icon

Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?

erikasadek
1. nov 2010

ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...

akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂

mirka171
4. aug 2017

@liza70 prestala som fajcit zo strachu kombinacie narkoza a cigarety...byvalo mi zle ax na odpadnutie tak som si jedneho dva zaciatkom marca povedala ze skusim prestat no a teraz je to uz 6ty mesiac co nefajcim ;) a ako pise lija cigareta a kava idu k sebe takze uz neranajkujem kavu a cigarety ale normalne jedlo ;)

liza70
5. aug 2017

😀 ja nefajcim, len ta kava, uvidim. Mozno sa bude dat a ked nie, prezijem to 😂😂😂

mirka171
5. aug 2017

@liza70 vypijes kavu neboj nic...ja si obcas tiez dam...ale to je mozno rax za mesiac a ziadny problem iba stym ze mi uz nechuti ;) mozno to bude zo zaciatku tazsie kym si zaludok xvykne lebo mne sa tazko asi 2tyzdne pila aj cista voda ale pojde to ... treba skusat a hlavne sa nebat ja som sa bala skusat nove veci....ale kavu zvladnes lavou zadnou neboj

liza70
5. aug 2017

@mirka171 hlavne nech to uz mam za sebou, potom budem handry predavat 😂😂😂😂😂 uz sa na to tesiiiim 😜

mirka171
5. aug 2017

@liza70 presne tak ;) ak sa mozem spytat aku mas teraz vahu?

paulapaula1
5. aug 2017

@liza70 Bude to super,uvidis. Vsetko chce svoj cas ale postupne to bude take ako predtym len v mensom 😁

mirka171
5. aug 2017

@paulapaula1 teba som sa este chcela spytat raz si napisala ze ked sa idete najest s muzom a detmi do restiky tak ty dzobnes s taniera dietatu neni ti to blbe? Nepozeraju po tebe ludia ze si pazrava a jes to dietatu? Lebo minule sme sa boli najest s muzom a ja som si objednala decku porciu a samozrejme ze som stoho nexjedla ani polovicu a nrchalla som to tam bolo mi to luto ze sme zato xaplatili a v podstate som stoho lrn dzobla...a mne je zas trapne jest malemu s taniera vies ako ja 120kilova a vyzieram malemu s taniera si ty ludia mozu podla mna mysliet ze hen jak vyziera decku jedlo slonica....tak by som chcela poznat tvoj nazor na vec a ci sa ti nieco take nestalo ? Ja by som viac x bytu asi nevyliezla ludia su zly =(

paulapaula1
6. aug 2017

@mirka171 Som sa zasmiala 😂 Takto som sa na to nikdy nepozrela 😂 Mala nikdy nezje vsetko,objednam jej normalnu porciu,necham ju zjest kolko si mysli a potom po nej dojem a este po mne vacsinou muz 😁 Neujedam jej z taniera len dojedam. Ale ja som povaha co kasle na to co si ludia myslia,robim to pre seba,nie pre nich takze som sa ani nepozastavila nad tym ako to vyzera.

liza70
6. aug 2017

@mirka171 ja idem zo 108....boze ako to hrozne vyzera.... a uvidim este, lebo v podstate este skoro dva mesiace tak, neviem kde sa dopracujem... ale moj sen je 60 kil, uvidime ako dopadnem. Aj cvicite niektora? Lebo ja s touto vahou nevladzem....a nie je to o kondicke podla mna, ale o tom, ze moje kosti nevladzu co musia nosit na sebe.....

liza70
6. aug 2017

@mirka171 ja ked som mala tu bandaz tak som jedla riez taketo mini porcie, objednala som si polovicnu porciu a potom dojedol muz 😉 tiez neriesim ludi okolo, mam ich na haku 😜

mirka171
6. aug 2017

@paulapaula1
@liza70 tak to uz ano dojest po dietati to sa da...mne to je vzdy trapne ja som zas taka ze ja si domyslam aj niekedy ked niekam ideme restika kupalisko kino ze ked vojdem tak vsetci budu pozerat na mna :/ sibe mi stoho ale to mam tak od dectva v skole ci zakladna ci stredna vkuse sa mi vysmievali zato ze som bola tucna....=(( takze ja az prehnane pozeram na ludi okolo...ja necvicim nemam zatial kedy lebo mam syna 24hod denne od septembra ide do skolky tak chcem zacat

liza70
6. aug 2017

@mirka171 ja mam tieto pocity uz za sebou 😜 Minule sme boli na jednej akcii kde mi jedna pani povedala, ze som velmi pribrala a ja jej....no pravda je, ale Ty si ako zostarla.... 😂😂😂😂😂😂 som myslela ze dostane porazku 😂😂😂😂

mirka171
6. aug 2017

@liza70 hahaha pekne si jrj dala ;) tak teraz ked som uz trocha schudla jr to o nieco lepsie ale spokojna budem ked budem mat takych 70kil potom sa budem nosit jak paaav haha nie srandujem lrn sa budem citit sexi a sebavedomejsie konecne lebo teraz je moje sebavedomie na nule

liza70
6. aug 2017

@mirka171 ano , viem co myslis a ja som na tom napodobne..... ale nemusi to kazdy vediet okolo mna 😜 Myslim to sirsie okolie....blizki to vidia, jasna vec.,..

