icon

Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?

erikasadek
1. nov 2010

ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...

akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂

nej
12. apr 2019

@macalc kedy vam dali termin ? Ja si mam ist po termin 10 maja a u koho idete byt operovana???

nej
12. apr 2019

@macalc tak myslim ako davaju termin ked si idete pon uz na poslednu konzultáciu??? Cakala ste dlho?

nej
12. apr 2019

@solim59 prosim ktorý lekár Vás operoval?????

macalc
12. apr 2019

@nej Ja som bola na konzultacii 27 februara a termín opky mám 23.6 ale od prveho aprila som na nahradnickom zozname ak niekto vypadne tak mi budú volat. Operovať ma bude Mudr.Stiasny

nej
12. apr 2019

@macalc a tento termin Vám dali uz vo februári ???? Tohoto pana doktora ste si vybrala vy???

berta555
Autor odpoveď zmazal
jelly265
12. apr 2019

@nej ahoj doktor Marko operoval dve kamošky. Ako lekárke veľký odborník ale ako človek je studený ako psí čumák, kamošky po opke prešli k pooperačnej starostlivosti k doktorovi Kokorákovi, ten už však nie je v BB ale v Levoči.

sallke
12. apr 2019

Ahojte včera som si bola pre termín v Levoči o kokoraka, všetky vyšetrenia boli ôk termín mam 29.6tedum sa aj bojim❤️🙈

sallke
12. apr 2019

Ježiš 29.7 som sa pomýlila 😋

nej
12. apr 2019

@sallke pls das mi tel.čislo na mudr. Kokoraka? Ja uz mam vsetky vysetrenia absolvované a neviem sa rozhodnut ku komu si mam ist po termin opky....

nej
12. apr 2019

@jelly265 tie kamosky boli s opkou spokojne??, kolko kg im islo dole a za aky cas... dakujem

nej
12. apr 2019

@sallke to ti ticho zavidim aj ja by som uz chcela mat termin !!!!

nej
12. apr 2019

@solim59 ahoj môžeš podrobnejšie popísať ako to bolo v den pred opkou co vsetko s tebou robili a potom cca 3 dni po opke???
Ako si ma tom zdravotne A z váhovni teraz??

sallke
13. apr 2019

@nej ahoj objednaj sa určite k nemu je naj 053/3332415 povedz ze si chceš prísť pre termín operacie

zuzlicek44
13. apr 2019

@sallke to je zaujímavé. Ja som si bola po termin v januári a mam ho na oktober
..

sallke
Autor odpoveď zmazal
sallke
13. apr 2019

@zuzlicek44 lebo mal 4na mesiac teraz ma 6 ľudí, takže si dohadzoval a možno niekto kto bol nedávno dostal termín hneď 🙄a nedá sa meniť termíny sám povedal ze je to také nespravodlive

zuzlicek44
13. apr 2019

@sallke mne príde nespravodlivé toto... Našťastie mi to nesúri...

macalc
13. apr 2019

@nej Mohla som si vybrať ak by som chcela Mudr Marka tak sa platí 350€ jednorazovo za výber lekára, a pridelený mi bol Mudr Stiasny. Áno termin 23 jun som.dostala vo februári.

sallke
13. apr 2019

@zuzlicek44 ved aj on to povedal, ale čo narobíme, on tiež zato nemôže

jelly265
13. apr 2019

@nej s opkou áno ale do starostlivosťou po opke nie tak sa prehlasili ku Dr. Kokorákovi s bs kontroly už chodili k nemu. Kým bol v BB tak tam s naposledy sme už boli všetky v Levoči. Hoci to mám z BA cez celé Slovensko tak mi to nevadí. Je fakt skvelý lekár 👍

nej
14. apr 2019

@jelly265 dakujem

nej
14. apr 2019

@jelly265 chcem sa este opytat .... citala som , že v BB hned po operacii zavádzajú nejaké “hadičky” do nosa alebo cez jej je ro pravda a ak áno preco? A da sa to vydrzat????

baculka1
14. apr 2019

@nej ahoj mňa operovali v BB koncom marca a žiadne hadičky mi do nosa nadávali mala som iba rindor v bruchu to je ten vývod....

alexkika
14. apr 2019

@zuzlicek44 to je ozaj divne, ja idem v septembri a konzultáciu som mala tak dávno, že som už na ňu zabudla.

jelly265
15. apr 2019

@nej to je blbosť žiadne hadičky v nose. Mali sme len vývod z rany na bruchu.

mary_enka
15. apr 2019

Dievcata tak dnes je tomu presne 70 dni od opky a do dnesneho dna - 19 kg

anickaps
15. apr 2019

@mary_enka To ti Gratulujem a cítiš sa dobre...žalúdok ťa nebolí???

mary_enka
15. apr 2019

@anickaps veru neboli. Od prepustenia z nemocky som zvracala som iba raz, ale to bola kinedoza-jazda v aute. Z jedla vdaka bohu zatial nie.. Preferujem maksiu stravu a skoro nic vyprazane.. Nejde mi to na chut... Tesim sa na sezonu melonov;) juch

zuzibuty
15. apr 2019

Ja som bola 28.3 na prvej konzultácii v Trnave, zatiaľ sa mi neozvali, ale už sa neviem dočkať kedy budem mať za sebou operáciu