icon

Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?

erikasadek
1. nov 2010

ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...

akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂

lauritania
18. apr 2013

@martula15 vitaj v novom živote !!!!!

radkaexx
19. apr 2013

@martula15 tak, daľšia kočka, ktorá to zvládla. Si šikovnica šikovná. Prajem skoré uzdravenie a ozvy sa, ako sa cítiš a ako sa máš.

lauritania
21. apr 2013

@martula15 ahojky martula , prepáč ale som tak vyťažená , /dovolenkujem , svadbujem , na net chodim minimalne a mobilu sa vyhybam / že nestíham a zabudam odpisovať ... všetky infošky ohladom stravovania najdeš tu : http://forum.bandingklub.cz/viewforum.php?f=13 ... ja si už presne nepamätám , ale viem že som bola 3 týždne na tekutej / actimel mlieko , vyvary rôzne , čaje , džusy / a 3 týždne na kašovitej /všetko čo prejde vidličkou / po 6 týždnoch som prechádzala na tuhu stravu s velkým rešpektom , skušala som čo možem a čo nie ... každy to má iné , takže každý bariatrik sa vlastne učí jesť a akoby skúšal na novo ...

jarka52
22. apr 2013

@martula15 ahoj Martulka, na tejto vebovej stránke si mozes pozriet tu operaciu : http://www.stv.sk/online/archiv/ambulancia?date...

a na tejto ako si pripravovat jedlo, comu sa vyhnut a pod.- : http://www.unlp.sk/index.php?option=com_content...

martula15
22. apr 2013

Ahojte dievcataaaaaa.......tak ja uz som doma prave mi maminka moja zlatucka dovara vyvar tak sa tesim vsetko je ok na skarede som uz zabudla a tesim sa na novy zivot.Vsetkym Vam dakujem za moralnu podporu...

evellinka
22. apr 2013

@martula15 tak vitaj domka Martuska... 🙂 velmi sa tesim s tebou,ze ti to vsetko dobre dopadlo,a teraz si uz len uzivaj,ten novy krasny zaciatok 😀 ,uz budes frajerka 🙂 .Dufam,ze to aj ja nejako zvladnem 😉 .Pa pa... 🙂

martula15
22. apr 2013

@evellinka Dakujem Adka samozrejme ze to zvladnes bola som prave v Metre kupit si male decove kelimky a dala som si zamrazit polievocku a este som si kupila rozne dobre štavy ...mnam 🙂 ved tento pitny rezim je celkom chutny a fajn 😉 celkom ma to bavi 🙂

evellinka
22. apr 2013

@martula15 🙂 tak ty uz takto pobehujes po Metre?Ty si teda ina frajerkaaaa 🙂 ,tak ti chutia stavicky,a zle ti nie je na zaludok? 😀

martula15
23. apr 2013

@evellinka Striedam to ale najlepsie mi robi vyvar .Dnes som si dala na ranajky jogurtove mlieko a skoro sa mi zaludok otocil neslo to do mna aj chute sa asi menia ,takze vyvar to isti a cista voda mi chuti. Niekto pise,ze cista voda je mu tazka ale akosi mi zachutila 🙂 Adka frajerka niesom ,lebo som slaba jak caj,a predpokladam,ze pokial budem na tekutej sa to ani nezmeni.Nieco porobim a sup oddychnut si 😝 .

martula15
28. apr 2013

Tak Jaruska nam zajtra odchadza do nemocnice dufam ze dobre dopadne a vsetko bude o.k.

jarka52
28. apr 2013

@martula15 veru zajtra nastupujem.zatial nemam strach mozno az zajtra. Dakujwm za podporu.

lauritania
28. apr 2013

@jarka52 jarka tfuj tfuj tfuj !!!!! všetko bude dobré a všetko dobre dopadne , posledná noc pred opkou je najhoršia , všetky sme mali strach , je to normálne ale teš sa z lepších zjatrajškou !!!!!

evellinka
30. apr 2013

No a Jaruska uz to ma asi pravdepodobne za sebou 🙂 ,uz len dufat,ze vsetko dobre dopadlo 😉 drziiiiim silno palceky 😉 .Aj mne sa to nezadrzatelne blizi,ten cas uteka ako voda.... 🙂

martula15
30. apr 2013

Ahojte Jarus uz to ma za sebou a vsetko je v poriadku 🙂

martula15
30. apr 2013

@evellinka Veru,veru cas neuprosne leti..... 😉

jarka52
2. máj 2013

@martula15 ahojte dievcata.som ok.dneska som bola na rentgene priesak nemam uz mozem pit konecne caj.asi v nedelu pojdem domov. Dneska sa citim dobre ako pred operaciou. Dufam ze to tak bude nadalej.dakujem za vasu podporu a zlate rucicky Mudr.Viciana

martula15
2. máj 2013

@jarka52 Jarus tesime sa spolu s tebou..... 🙂

noorikanoor
12. máj 2013

Ahojte, gratulujem Martula a Jarka 🙂 som rada ze sa vam to podarilo a samozrejme cakam na spravy ake to bolo cele lebo ma to este stale caka 😒 dufam ze uz fakt dostanem pomali termin a tiez to budem mat za sebou. Kolko ste uz schudli?

