Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?
ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...
akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂
@zuzlicek44 27 idem na konzultaciu....tak nevem aky mi dá
@lenkaisabel jaaaaj. Možno to nebude také strašné 😁
Žienky, ktoré vyšetrenia okrem odberu krvi sa robia tesne pred operáciou?
Práve čítam pokyny na operáciu ...ja budem si pichať...fraxiparin týždeň pred operáciou ale v pokynoch píšu že ak užívam antikoagulačnej liečby zmeniť nízkomolekulový heparín.
a tiež som sa dočítala že na jiske sa nesmie používať mobil...ako to vlastne je žienky.
@dzenys to som aj ja velmi zvedava keďže mam uz pred konzultaciou hotove nejake vysetrenia
Zienky tie co ste po operacii.....ako to je s tehotenstvom? Predsa len je ten zaludok mensi ako to je s vyzivou ?
@lenkaisabel čauky ty ideš na druhu konzultáciu? Všetky vyšetrenia už máš? Potom napíš prosím kedy ti dal termín aké máš bmi? Ja 40,5
@dzenys ja idem na prvu konzultaciu no pobehala som si odporucania a vysetrenia dopredu nebudem zbytocne sediet na riti a vybavovat az potom ked som si to mohla urobit skor lebo k niektorym lekarom som mala iat na kontrolu tak popri tom som spomenula a z gastra mi dal odporucanie ako prvy hned po hadicke a mozno to bude pre mna plus ze uz to mam. Ja mam bmi 42
Ahojte ja som bola asi v marci alebo apríli a termín mi dal na 29.7 pred týždňom volali a presunuli na 25.8
@sallke zato ta presunuli lebo je chorý. Ja som mala mat konzultaciu 14.6 a presunuli ma na 27.6
No baby asi mam zadrhel. Na endokrino mi zistili nizky bazalny kortizol....😵😵 co s tym ???
@lenkaisabel my tu nie sme odborníčky,to ti povedia lekari
@lenkaisabel mne zistili vysoký Aldosteron a momentálne ležím v Ľubochni a v živote som sa na nič nelieči la, ale lekár ti povie co s tym
@lenkaisabel ahoj ak ideš teraz po termín tak v septembri tie jazdy kľudne absolvuješ lebo termíny v Levoči sú tak 1/2 -1 rok. Ja som bola po termín vo februári a už sa mi to blíži 2.9.😊. Takže sa neboj a uč sa v kľude šoférovať 😉
Ahojte kto by chcel na Facebooku je uzavretá skupina život po resekci žalúdka alebo ako pomocou operácii schudnúť. Pridajte sa a podeľte sa o skúsenosti kto má záujem
Ahojte dievčatá chcem sa spýtať aj vám krátko po operácii rapídne klesal krvný tlak? Stále som ako na kolotoči 🙄
@monickos mne stúpal a klesal ako chcel
@tiagospliter to aj mne občas stupne ale viac klesá..po akej dlhej dobe sa ti ustálil?

11.jula idem do Levoče na 2konzultaciu kto ide tiež? Ináč na Facebooku je skupina život po resekci žalúdka len trocha mi vadí že je verejná lebo keď tam niečo napíšem všetci moji priatelia to hneď vidia .