Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?
ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...
akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂
@dzenys áno treba. Termíny sú tiež na dlhé čakanie... 🙈🙈🙈
Niektorá na opku 2. septembra do Levoče?
Volal niekomu p. kokorak že sa mu posúva termín operácie na skôr ako pôvodne mal?
@zuzlicek44 ahoj mne zatiaľ nie ..termín mám v júni
Ja som si tam zavolala minulý týždeň a povedal, že nemá skoršie termíny a ak sa vyskytnú budú nás informovať.Tak že zatiaľ to vyzerá že sa nič nemení...Ja mám termín august.
Ja mám všeobecku.A nepamätám sa ,že by mi lekár hovoril niečo o schvaľovaní.Viem že ma dal do poradovníka a povedal, že sa stretneme už len v auguste pred operáciou a predpísal mi fraxiparin, lebo mám krčové žily...brať ho 10dní pred operáciou.Skús sa spýtať ostatných žien ako ich inštruovali ostatní lekári.
Možno to má každá nemocnica inak a možno sa na schvaľovanie čaká iba v Dôvere.Neviem.Skús vyzvať ostatné žienky ...nech povedia svoje skúsenosti.
@dagmaraa ja tam nemám nič ešte..
Ahojte,máte skúsenosť aj s (sleeve alebo plikáciou )
operáciou v KE? napríklad v železničiarskej nemocnici?
@zuzlicek44 tak este nenahadzovali termin ked tam nic nemas
Tie žienky, ktoré už máte za sebou operáciu v BB museli ste mať na nohy stehenné pančuchy, alebo stačili aj elastické obväzy? Prosím vás napíšte mi......ďakujem
@dadulka45 mne nevypisal. Dal papier ze bud pančuchy alebo elastické obvazy.
Ahojte ja som bola na konzultacii 27.2.2019 a termin mám na 23.6.2019 a 1.3.2019 mi prisla sms ze mam planovanu hospitalizaciu a to mám Dôveru poisťovňu .ale pred 2 týždňami mi volal Mudr Vladovič z BB že od dnes som zaradená na nahradnicky zoznam na op a môžem čakať kedy mi zavolaju .
@zuzlicek44 ahoj pančuchy ti aj dajú mne dali ale boli mi malé ešte že som mala svoje robené na mieru trvá to cca mesiac a predpíše ti ich aj tvoja obvodná ak by si chcela také
Žienky neriskujte ...dajte si predpísať na mieru.Mne keď ich robili, tak ma tá pani zo zdrav. potrieb volala 2x, aby ma znovu premerala na pančuchy...a musela som isť do zdrav.poisťovne a povedali mi že na takéto pančuchy je nárok raz za 2 roky ,že je drahá ich výroba, lebo kvôli jedným pančuchám musia prestavovať celý stroj na moje miery.
@iveta1970 ja mam na. Mieru len podkolienky kompresne. To je malo však? Keď na predoperacne mam ist 2tyzdne pred operáciou tak to sa nestihne vyrobiť. A to lekár všeobecný predpise? Lebo teraz mám od cievneho podkolienky a nato je nárok raz za polroka...
@macalc ooo to je super... Ja mam termín na október a človek sa nejde dočkať... Trochu sa strachujem keď to nemám ešte schválené..

Dievcata a kedy je dr.kokorak v Levoci? Treba tam sa objednat?Na prvu konzultáciu dakujem