stehenné pančuchy, alebo stačili aj elastické obväzy? Prosím vás napíšte mi......ďakujem

jelly265
1. apr 2019

@anickaps ahoj v BB sme dostali v nemocnici pri príjme operačné nohavičky aj sťahovacie pančuchy na nohy.

dadulka45
1. apr 2019

@jelly265 v Levoci pan doktor a termin operacie tak vypíse recept na pančušky.

zuzlicek44
1. apr 2019

@dadulka45 mne nevypisal. Dal papier ze bud pančuchy alebo elastické obvazy.

macalc
1. apr 2019

Ahojte ja som bola na konzultacii 27.2.2019 a termin mám na 23.6.2019 a 1.3.2019 mi prisla sms ze mam planovanu hospitalizaciu a to mám Dôveru poisťovňu .ale pred 2 týždňami mi volal Mudr Vladovič z BB že od dnes som zaradená na nahradnicky zoznam na op a môžem čakať kedy mi zavolaju .

eliz188
2. apr 2019

@zuzlicek44 ahoj pančuchy ti aj dajú mne dali ale boli mi malé ešte že som mala svoje robené na mieru trvá to cca mesiac a predpíše ti ich aj tvoja obvodná ak by si chcela také

iveta1970
2. apr 2019

Žienky neriskujte ...dajte si predpísať na mieru.Mne keď ich robili, tak ma tá pani zo zdrav. potrieb volala 2x, aby ma znovu premerala na pančuchy...a musela som isť do zdrav.poisťovne a povedali mi že na takéto pančuchy je nárok raz za 2 roky ,že je drahá ich výroba, lebo kvôli jedným pančuchám musia prestavovať celý stroj na moje miery.

zuzlicek44
2. apr 2019

@iveta1970 ja mam na. Mieru len podkolienky kompresne. To je malo však? Keď na predoperacne mam ist 2tyzdne pred operáciou tak to sa nestihne vyrobiť. A to lekár všeobecný predpise? Lebo teraz mám od cievneho podkolienky a nato je nárok raz za polroka...

zuzlicek44
2. apr 2019

@macalc ooo to je super... Ja mam termín na október a človek sa nejde dočkať... Trochu sa strachujem keď to nemám ešte schválené..