Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?
ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...
akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂
@mirka171 budeme na teba mysliet ;)
@denulka028 dakujem krasne cakam od decembra tak som rada ze sa to pohlo o krok vpred...;) uz len vydrzat tieto vsetky predoperacne a potom termin operacie bojim sa ale aj sa velmi tesim uz to chcem mat hlavne zasebou ;)
@mirka171 hadičku zvládne, ja som posero a zvládla som to. Máš predsebou cieľ, tak mysli na to.
@denulka028 do BB na operáciu idem ja a @domka94. 17.4.2017 máme príjem a 18.4.2017 nás majú operovať. Ešte dva mesiace čiakania. Hlavne sa udržať zdravotne ok, lebo nemôžeš mať ani kašel, ani sople, ani chrípku.
@desire1971 to ano snazim sa zaludok ma uz neska boli ked si spomeniem co ma v pondelok caka :/ davala si si aj sprej ci nic?
Tak zeny chyta ma panika...zajtra na mna myslite =) snad im tam neodpadnem nooo uvidime :D
Babule tak cakam na gastro krv je zamnou a chcela som sa vas spytat mala som taku smolu ze som prisla za sestrou a akurat na oddeleni plakala baba po opke ze jej je zle atd bolo aj vam az tak ze ste plakali? =(
@jelly265 noo ja som sa hned zlakla,lebo dost plakala a kricala ze jej je zle...:/ neprijemne to bolo...hadicka uspesne zamnou sprej mi nedali a bolo to hnusne ja som myslela ze ta hadicka je tensia ;/ teraz cakam na plucnom a sama chodim nue so sestrickou na hadicke som cakala od 6:40 do 8:35 hruza
@mirka171 ja som bola viackrát a vždy som mala sprej. Neviem prečo ho v TT nedávajú. A hadičku som mala tenkú. Ja mam super gastroenterologa. Je veľmi milý a jemný. My sme si všetky vyšetrenia zháňali sami a po rôznych nemocniciach. Trvalo mi mesiac kým som ich všetky absolvovala. V TT máte super že ti ich vybavia v rámci dvoch dní.
@desire1971 tak neni to az take strasne po operacii? Ta baba tam strasne vystrajala dost ma to vystrasilo =(
@desire1971 ❤️
@jelly265 dakujem tak uz to len dobojovat....zajtra idem ktej psychologicke este stej mam obavu trochu co sa ma bude pytat a endokrinologia v pohode este tusim diabetologia a 28 echo to je vsetko uz mam toho nastastie menej no..;) tak ja si stale hovorim ze ked som zvladla porod zvladnem aj toto =) dufam ....
Tak zeny 17.3. Mam termin operacie vysetrenia uspesne zamnou 😲
Mňa operovali v decembri, mala som 100 kg, teraz mám 79,6kg,Podarilo sa mi za dva mesiace dať dole 20,4 kg🙂

@denulka028 čokoľvek chceš vedieť kľudne píš ti alebo do správy a rada pomôžem. Aj mne tu kočky veľmi pomohli pred opkou a aj ja rada poradím. Ja som veľmi spokojná že som išla na opku. Zmenilo mi to život k lepšiemu.