Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?
ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...
akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂
@iveta1970 Este ti musim povedat....bola som s kamoskami v restauracii a co teraz...ze co si objednat.Tak som to vyriesila takto....objednala som si zeleninove talianske rizoto.Zjedla som asi 4 lyzicky a dala som si zabalit .....a tak to budem vacsinou robit....lebo pytat si detsku porciu zemiakovej kase sa v niektorych restauraciach nevyplaca.
20.01.19 opka pri 133 kg a dnes 88 kg ... Nevýhoda - celá garderóba v textilnom kontajneri !!!
@sallke Kontrolu mám 3.oktobra.Vieš čo je srandovné?Stále sa ma niekto spytuje dokedy budem jesť takto málo....všetci si myslia ,že po čase budem jesť plný tanier.Ja im vysvetľujem že v takýchto malých množstvách a často budem jesť celý život.Stále ma niekto presviedča, že sa mi po čase žalúdok zväčší do pôvodnej veľkosti.
Ahojte všetci. Viete aký je rozdiel 10 mesiacov po opke? Keby sa syn ženil pred desiatimi mesiacmi tak by hostia vedeli že ho k oltáru sprevádzam ja. Teraz sa vypytovali kde som a kto je tá žena ktorá sprevádza ženícha. Môj manžel bol pohotový a odpovedal... ááále, vymenil som ženu......😂😂😂
Ahojte nechystá sa niekto vo štvrtok 26.9. do LE?
Ahojte úplnou náhodou som nasla tuto diskusiu chcem sa opýtať ako to celé prebieha môžem vás poprosiť vlastne skúsenosti Dakujem
Ahojte dámy a aj páni, vy čo máte už po operácii, koľko asi trvá operácia... Idem na opku 30.9., mám obavy, zároveň sa aj teším. Ale staale tam je strach, či to dám...ďakujem za každý koment...
@namiti77 ahoj.. Prepac ze az teraz ale dlhšie som tu nebola... S bolestou som skoncila nakoniec na pohotovosti a nasli mi inu chorobu.. Vraj zmena stolice je pri tejto diagnoze normalna 😔
@veronika4578 tak to mi je luto. Dufam ze nic vazne a cim skor budes opat zdrava. Ked uz si zacala svoju premenu.
Komu menili termín operácie? Koľko dopredu vám dali vediet?
Bojím sa že mi ho zmení (som strachoput)..od pondelka si mám začať pichať fraxiparin...
@zuzlicek44 Kludne si tam zavolaj a spytaj sa ci je termin na pevno.Ja som volala viac krat a vzdy som sa dozvedela vsetko co som potrebovala.
@iveta1970 Vieš mi prosím číslo dat?
@zuzlicek44 tak zavolaj do Levoče či ti to uznajú alebo či si máš urobiť nové...trošku rozumu a samostatnosti 😉
@monickos ..... cím som si zaslúžila takúto reakciu?
@iveta1970 dnes mi povedala sestrička že pokiaľ ma nikto od nich nekontaktuje tak termín platí..snaha bola 😁😁
@zuzlicek44 tým že takéto veci je najlepšie riešiť priamo s lekármi,nie na fóre.my ti nepomozeme,niesme operateri ani odborníci..vymieňame si tu skúsenosti,čo sme prežívali pred operáciou,počas pobytu a čo po nej.ospravedlnujem sa ak som sa ťa tým dotkla

@sallke Evidetne si to telo riesi podla seba.Dnes som si pozrela v archive RTVS tu nasu operaciu....a tam ten lekar hovoril ,ze zo 100 kilovej nadvahy schudnu polovicu po roku a cele sa to zavrsi po 2 rokoch.....no a potom pekne pokracovat cely zivot...tak mame motivaciu.