icon

Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?

erikasadek
1. nov 2010

ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...

akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂

gabikato
7. okt 2019

baby to ja nedám všetko ☹

iveta1970
7. okt 2019

@gabikato Neboj, ľavou zadnou.Ja mám na rok 50 a dala som to v pohode.Inak niektoré baby gastro riešili uspaním ...skús sa na to informovať.Ostatne vyšetrenia sú taká rutina.

darinija
7. okt 2019

@gabikato jj hadica, ale je to v pohode len si treba vkľude dýchať. Do hrdla streknú lidocain na znecitlivenie...

darinija
7. okt 2019

@edytam ja idem 20.10. do Tt a tiež budem platiť 570€

moni52
7. okt 2019

@gabikato ale dáš. Niet väčšieho bojka od injekcií ako ja. Aj ja som od malička odpadavala, ale keď mi povedali pred 1,5 rokom že mám cukrovku a keď to bude takto s váhou pokračovať, bude z toho inzulín, tak som sa na to dala. Nič neľutujem, som 10 mesiacov po operácii, mám o 45kg menej a nový život po 53 rokoch 😀. Musíš byť vyrovnaná psichicky, mať svoj cieľ a to dáš. Všetko je v hlave - a je to pravda!!!
Len pre zaujímavosť : 09/2018 som na naliehanie internistu išla na vyšetrenie k vyzivovej poradkyňa kde mi bol zistený metabobicky vek 67 rokov. Neverila som tomu, myslela som si o tom vyšetrení svoje😉. Sama od seba som išla po roku zas. Samozrejme ma nespoznala. Keď mi ukázala môj terajší metabobicky vek, som skoro odpadla! Bolo tam číslo 43 (o 10 rokov menej ako môj skutočný vek). Keď som jej ukázala výsledky spred roka, skoro odpadla ona! Tak pre takéto situácie sa tiež oplatí bojovať so strachom z injekcií 😀

monickos
7. okt 2019

@zuzlicek44 Ahoj ja idem vo štvrtok na kontrolu..zajtra ťa operujú?

gabikato
7. okt 2019

Este mam 3 ☺ take otazky....
1-ked si nedam VIP izbu ale normalnu a nebudem si platit lekara je ostatne bezplatne?
2- po akom case po operácii ste sa mohli vratit do prace
3- ako vyzerala prva konzultacia, napr v Trnave a az po nej sa robia vsetky tie vysetrenia?

iveta1970
7. okt 2019

@gabikato 1- Ano bezplatné
2- Je to individ.Niekto po 1.mesiaci,niekto po 2.mes.a niekto po 3.mes.Podľa toho ako sa cíti a podľa práce.
3- Trnavu neviem.

iveta1970
7. okt 2019

@moni52 Akým spôsobom sa určuje metabolický vek?

gabikato
7. okt 2019

@iveta1970 a ked mam kancelarsku pracu, nemozem uz po 2 tyzdnoch?😱 robim výplaty a nema ma kto zastupit...

moni52
7. okt 2019

@iveta1970 postavila ma naboso na takú váhu ktorá ukazovala výsledky na monitore tej tyče ktorú som držala v oboch rukách a preniesli sa aj do PC odkiaľ to vytlačila. To je z radu tých novodobých diagnostických prístrojov ktoré som videla aj na dní dôvery. Ukazuje to viacej hodnôt ktoré sa potom vyhodnocujú.

iveta1970
8. okt 2019

@gabikato Ked sa budeš na to cítiť a obvodný ťa vypíše.Na tvojom mieste by som si asi prácu vzala domov, aby si si mohla kedykoľvek ľahnúť ked nebudeš vládať.

iveta1970
8. okt 2019

@moni52 Ďakujem.

gabikato
8. okt 2019

Maminy ako je to teda s tym platenim? Dneska mi jedna pani povedala, že v TT je cena 570€ ...ak je to pravda, tak sa stym môžem rozlúčiť skôr ako som sa na to odhodlala 😞

namiti77
8. okt 2019

@gabikato v Levoci sa nic neplati. Iba ak chces nadstadard izbu.

gabikato
9. okt 2019

@namiti77 to je super, len to je trošičku daleko....

gabikato
9. okt 2019

Prosím vas ako ste boli spokojne s operaciou v BA? to by sa dalo pre mna aj penažne, že sa vraj plati 270€ aj kilometrovo....

novaaaa
9. okt 2019

@gabikato ano v TT sa plati 570e

anickaps
9. okt 2019

@gabikato Ja som bola na opke v BB a tiež som neplatila ani €.

gabikato
9. okt 2019

@anickaps a ste spokojna?

gabikato
9. okt 2019

@anickaps ale pocula som ze sa tam dllllho čaká...

gabikato
10. okt 2019

prosím vas ako ste sa na to prihlasili? Do BB? Stačí mailom alebo felefonicky? Boli ste v BB spokojné? Ďakujem

lusinb
10. okt 2019

@gabikato ...stačí telefonicky, vždy v piatok po pol druhej...inak sa tam nedovoláte...

gabikato
12. okt 2019

V BB ani TT sa mi na mail nikto neozval asu bydem musiet volať.....

anickaps
12. okt 2019

@gabikato Ja som maximálne spokojná, operoval ma Mudr Štiastny, mladý a šikovný lekár, v novembri bude 1/2 roka a -40kg......

gabikato
12. okt 2019

@anickaps a ako ste sa k nemu dostala? Ako to prebieha vsetko id zaciatku? Mozete aj ss...ďakujem

darinija
12. okt 2019

@gabikato... ahoj v TT sú v ordinácii iba štvrtky od 10:00-12:00...

katkaluky89
13. okt 2019

Budu to robit spolubyvajucej v Trnave.. som zvedava velmi.

anickaps
13. okt 2019

@gabikato Ja som volala na číslo 048/4413015 každý deň po 13,30 hod. Zodvihla mi to sestrička a objednala ma a tam ti už povedia všetko potrebné a so svojou lekárkou
obvodnou si sa už na túto tému bavila, lebo potrebuješ výmenný lístok od obvodného doktora?

anickaps
13. okt 2019

@gabikato na strane 182 dosť podrobne opisujem svoju operáciu a to ako som sa cítila a spätne keď si prečítaš, čo tu ženy píšu, tak sa dozvieš všetko a podrobne.