Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?
ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...
akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂
zeny prosim vas taka otazocka este.....na konzultacii ste sa s doktorom iba rozpravali ci? pozeral vas doktor nejako ci vobec nic? nech viem co ma zajtra cakaaaaaa :/
@mirka171 neboj, len sme sa porozpravali, odvazil, odmeral...bol velmi mily a hlavne to bolo rychle.
@sisacik001 fuuu mi odlahlo dakujem snad mi to budu chciet spravit ;( myslite na mna baby....a to mi asi nepovie hned ci mi to spravia ze?
@mirka171 Ahoj,to ti ani nevie povedat hned ale az po vysetreniach.Ale prejde skoro kazdy,len vynimocne niekoho nepustia na operaciu.
Ahojte dievčatá tak ja už som po. Už som na normálnej izbe. Dnes mi už vyberu cievku aj dren z brucha. Pomaličky popijam vodu. V žalúdku mi skvrka kopa žiab 😁
@jelly265 Hlavu hore moja,zaby za chvilu stichnu a bude uz len hrobove ticho 😂
@paulapaula1 ďakujem už sa neskutočne teším na ten bujón 😂 snáď bude jedlejsi ako v Trnave 😁
tak konzultacia za mnou.... po novom roku mi budu volat na terminy a koncom januara ked pojde vsetko ako ma ma budu operovat ;(( stres a panika to bude zaujimave pre mna fuuuu
@mirka171 Nemas sa coho bat a hlavne nestresuj dopredu,vysetrenia v TT su v pohode,za 2dni su hotove,nic bolestive ta necaka.Gastro je trochu neprijemne ale nie nezvadnutelne. Ano,prvy den po opke je trochu narocny ale nezabudni ze nic nie je zadarmo a ty ziskas novy zivot,takze to urcite stoji za to 😉 A ked ti bude na figu,napises a vzdy sa najde niekto kto ta podpori 😊
@jelly265 Vsetko je lepsie ako ta obarena sliepka 😂 😂😂
@paulapaula1 dakujem za podporu ;) no ved zlakla som sa toho ked pan doktor povedal ze uz koncom januara ma budu operovat cakala som ze to bude neskor na jednu stranu som rada lebo to budem mat skor za sebou a na druhu sa bojim...len ma zaskocil tym ze mi povedal ze u psychologa robia okolky ze musim ich presvecit otom ze som skusila vsetko a tak...nevie. mam obavy ze mi tam budu robit problemi....ty si bola tiez v tt?
@paulapaula1 tak tu v BB je vyvar skoro ako z domu. Som si fakt pochytila. Už sa teším na večeru. A zajtra už puding. Poobede mi už vybrali dren z brucha a teraz aj kanylu z ruky. Teraz už len poctivo piť a jesť. Ešte je to boľavé ale v sobotu už idem domov tam bude lepšie.
@jelly265 Supeeeeer! Zajtra puding?! Ty sa mas,ja som nalievala len vyvarom a actimelom prve dni.Co by som bola dala za puding 😂
@paulapaula1 to sa len ja vytesujem ze bude puding, lebo sestrička sa ma pýtala ci nemám alergiu na mlieko. Uvidím čo tam nakoniec budem mať 😂
@paulapaula1 inak actimely už mám nachystané doma a mám otázočku mám ho nechať trošku vonku ohriať? Či také studené z chladničky nebude bolieť na žalúdok?
@jelly265 Ja som to pila rovno z chladnicky,vobec to nebol problem a koniec koncov kym som to dopila aj tak to bolo uz len letne a nie studene 😁 Inak od tej doby nemozem actimel ani vidiet a ani s vyvarom sa zatial moc nekamaratim 😆 Daj potom vediet aku dobrotku ti dali,mozno to bude riedka krupica.A ak ti dali aj nekaje stravovanie,tak ho mozme potom porovnat.Ty tusim mas odfotene to moje z TT.
@paulapaula1 ahoj no tak na raňajky som dostala biely jogurt z ktorého som zjedla trošku viac ako polovicu a misku riedkeho cokoladoveho pudingu, ten som si preliala do misky a zjem si ho na desiatu. Uvidím čo bude na obed. Pri odchode zajtra dostaneme nimi vypracovaný leták tak potom ti ho pošlem. Dnes nám povedal lekár že budeme brať do prvej kontroly Nolpazu.
@jelly265 Ranajky ako lusk 😉 Ok na ten jedalnicek som zvedava aj ked pre mna uz je nepodstatny ale porovname aspon pre zaujimavost.
@paulapaula1 no obed bol vývar s kusockami mrkvi a neindetifikovatelna biela kaša, zjedla som len vývar. Teraz sme mali večeru a rozmýšľam ako to nazvať. Mám pocit že to bola tá kaša z obeda len prifarbena ale keďže sme dostali len to tak som jeden a pol deci zjedla. Neskutočne sa teším na zajtrajší mamin vývar zajtra totiž už ideme domoooooov 😀😀😀😀
@jelly265 Super tesim sa s vami baby 😉
@monikahr
@paulapaula1
Dievčatá tak dnes sme dostali riedky puding bez chuti a biely jogurt, ktorý si necháme na desiatu. Tak s tým actimelom to budem mať asi podobne. Ja ho ani teraz moc nemusím
😃😃
V piatok nám pani darovala kočík aj s oblečením Ďakujeme
@jelly265 to je čo za liek,prosím ?

@mirka171 ahoj ,uz na sale ti daju do infuzie od bolesti, a potom aj na pooper.izbe ti automat. davaju do infuzie, ja som bola v BB operovana a personal je tam super, potom daj vediet ako ,drzim palce,