Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?
ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...
akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂
myslite že to mám šancu prekonať aj ked pri každej injekcii a odbere krvy odpadam?

Baby prosim rychla otazka ak viete. Zajtra mam termin v levoci 17.10.na konzultaciu a niekto na FB pisal ze dr.kokorak je chory????prosim ak niektora viete o spatne info. Nikto mi odtial nevolal ale nech zbytocne nejazdim 2hodiny ak nahodou. Dakujem
Ahojte baby.
Chcem sa opytat , ci ste riesili pred operaciou nastavenie menstruacie.
Vtedy sa tusim nemoze operovat nie?
@novaaaa ale len v pripade ze mate Vseobecnu zdravotnu nie? Ja mam Union a budem platit full sumu ( 5000€ )
@edytam ahoj, no to asi nebude opka tento rok... V lete boli dovolenky všetko sa odsúvalo a keď si to tak vezmeš kolečko ešte nemáš absolvované a čo chvíľa sú tu sviatky... Nezúfaj, pekne si uži sviatky a hor sa v Novom roku do toho... Mne sa to v podstate naťahuje od leta 2018, keď som mala absolvovať kolečko cela som sa osypala, pol roka ma liečili na kožnom, potom som absolvovala kolečko zistili na gastro zápal a polypy na žalúdku. To kým sa preliečilo trvalo cca 3 mesiace + čakala som na histológiu, potom prázdniny robila som si ďalšie interné a áro vyšetrenie, termin som mala na 30.9. a som dostala na ústa herpes, preložili mi opku na teraz 20.10. snáď sa nič iné nevyskytne...
@nataliaqwert... áno pre opku som menila poisťovňu na všeobecnú...
@nataliaqwert ... V prvých dňoch menštruácie sa neoperuje, môže sa až keď je menzes na ústupe...
@nataliaqwert ano mala som všeobecnu poistovňu ,a mne akurat vychadzala menštruacia tak som si ju posúvala pred operaciou liekmi..nebol to problem
@darinija tak nie som jediná smoliarka čo sa týka termínov operácie 😁 Prvý termín som mala 16.1.2019 operater menil pôsobisko tak nový termín bol na 3.9.2019, preložený na 16.10.2019 a v pondelok zrušený a posunutý na???? Dva krát som bola už jednou nohou na operačnom stole 😀 Najhoršie je zabezpečiť chod domácnosti (mám štyroch chlapov od 3 - 58 rokov) hotový horor a stále nahlasovať a rušiť dovolenku u zamestnávateľa tiež nie je sranda. Už sa zo mňa smejú 😂😂😂 No hádam sa dožijeme 😉😉😉
žienky, aký dávajú v Levoči teraz dátum, idem na 2.konzultáciu?
Prosim vas tie čo ste boli na opku teraz niekedy v BB, je to zdarma ked mam BMI viac ako 40? Ďakujem
@gabikato To záleží od toho, ktorého operatéra si vyberieš.Bolo to tak že, v BB primár Marko za operáciu bral do 300€.Mudr.Štiastny to myslím robil bez príplatku a neviem či tam ešte ďalší neoperuje.To bolo pred nejakým časom.Momentálny stav neviem.Na konzultácii to oni povedia.
Žienky, ak niektorá sa chcete zúčastniť , organizuje sa stretko 2.11.v BB.Bližšie info- Život po resekcii žalúdka alebo ako schudnúť pomocou operácie na facebooku.
Je mi jasné, že väčšinou sa tu riešia predoperačné, operačné a krátkodobé pooperačné stavy. Mňa by však zaujímal stav, kedy treba riešiť plastiku po schudnutí. (hlavne podbrušie) Je tu niekto, kto túto otázku , či už po finančnej , alebo po zdravotnej stránke riešil? A s akým úspechom? Ako na to ? Ďakujem.
Dievčatá koľko dní ste po opke išli na veľkú? Vďaka za odpovede...

@namiti77 ahoj a koľko sa platí za nadštandardnú izbu? Je na nej WC aj sprcha? Ďakujem