Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?
ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...
akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂
@gabikato ale dáš. Niet väčšieho bojka od injekcií ako ja. Aj ja som od malička odpadavala, ale keď mi povedali pred 1,5 rokom že mám cukrovku a keď to bude takto s váhou pokračovať, bude z toho inzulín, tak som sa na to dala. Nič neľutujem, som 10 mesiacov po operácii, mám o 45kg menej a nový život po 53 rokoch 😀. Musíš byť vyrovnaná psichicky, mať svoj cieľ a to dáš. Všetko je v hlave - a je to pravda!!!
Len pre zaujímavosť : 09/2018 som na naliehanie internistu išla na vyšetrenie k vyzivovej poradkyňa kde mi bol zistený metabobicky vek 67 rokov. Neverila som tomu, myslela som si o tom vyšetrení svoje😉. Sama od seba som išla po roku zas. Samozrejme ma nespoznala. Keď mi ukázala môj terajší metabobicky vek, som skoro odpadla! Bolo tam číslo 43 (o 10 rokov menej ako môj skutočný vek). Keď som jej ukázala výsledky spred roka, skoro odpadla ona! Tak pre takéto situácie sa tiež oplatí bojovať so strachom z injekcií 😀
@zuzlicek44 Ahoj ja idem vo štvrtok na kontrolu..zajtra ťa operujú?
Este mam 3 ☺ take otazky....
1-ked si nedam VIP izbu ale normalnu a nebudem si platit lekara je ostatne bezplatne?
2- po akom case po operácii ste sa mohli vratit do prace
3- ako vyzerala prva konzultacia, napr v Trnave a az po nej sa robia vsetky tie vysetrenia?
@iveta1970 postavila ma naboso na takú váhu ktorá ukazovala výsledky na monitore tej tyče ktorú som držala v oboch rukách a preniesli sa aj do PC odkiaľ to vytlačila. To je z radu tých novodobých diagnostických prístrojov ktoré som videla aj na dní dôvery. Ukazuje to viacej hodnôt ktoré sa potom vyhodnocujú.
Maminy ako je to teda s tym platenim? Dneska mi jedna pani povedala, že v TT je cena 570€ ...ak je to pravda, tak sa stym môžem rozlúčiť skôr ako som sa na to odhodlala 😞
Prosím vas ako ste boli spokojne s operaciou v BA? to by sa dalo pre mna aj penažne, že sa vraj plati 270€ aj kilometrovo....
prosím vas ako ste sa na to prihlasili? Do BB? Stačí mailom alebo felefonicky? Boli ste v BB spokojné? Ďakujem
V BB ani TT sa mi na mail nikto neozval asu bydem musiet volať.....
@gabikato... ahoj v TT sú v ordinácii iba štvrtky od 10:00-12:00...
Budu to robit spolubyvajucej v Trnave.. som zvedava velmi.

baby to ja nedám všetko ☹