Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?
ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...
akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂
@lubos1974 nazdar, aha aj chlap tu jest.
Neboj sa chlape, ideš do rúk top doktorovi najvyššej kvality, naviac má okolo seba skvelý team ľudí, ktorí sa o teba dobre postarajú. On síce nič nekomentuje ani nerozpráva, začo ho nemám rád, ale ruky ma zlaté. A po opke, po jiske nelež. Vstaň čím skôr sa ti dá a behaj na wc a po chodbe kolko budeš vládať....ostatné bude dobré uvidíš. Tak sa drž, nech ti to vyjde👍
Ahojte, prosim vas, neviete niekto ako je to teraz v TT? Od maja sa tam neviem dovolat. V maji som bola na poslednej kontrole, dalsiu som mala mat v lete a teraz uz pomaly poslednu rok od operacie (1.10 to bude rok).
V maji mi dali na papieriku nejake ine cislo, nech volam tam, ked sa budem chciet objednat. Volam tam od maja, bud je obsadene alebo nikto nedviha. Volam aj na cislo, co som pouzivala predtym a to iste. Volala som aj na chirurgiu, tam mi povedali, ze u nich sa to uz neriesi.
PS koho trapi zapcha, mne sa osvedcili mlete lanove semienka. 2 lyzicky do jogurtu alebo polievky a na druhy den pobezite na zachod 😄 plus je to zdrave na vlasy a maju kopu mineralov.
Ja už mám gastro za sebou, zajtra endokrynologia a diabetologička a o týžden pľúcne a zostáva už len psychologička a srdciar...
@iveta1970 v DM drogerii maju take hrubsie mlete, 400g asi za 2 eura. Teraz mam z Jednoty/Terna od firmy Regalik Zdravia, tie su pomlete uplne na "muku" a vyhovuje mi to viac. Kupila som rovno kilo za 5€, lebo u nas to zacala jest cela rodina 🙂 Takze zalezi, co ti bude chutit viac. Davam to do polievok a jogurtov vacsinou tak, aby som kazdy den zjedla aspon 2-3 cajove lyzicky a odvtedy so zapchou nemam problem. Tak dufam, ze pomozu aj tebe 🙂
ludkovia s endokrinologie ako vam prebiehalo to vysetrenie? brali vam krv alebo robili nejake testy? este som nebola u endokrinologicky nikdy predtym.
Ahojte. Riešil tu už niekto reálne plastiku po schudnutí? Moc by ma to zaujímalo. Môžeš sa prosím ozvať aj súkromne. 😉
Zajtra idem k lekárovi,idem začať predoperačné 🙃 dúfam všetko bude okeeej. 🙏
@zuzlicek44 a kde ides na opku?
@alee130 Levoča.🙂

@monickos jaj. Ja som myslela že ti kôli technike nemá byť 😂😂😂 toto ma ani nenapadlo. Ďakujem