Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?
ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...
akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂
Este mam jednu otazku- este stale je to bezplatna operacia,ked je BMI nad 40? Alebo to treba zistovat v poistovni pred konzultaciou alebo je to automaticky dane a netreba nic vybavovat?Dakujem.
Podľa toho čo som zisťovala, tak ked si dáš podmienku že chceš konkrétneho lekára BB.- Marko 350€,v Trnave meno si nepamätám 500€.Asi aj iných mestách niektorí lekári...len o tom nemám vedomosť.
Baby ktoré ste boli v KE, viete mi odporučiť, kde berú rýchlo na gastro? V Šaci aj "prednostne" (zamestnanci) čakajú vyše 2 mesiacov a tiž sa chcem opýtať, či ste boli niektorá v anestéze počas vyšetrenia a k áno, koľko sa za ot platí.
To som ani nepočula, že by sa gastro robilo v anestéze.Zaujímave. Napíšte žienky ak máte niektorá skúsenosť.
@reja Je to aj aj.Na prvej konzultácii som bola ešte v BB a potom Dr .Kokorák začal pôsobiť v Levoči .Páčil sa mi jeho prístup, tak som išla cez pol slovenska za ním.Aj sestričky sú tam veľmi milé.Nedovolím si hodnotiť iné pracoviská ...preto že som volala len na dve miesta okrem Levoče a hovorila len so sestričkami.Asi najlepšie ,keď si každá žienka urobí obraz sama.Sto ľudí, sto pocitov! Tak sa vraví!
@anickaps no sa cudujem lebo mne bral dr. Vicoan aj zlcnik hned 🤷🏻♀️ by som asi inak ani opp nepodstupila keby mi nezobral aj zlcnik
@bayuska Ahoj, neviem prečo sa toho tak bojíš....ja som tiež bola vyľakaná, hlavne z komentárov tu a nakoniec to prebehlo veľmi v pohode, nastriekali mi do krku lydokaínový spray, tým mi umŕtvili celé hrdlo takže som nič necítila a potom to už bol len nejaký pocit tlaku....hlavne kľud a robiť, to čo ti povedia , nespanikáriť a zhlboka pre dýchavať.
@bayuska No dlhšia bola príprava pred gastro...sestrička a doktorka sa so mnou rozprávali o tej operácii ....potom ma dali ľahnúť, bolo tam také prítmie a vetračka a vysvetlili mi, že čo presne mi budú robiť a koľko to bude trvať .Cítila som tlak aj cítila som pocit na zvracanie, ale povedala ...pozriem to , potom ,toto...v celku asi 3 min keď človek zhlboka...... dýcha ide to a keď to už vyťahujú už je to v pohode.....Neboj to dáš.
Neboj nič...veď hadica je 30 sekúnd dňu,možno minútu...to dáš s prehľadom...😛
@berta555
@iveta1970
@zuzlicek44
Ďakujem baby 🙂 áno, tiež si myslím, že to bude vpohode. Ako hovorím, myslela som si, že to bude tak dlho trvať ako na tom mojom prvom vyšetrení (cez 30minút)
@bayuska ináč to si musela mať nejaký problém...bežné vyšetrenie ,hadica netrvá 30minut 🙄🙄🙄
ahojte baby ked ste chodili po vyšetrení platili ste niekde lebo ja som sa davala objednat k psychologicke tak pitala hned vopred 28e nech si donesiem na vyšetrenie vraj sa plati u nej tak neviem
@bayuska ahoj ja idem na gastro v anestéze teraz 14juna som objednana v Bratislave vo vrakuni.pred polrokom som natom bola a veľmi zle som to znasala som im skoro rozkusla trubicu nič mi nepovedali ako dýchať až keď som mala trubicu v sebe k tej gastro uz nejdem.obidve idem kvôli opke .len teraz už je to staré tak musím ísť nanovo.Sok teraz v Levoči a predtým som bola v Bratislave u Viciana ten má nechcel operovať lebo som mala 39 bmi
Ahojte dievčatá. Ako vlastne začať? Chcela by som ísť pravdepodobne do TT. Tak si mám zavolať vo štvrtok a objednať sa na konzultáciu a tam mi povedia všetko, čo treba a tak, áno? 🙂 Ďakujem za odpoveď 🙂 ( poprípade, ak ste niektorá boli teraz, koľko sa čaká v TT na termín)
tak ja este len sa chystam mam 140 a aj mna by zaujimalo vsetko ako boli po operacii kolko schudli aka strava bola po prvych dnoch atd

@veronika4578 Bolo mi povedané, že sú to 2 orgány veľmi blízko pri sebe a že ak by sa niečo pokazilo, tak nech sa pokazí len jedno.....ale ja osobne si myslím, nakoľko ma operoval Mudr.Štiastny - mladý lekár, že ešte nemá odvahu púšťať sa do dvojitej operácii. Možno ak by som bola zaplatila 350€ doc. Markovi, ten by mi zoperoval aj žlčník....asi ani v tomto prípade sa neoplatí šetriť.....ale inak som nad mieru spokojná.