Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?
ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...
akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂
@anickaps neboj sa všetko bude OK a čaká ťa už len lepší život. My sme sa s kamoškou tešili. Keď sme nastúpili so nemocnice tak na nás pozerali ako na bláznivé že sa tešíme na operáciu. My sme sa tešili ako nám budú ubúdať kilá 😂 rehotali sme sa celý čas a pritom sme si držali brucho. Mala som šťastie na super spolupacientky na izbe. Bolo u nás stále veselo. Sestričky z nás mali dosť 😉 z našej izby išiel stále smiech 😉 nalaď sa dopredu pozitívne a uvidíš bude všetko super. Držím palce 😉
@anickaps Ahoj.Priniesli ma z operacky na Jisku a prebrala som sa sama okolo 17.15hod.Oni ma nechali,aby som necitila tak bolesti,Ale stale si pod dohladom sestriciek oni ta budu chodit stale pozerat merat ti tlak atd.Pride ta pozriet aj Dr.Stiasny tusim ta bude operovat vsak?Neboj budes tam ako v bavlnke ja na nich nemôzem dopustit.Bolesti som mala 2 dni a potom to uz bolo fajn ved ako po opke.Ja som taky strachoprd a dala som to vsetko je v hlave.A kedy ta budu operovat?A este som zabudla na druhy den ti daju vypit rano taku modru vodu je neutralnej chuti a potom pôjdes dolu na snimok a tam ti zas daju tu kontrastnu latku,aby zistili ci nemas priesak.Mna operovali v Pondelok a vo Stvrtok so isla domou.Cokolvek budes chciet vediet kludne napis.
@anickaps Este som zabudla.Mne zlcnik nebrali.Drzim ti palceky budem urcite na teba mysliet.Hlavu hore ti to urcite das.Ja viem,ze strach je velmi zly,ale neboj ako nahle prides na oddelenie tak to steba opadne najhorsi je ten odchod z domu potom to je uz fajn aspon ja som sa tak citila.Oni ti vytvoria taku atmosferu,ze ani nebudes vediet,ze si v nemke,oni su super proste.
@nej Ahoj.Ja som po opke 3tyzdne.Operovali na v BB a nieje to pravda,ze davaju hadicky.Ja som ziadne nemala.
Baby vrta mi v hlave 1otazka. Nestalo sa niektorej ze jej opka vysla cez menstruaciu? Co v takom pripade. Dakujem.
@lucusik33 ahoj ja som prišla na anestéziológ.vysetrenie a idem na WC a čo čert nechcel menzes... Myslela som ze dostanem infarkt tri mesiace čakáš na opku a keď som si predstavila že kým mi dajú nový termín tak som mala dosť......isla som za doktorom co ma mal operovať že teda idem matenzes že čo teraz.....
On hneď na to ze asi nie ze je to problém ale zavolal docentov Markovi a on mu povedal že keď zo bude slabý vytoktak že ma zoperuju.... Kazali mi kúpiť tampóny... Ja si my lim že mi to spustili tie injekcie fraxiparin lebo som mala dostať sz o 9 dní... Ráno pred opkou boli za mnou že ako krvacam a potom ma operovali išla som prvá...
Ahojte babenky .Zenicky ktore ste po opke chcem sa spytat.Som 3tyzden po opke.Z rany ktorej mi asi zrejme vyberali ten zaludok som si dnes nahmatala hrcku velkosti hrasku.Je to podla vas normalne po takom zakroku?Dakujem za odpovede
@katarinahoppanova je to normálne, to sa vstrebe. Aj ja som si tam nahmatala hrčku a časom sa pekne vstrebala.
ja nastupujem do Levoče 13.5.2019 a hrozne sa bojím, vy ste tu všetko mladé baby a ja mam 54 r
@bobalubika64 Ahoj, ja som o rok mladšia a nastupujem do BB 2.5. Dnes som bola na odberoch a v piatok idem na interné vyšetrenie ešte .....a tiež mám veľké obavy.... Ale mám kamarátku, čo má tiež po 50tke a bola na operácii v marci minulého roka a už schudla 76 kg a teraz sa jej to zastavilo a nevie si to vynachváliť, aká je šťastná a spokojná.
Som rada, že nie som sama v takomto veku. Doma je táto téma tabu, dcéra je proti tomu aby som išla na op. Ja som sa však rozhodla a už to jednoducho musím zvládnuť. Idem do Levoče ale vlastne prvú konzultáciu som mala 17.5.2018 v BB. To je vlastne rok čakania tak budem rada keď to budem mať za sebou.
@bobalubika64 ahoj držíme palce určite bude všetko dobré.chcem sa opýtať ako prebieha prvá konzultácia v Levoči?

@nej ahoj ja mam dva a pol mesiaca od op a - 28 kg