icon

Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?

erikasadek
1. nov 2010

ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...

akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂

Strana
z213
toty
27. apr 2023

@deninka233 ahoj. 3.11. Som mala konzultáciu. 16.1. Začalo kolečko a 6.2. Ma operovali. Takže cubi dup.

majcii
Autor odpoveď zmazal
johana20
7. jan 2024

@suseskus Dobry vecer boliste na operaciu u Doktora marka akosa citiťe ja mam termin na 3.4.2024 dakujem za odpovet

johana20
2. mar 2024

@lauritania Dobry den bb uz mala kamaratka operaciu

johana20
2. mar 2024

@lauritania dobry den kde ste sa operovali dakujem

johana20
10. mar 2024

@daniellka63 Dobry den zavolajte my tak isto sa mám teraz po operacie 0911433520

janajajaja
Autor odpoveď zmazal
janajajaja
Autor odpoveď zmazal
alicenka92
17. apr 2024

@janajajaja šla by som okamžite, ak máš možnosť, všetky predoperačné vysetrenia v pohode, ak ti povedali ze ta zoperuju, neváhaj ❤️

janajajaja
Autor odpoveď zmazal
nataly20121991
5. máj 2024

Môžem sa spýtať, je tu aj niektorá, ktorá absolvovala operáciu preplatenu poisťovňou a nespĺňala BMI40? Ak áno, aké zdravotné komplikácie spôsobené nadváhou vám akceptovali? Ďakujem

janajajaja
16. máj 2024

@nataly20121991 ahoj, ja som akurát po vyšetreniach a čakám na druhú konzultáciu s chirurgom. Bola som u diabetológa a ten mi povedal, že operácia by mala byť len pre pacienta nad 200kg a že my s menšou váhou máme skúsiť aspoň roka pol tú novú liečbu Saxandou. Navrhol mi to, lebo on tú liečbu predpisuje samozrejme a napísal mi to aj do toho vyšetrenia pre chirurga, tak som teraz zvedavá či mi tú operáciu vôbec schvália a to mám BMI 42.

hadia123
12. júl 2024

Ahoj prosím nájde sa tu niekto to už bol na tej operácii a ako to vybavili co je ktomu potrebné a mesto kde to robia

hadia123
12. júl 2024

Akého lekára ste vyhladali ?

iapam
25. sep 2024

@lauritania Dobrý deň. Mohli by ste mi prosím povedať ako ste na tom teraz po rokoch? Zvažujem operáciu ale je malo žien čo sa ozvu po 10 a viac rokoch. Pekný deň prajem.

gabikato
26. sep 2024

@iapam ja som 4 roky po, zjem ešte malé porcie, ale už si musím dávať pozor čo jem a začala som cvičiť, pretože som nejakých 8 kg pribrala, ale bez pohybu to nejde...ale už ich mám dole 🙂

liviresekcia
26. sep 2024

@luciaone Ja som päť rokov po operácii a nikdy som to neľutovala že som operáciu absolvovala. Skôr ľutujem to že som nešla skôr. Táto operácia ti zabezpeči iný život, krajší, jednoduchší,,, a že sa nenajem na dovolenke alebo na Vianoce? Myslím že veľmi zle premýšľaš, pretože dovolenka a Vianoce nie sú o jedle o potravinách, s prepáčim o žraní, jasné, nemôžeš zjesť veľa, no ochutnať môžeš všetko keď vieš svoj limit... A čo sa týka jedálnička po operácii v podstate jem všetko ale s určitým obmedzením. Je pravda že som pribrala 8 aj 10 kilogramov ale potom si dala záležať na tom čo papam a hneď to išlo dole. Ja som malá 195 kg pred operáciou a teraz mám 105 kg . Som po abdominoplastike brucha a chystám sa na operáciu nôh a rúk a posledné budú prsia.

everlanda
17. nov 2024

ahojte je tu niekto kto mi poradi rozhodujem sa pre resekciu zaludku mate s tym nejake skusenosti lebo moje dietne jojo efekty su hrozne dakujem za kazdu odpoved

liviresekcia
18. nov 2024

@everlanda Ahoj, ja som po resekcii žalúdka 5 rokov a odporúčam ti len jednu vec „nečakaj a konaj...
V mojom živote to bolo najlepšie rozhodnutie A ľutujem len to, že som sa nerozhodla ísť skôr na túto operáciu.
Mala som 199 kg. Zatiaľ som schudla 94. Mám síce stále trojciferné číslo ,No keby som mala viac pohybu tak viem, že to číslo by bolo nižšie. Zmenilo mi to celý život. Mám stránku na Facebooku a volá sa:
ŽIVOT PO RESEKCII ŽALÚDKA ALEBO AKO SCHUDNÚŤ POMOCOU OPERÁCIE .

Túto skupinu som založila kvôli tomu , že keď som chcela vedieť viac o tejto operácii tak som sa o tom dozvedela veľmi málo.
Máme tam necelých 1500 ľudí, ktorý majú záujem, boli alebo sa ešte len chystajú na operáciu. Navzájom si radia aj po operácii. Nájdeš tam informácie o tom čo ťa zaujíma A každú otázku, ktorú budeš mať, ti s určitosťou zodpovedia. Pretože každý jeden je tam z rovnakého dôvodu, A to, zmeniť svoj život a konečne začať žiť plnohodnotne a nie iba prežívať zo dňa na deň a trápiť sa.

Strana
z213