Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?
ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...
akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂
PERFEKTNÉ
👍
Ahojte dievčence idem k vam s sos otazkou. Urcitr ste niektore museli ist do lubochne na tie testy. Vadi ak mam dostat menzes? Uz mi tyzden meska z toho aky mam stres
@lenkaisabel skus si zavolať, lebo sa tam zbiera aj moč 24hodin
Ahojte hľadím sa z Levoče. Včera som sa vôbec nebála ani dnes ráno. Isla som prvá do programu takže je. 30 som bola na operačné, potom som sa prebrala pre 10.30 to už som bola na jis, mala som bolesti lebo na operačné mi nedali analgetika
Áno jasne len to trosku trvalo, bo aj ihlu som mala zle. A teraz sa cítim úplne super. 5akze sa nemáte vôbec čoho báť a smelo do toho
Ja idem 12.9. na druhu konzultaciu. Neviete ake teraz davaju terminy ?
Ahojte dievčatá neviete ako to je teraz v Trnave? Posielala som papiere z histológie, bola som preliečena na polypy a od vtedy žiadná komunikácia, vraj sestra čo to ma na starosti je PN, tak neviem. Chápem, sú ešte dovolenky, tak zrejme asi až v septembri sa mi ozvu... Na kedy sú terminy na opky?
Tak už mám po opke v Levoči.Tesne po opke asi 3 hodiny boli náročnejšie ,stupal mi tlak, ale staroslivost vyborna .Dnes už behám ,som v parku pred nemocnicou, zajtra idem domov.
@iveta1970 supeeeeeer,len tak ďalej 🙂
@zuzlicek44 Uz dostanem na veceru bujon.Som sama na izbe, lebo spolubojovnicky odisli dnes.Vedla je televizor ,tak sa asi pojdem divat.
Prosím vás,začiatkom oktobra mám plánovanú operaciu a zatiaľ vôbec neviem či to je schvalene doverou..🙄neprisla mi žiadna sms nič...a to už o chvíľu o týždeň mám ísť na predoperačné....😧
@zuzlicek44 skús sa pozrieť do svojho účtu v dôvere na plánované (neviem ako sa to ďalej volá). Tam by to malo byť, aj ja som to tam mala.
@moni52 neviem sa tam zase prihlásiť a uz mi je trapne si stále žiadať nové údaje 😁😁😄 asi tam v pondelok zavolám nech mi to pozru
@zuzlicek44 a mal aj niekto tak, že mu to poisťovňa neschválila?
@jazminn neviem..ale určite by som sa nedotrepala do Levoče bez toho aby som si toto preverila (vo vlastnom záujem) 😁
@zuzlicek44 neboj z Levoče by ti zavolali...mne neodhlasili operáciu v BB ..a keď mi ju v Levoči nahlasovali tak zistili že ju nemám odhlasenu,telefonovali mi kôli tomu a aj pár dní pred operáciou mi volali či všetko platí

@sallke najlepšie rozhodnutie ta izba aj ja som mala a vôbec nelutujem.