icon

Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?

erikasadek
1. nov 2010

ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...

akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂

dadulka45
25. aug 2019

@sallke najlepšie rozhodnutie ta izba aj ja som mala a vôbec nelutujem.

monickos
26. aug 2019

@sallke veľa šťastia v novom živote prajem😉 prvé týždne budú náročnejšie pokiaľ si zvykneš na nové stravovanie ale stojí to za to😉

berta555
Autor odpoveď zmazal
olitucko
26. aug 2019

PERFEKTNÉ
👍

lenkaisabel
26. aug 2019

Ahojte dievčence idem k vam s sos otazkou. Urcitr ste niektore museli ist do lubochne na tie testy. Vadi ak mam dostat menzes? Uz mi tyzden meska z toho aky mam stres

sallke
26. aug 2019

@lenkaisabel skus si zavolať, lebo sa tam zbiera aj moč 24hodin

sallke
26. aug 2019

Ahojte hľadím sa z Levoče. Včera som sa vôbec nebála ani dnes ráno. Isla som prvá do programu takže je. 30 som bola na operačné, potom som sa prebrala pre 10.30 to už som bola na jis, mala som bolesti lebo na operačné mi nedali analgetika

namiti77
26. aug 2019

@sallke a potom vam uz dali od bolesti ?

iveta1970
26. aug 2019

@sallke Zajtra sa tam stretneme ,rano cestujem.

sallke
26. aug 2019

Áno jasne len to trosku trvalo, bo aj ihlu som mala zle. A teraz sa cítim úplne super. 5akze sa nemáte vôbec čoho báť a smelo do toho

sallke
26. aug 2019

@iveta1970 dobre som na 2ke nadštandard kľudne mi prídi kopnúť

namiti77
27. aug 2019

Ja idem 12.9. na druhu konzultaciu. Neviete ake teraz davaju terminy ?

monickos
27. aug 2019

@namiti77 ahoj o koľkej si objednaná? Ja idem na kontrolu po operácii 😉

namiti77
28. aug 2019

@monickos ja som na 11 hod. Ale budem tam aj o polhodinku skor.

darinija
28. aug 2019

Ahojte dievčatá neviete ako to je teraz v Trnave? Posielala som papiere z histológie, bola som preliečena na polypy a od vtedy žiadná komunikácia, vraj sestra čo to ma na starosti je PN, tak neviem. Chápem, sú ešte dovolenky, tak zrejme asi až v septembri sa mi ozvu... Na kedy sú terminy na opky?

iveta1970
29. aug 2019

Tak už mám po opke v Levoči.Tesne po opke asi 3 hodiny boli náročnejšie ,stupal mi tlak, ale staroslivost vyborna .Dnes už behám ,som v parku pred nemocnicou, zajtra idem domov.

zuzlicek44
29. aug 2019

@iveta1970 supeeeeeer,len tak ďalej 🙂

iveta1970
29. aug 2019

@zuzlicek44 Uz dostanem na veceru bujon.Som sama na izbe, lebo spolubojovnicky odisli dnes.Vedla je televizor ,tak sa asi pojdem divat.

namiti77
29. aug 2019

@iveta1970 ktory den vas operovali ?

sallke
29. aug 2019

@iveta1970 ahoj super sa teším ja doma tiež oddychujem dnes mi stúpla teplota ale nič vážne a strava no to je zaujímavé 😁

sallke
29. aug 2019

@namiti77 ak operujú v pondelok v stredu ideš papa ak v stredu tak v piatok ideš domov ak je ok všetko. Tak je v Levoči

iveta1970
30. aug 2019

@namiti77 Operovali ma v stredu.Dnes idem domov.Este som trochu slaba, ale kazdou hodinou sa to zlepsuje.To pitie a jedenie jeden hlt dva hlty....no je to sranda.Zmenili sa mi chute ...mam chut len na vsetko extremne dietne....uplne bez chuti.

namiti77
30. aug 2019

@iveta1970 za 10 - 15 tyzdnov budete o 25 - 30kg lahsia . Drzim palce nech sa dari. Neviete nahodou ake davaju teraz terminy ? Na aky mesiac ?

namiti77
30. aug 2019

@iveta1970 kolko vas bolo tento tyzden odoperovanych ?

zuzlicek44
30. aug 2019

Prosím vás,začiatkom oktobra mám plánovanú operaciu a zatiaľ vôbec neviem či to je schvalene doverou..🙄neprisla mi žiadna sms nič...a to už o chvíľu o týždeň mám ísť na predoperačné....😧

moni52
30. aug 2019

@zuzlicek44 skús sa pozrieť do svojho účtu v dôvere na plánované (neviem ako sa to ďalej volá). Tam by to malo byť, aj ja som to tam mala.

zuzlicek44
30. aug 2019

@moni52 neviem sa tam zase prihlásiť a uz mi je trapne si stále žiadať nové údaje 😁😁😄 asi tam v pondelok zavolám nech mi to pozru

jazminn
30. aug 2019

@zuzlicek44 a mal aj niekto tak, že mu to poisťovňa neschválila?

zuzlicek44
31. aug 2019

@jazminn neviem..ale určite by som sa nedotrepala do Levoče bez toho aby som si toto preverila (vo vlastnom záujem) 😁

monickos
31. aug 2019

@zuzlicek44 neboj z Levoče by ti zavolali...mne neodhlasili operáciu v BB ..a keď mi ju v Levoči nahlasovali tak zistili že ju nemám odhlasenu,telefonovali mi kôli tomu a aj pár dní pred operáciou mi volali či všetko platí