jelly265
6. aug 2017

@liza70 @mirka171 dievčatá ja som od opky 7 mesiacov a jediné jedlo čo zjem v restike je vývar alebo grilovaný hermelín. Z ostatného mi je zle. Takže to nesílim a v restike si zakaždým vypýtam grilovaný hermelín bez prílohy. V restike mám proste nejaký blok a nič ma dolu nepustí. Dosť mi tam vadia asi tie prepalene oleje na ktorých pripravujú jedlo. Ešteže chodím do reštiky zriedka 😀😂 pozerajú divne keď si vypýtam len hermelín alebo len vývar ale to mi je jedno 😂😂😂

mirka171
6. aug 2017

@jelly265 presne aj mne vadi ta chut prepaleneho oleja...no my nastastie tiez nechodievame casto po restikach snazime sa varit doma...ale to sme isli s chaty a vsetci sa chceli ist najest tak ja som si dala spagety so syrom a maslom bolo to celkom fajn az nato ze to bola decka porcia a ja som zjedla ani nir polovicu...cestoviny mi idu este tazko dolekrkom aj ked ich zboznujem ja by som mohla cestoviny na hocjaky sposob maso mi k zivotu nechyba vobec...;) ale jr to veru sranda pozerat na tych ludi ked si objednate decku porciu a ani ju nezjete haha ptiitom postava ako slonik

liza70
6. aug 2017

@jelly265 to je jedno ako da tvaria, tiez by som to riesila vyvyrom 👍

jelly265
6. aug 2017

@liza70 doma zjem už čokoľvek, v práci kvôli stresu len máločo a v reštike len ten vývar a hermelín. Chvalabohu som v reštike len keď ideme s priateľom na víkend oddychovať. Inak najlepšie sa najem doma z čerstvo navareneho jedla. Krpec je od opky vyberavý 😂😂😂

liza70
6. aug 2017

@jelly265 tesim sa na to obdobie 😜

lija22
6. aug 2017

@paulapaula1 dakujem srdco, zhodou nahod 17.8. ma operuju 😜

mirka171
6. aug 2017

@lija22 uz sa ti to blizi draha moja moc na teba myslim ,;)

liza70
6. aug 2017

@lija22 velmi silno drzim palce, aj by som sa hadam vymenila s Tebou 😂😂😂😂 daj nam potom vediet co s ako, budem mysliet na Teba

mirka171
6. aug 2017

Viete co ja zboznujrm na tejto opke? Ze si dam jrdnu nektarinku aj to ju kdva zjem a som tak najedena ze konec :D fakt super predtym by som musela zjest aspon kilo nrktariniek aby som bola ako tak najedena a aj to by som bola zachvilu zase hladnaaaaa hahhahahhahhhaaa

liza70
6. aug 2017

@mirka171 jaj ci dobre, este som niekde citala, ze niektorym babam nechuti po opke sladke, aj ked dovtedy ficali na kremesoch. Vy ste ako na tom?

mirka171
6. aug 2017

@liza70 no ja so sladkym problrm nemam....ja som alr zas na sladke moc neni...niekedy dostanem samozrejme chut ale nic strasne...skor som ja na chrumky to mozem a aj som mohla takze to kontrolujem aby som ich nejrdla....ja nemam nic take co som pred opkou mohla stalr a po opkr uz nie...vsetko jr to v norme raz za cas zhresim ale inak je to ok nakolko je clovek strasne male porcie ;)

lija22
6. aug 2017

@mirka171 mirus k tym haluzam v hlave. podobne ako ty, a ked pocujem na ulici sa dakoho smiat som si ista, ze sa na mne rehocu

uplna traposka 🙂

mirka171
6. aug 2017

@lija22 hovoris mi z duse :P je toto vobec mozne no povec? Vsetci naokolo si ma vsimaju a komentuju mojr kila =( hahha dnes v obchode pri pokladni stojim s mrnsim nakupom a zamnou nrjaka namakana cajka s namakanym typkom potichu mu nirco suskala do ucha a zachvilku zobrala do ruky kastany tycinku a nahlas ze toto mooozem papat? On lrn tak potichu nieco odpovedal a ona vrtela ritou jak keby nad nu nrbolo pritom do tvare nic moc....trapka trapna

liza70
6. aug 2017

@mirka171
@lija22
Za chvilu budete ako lane dievcata a potom traaaasteeee sa obchodyyyy 😂😂😂😂😂 budeme nosit krasne sexy pradlo aj oblecenie ✌️ Dufam ze mi zostanu nejake vlasy 😜

liza70
6. aug 2017

@mirka171 k tymto traposkam len tolko, mozno porodi dve deti a bude revat do vankusa ako pribrala, ja toto uz davno neriesim a lahsie sa mi zije.

mirka171
6. aug 2017

@liza70 tak treba sa naucit to ignorovat ale niekedy to nejde ked to robia naschval okato a nahlas...presne zachvilu to bude ina supa ;) tesim sa strasne moc na prve poprdeli rifleeee a sukne ;) to bude ina supa a to sexi pradielko pre manzela ;) sex uz je teraz ovela lepsi ;)