radkaexx
15. máj 2013

Ahojte kočky. Hlásim sa po 2 mesiacoch. Schudla som 19,5 kg. Cítim sa fajn. Len teraz už druhý deň ma chytila niaka viróza. Imunita ešte nie je celkom O.K. ale hádam sa to upraví. Všetky, kočky ktoré máte opku za sebou, držte sa a ktoré to čaká držím palce.

jarka52
15. máj 2013

ahojte, tak uz som doma tyzden. schudla som 9 kg. operacia prebehla dobre az nato, ze som trosku viac krvacala ako bezne tak si ma este nechali v nemocnici 4 dni navyse. vcera som si bola dat vybrat stichy, doktor povedal ze mam rany zahojene, ale neviem...... dneska mi z toho hlavneho rezu zacala vytekat zlta tekutina, tak asi zajtra pojdem k mojej doktorke pre istotu. stale som slaba, ked stojim tak sa mi toci hlava ale to sa dufam upravi pestrou stravou, pretoze to co mi davali jest v nemocnici bol jeden hnusny grc. hladka muka uvarena v neochutenej vode, alebo krupy. ked som sa na to pozrela bolo mi na vracanie a musim sa aj doma premahat aby som nieco vlozila do ust, lebo mi to pripomina nemocnicnu stravu. momentalne mam trosku obavu z tej rany ako dlho sa mi bude hojit a ci budem musiet chodit na prevezy.

evellinka
16. máj 2013

@radkaexx som rada,ze je vsetko ok,az na tu virozu ☹ .....no mne sa to pomaly ale isto blizi,4.6.nastup... 😉 ,aj sa tesim,aj zacinam mat strach.Najviac ma desia tie zaciatky,ta pociatocna slabost,je pre mna velkym strasiakom,ale uz ked som sa nato dala, musim to nejako dobojovat 🙂 .

radkaexx
17. máj 2013

@evellinka neboj, zvládneš to. Si silá, už len preto, že si sa dala na to a toto bude už len čerešnička na torte. Budeme Ťa podporovať, neboj. 🙂

evellinka
17. máj 2013

@radkaexx dakujem Zanetka za povzbudenie 🙂 ,teraz to budem asi dost potrebovat,lebo cim viac sa mi to blizi,tym som akasi nervoznejsia a nepokojna ☹ .Ale to uz bude asi az dokym nebudem mat po operacii 😝 .

evellinka
28. máj 2013

Ahojte babulky,tak sa mi to krati,od dnes za tyzden nastupujem ☹ ...mam velikansky strach ☹ ,straaasne sa bojim,stale mi je akosi do placu,tak placem, a neviem si predstavit,ako zvladnem tu noc pred opkou 😝 😝 ...bojim,bojim 😖

deni2013
29. máj 2013

Ahojte baby,chcela by som sa spytat ci ma niekto skusenosti s Bypassom 🙂

adulienka35
2. jún 2013

Ahojte ...Chcem sa vás informovať, že kde ste boli na operáciu žalúdka. Ci v BB alebo BA. Ja by som tiež chcela isť.

evellinka
3. jún 2013

Takze zajtra smer B.Bystrica na prijem...a v stredu operacia,dufam,ze to zvladnem 🙂 😝 .Drzte mi palceky a myslite na mna aspon trosku...papa 😉 .

michaela1969
7. jún 2013

Ahojte vsetky odvazne, ktore to uz mate za sebou. Aj vdaka Vam som nabrala odvahu a ak sa nic vazne neudeje, tak 12.7. mam termin. Aj ked sa trosku bojim tak sa uz aj tesim, snad sa konecne zbavim kil, co sa ma drzia takmer od puberty.

evellinka
7. jún 2013

Ahojte...zvladam tazko,ale zvladam 😝 ,som druhy den po operacii...dufam,ze to bude aj lepsie ☹ .

jarka52
10. jún 2013

@evellinka ahoj neboj sa vydrz a bude to uz len lepsie a lepsie. ja som po oberacii mesiac a 10 dni. schudla som zatial 11 kg a momentalne stojim na vahe. dufam ze sa pohne zase dole. ja som operaciu zvladla dobre, bez teploty. od dneska planujem zacat chodit do plavarne, lebo som cakala kym sa mi zahoja jazvy. drz sa